Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Put nas je dalje vodio zapadnim obroncima Rudnika, što nismo slikali iz tehničkih razloga, pa na selo Bare sve do Gornjeg Milanovca i kratkog zadržavanja sa lokalcima.Potom pravac Čačak i Mrčajevci do Gružanskog jezera(nije baš more gde su išli naši Slovenci, ali služi) i odmora u prodavnici mesnog motordžije.Malo smo brinuli i o ekologiji i Techinom osmehu posle tekućeg problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se sve završilo tamo gde je počelo, uz sporadična stajanja. Morali smo da nadoknadimo izgubljene kalorije i tečnosti, sve u domaćoj radinosti. I na kraju kada su svi otišli na spavanje, šta? Ja sam sa ergelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Prosao sam vam kolima u susret pored Knickog jezera. To si bio ti,pozdrav za tebe od svih nas, a ako ideš na ovu stranu svrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se sve završilo tamo gde je počelo, uz sporadična stajanja. Morali smo da nadoknadimo izgubljene kalorije i tečnosti, sve u domaćoj radinosti. I na kraju kada su svi otišli na spavanje, šta? Ja sam sa ergelom. Domace,domace,domaca prsut,domaca tursija,domace kobaje,domaca sarma,domaca rakija,domace pivo...to je domaca radinost. Kraj je uvek najlepsi,mislim zbog stola i svega na njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ETNO GARAŽA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan STA BI NEMA GULASA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan I opet niste Dodu vodili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I opet niste Dodu vodili. Jel vidis prijatelju. Ali kada malo bolje razmislim prirodno je da me nema medju njima. Ja mlad i zelen a oni ... To je protivprirodno,to je sukob generacija ;D ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi prodjoste pored moje kuce a niste se javili Ja sam na 5km od Bara ka Milanovcu, a bas sam krckao kupus i pihtije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I opet niste Dodu vodili. Nije smeo da povede svaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Doda je koliko znam imao obaveze. Neske izvini, potpuno sam smetnuo sa uma obzirom da smo plan krojili usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo su mo(a)torci! (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan E ovo su mo(a)torci! (Powered by frubar.net) kakvi ma(a)torci....ja vidim samo omladince.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Titovi pioniri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Titovi pioniri! U ovom društvu si stvarno omladinac ;D M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Titovi pioniri! U ovom društvu si stvarno omladinac ;D M. Zato sam se i slikao!Da negde i ja budem najmladji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da mnogo ne dužim, bilo je vožnje i ovog vikenda. Čisto da se prijavimo a zbog kiše u subotu nije bilo mnogo zaustavljanja i slikanja, to smo uspeli samo u nedelju. Nije ni važno gde smo bili, važno da smo bili. Poseban dodatak za cika Kureta, EVO I DODE (namerno nisam slikao svastiku) - kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A onda još malo negde, i kraj-za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momcici! Najzad i Dodu da povedete, zabrinuo sam se da ne zaboravi da vozi motor. P.S. Komso, svastikine slike mi posalji na PP. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momcici! Najzad i Dodu da povedete, zabrinuo sam se da ne zaboravi da vozi motor. P.S. Komso, svastikine slike mi posalji na PP. ;D NARAVNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 220 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan 4,5 i 6 slika su ti izuzetno osmisljene, sto bi rekli strucnjaci sa sa onog podforuma,da nisu bili onako kriticni vredelo bi ih staviti tamo,ovako neka budu uskraceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 13.12.09. je počela sa "kišom i susnežicom"-prema prognozi (prva slika), ali smo svejedno rešili da se malo provozamo po okolini obzirom da je bilo toplo, nešto oko 0 stepeni. Na pumpi moj školski drug i naša deca (ovaj sa bradicom je Rajin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E onda malo vožnje,i malo slikanja za istoriju, i naš stari bajker Kole iz Selevca (nekada sa Korčule i iz Mladenovca), trenutno u mirovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što sada gledate je iz rubrike verovali ili ne- RAJA NAZDRAVLJA I PIJE RAKIJU. Povod je bajkerski pasulj koji je organizovao za kraj sezone uz nesebičnu podršku i veliku pomoć supruge Vesne - i bio je u pravu ali samo za pasulj koji je kuvao profesionalac. Ne treba isticati da je bio savršen, a nije sigurno da je za neke od nas ovo baš kraj sezone. ČINIJA I VINO JE ISPRED MENE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju malo atmosfere i pozdrav našim pouzdanim meteorolozima,(nebo je sa kraja vožnje)pogodili su alal vera-"kiša i sneg nas ubiše". Dok smo se vozili nismo obišli ili mimoišli nikoga ko vozi motor tog dana, sem najvernijih lokalnih skuteraša i dva najvattrenija bajkera u liku poštara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...