mrdjan1 49 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ok nema slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikola izvini nisam dobro procitao da si ti pao. Zelim ti brz oporavak. Ok nema slika. Hvala, bice sve ok, boli me malo glava, ali proci ce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ljudi preteraste ga oko slika!!! Inace svaka cast na putopisu i brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ljudi preteraste ga oko slika!!! Inace svaka cast na putopisu i brz oporavak! Izvini sta je - ko je preterao? To sto procitas putopis,ne znaci da si obavezan da dajes komentar! Pogotovu besmislen.A jos gore je ako ga ne procitas,a das komentar ( besmislen).Ja nista drugo ne mogu da zakljucim posle ovoga "Nikola izvini nisam dobro procitao da si ti pao." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ljudi preteraste ga oko slika!!! Inace svaka cast na putopisu i brz oporavak! Izvini sta je - ko je preterao? To sto procitas putopis,ne znaci da si obavezan da dajes komentar! Pogotovu besmislen.A jos gore je ako ga ne procitas,a das komentar ( besmislen).Ja nista drugo ne mogu da zakljucim posle ovoga "Nikola izvini nisam dobro procitao da si ti pao." Jeste danas oblacan dan i vreme je malo tmurno, pa to utice na ljude, a i jos ponesto. Neko bi da se svadja, neko bi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ljudi preteraste ga oko slika!!! Inace svaka cast na putopisu i brz oporavak! Izvini sta je - ko je preterao? To sto procitas putopis,ne znaci da si obavezan da dajes komentar! Pogotovu besmislen.A jos gore je ako ga ne procitas,a das komentar ( besmislen).Ja nista drugo ne mogu da zakljucim posle ovoga "Nikola izvini nisam dobro procitao da si ti pao." Jeste danas oblacan dan i vreme je malo tmurno, pa to utice na ljude, a i jos ponesto. Neko bi da se svadja, neko bi... Na tebe izgleda utice bas do jaja! > Niko ne bi da se svadja, nego prosto, sto nije ok, nije ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja da postevim slike cevapa isto iz Sarajeva? Malo su vec bajati, al ako je tema o cevapima... ili gresim ??? A imamo Nikola i ja i cevape iz Banjalike... Pa cevapi iz....... Ali ovo je ipak putopis i ovde je ekipa gusara koja jede kilometre. I to je ono najbitnije. Gusari su ovde bitni. Lep dan, lepa voznja i Gusari. Steta sto nisu svi Gusari bili na okupu, ali bilo je i bice vremena. Kako mi samo krivo sto nisam bio..... aaaa, bem ti poso... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ljudi preteraste ga oko slika!!! Inace svaka cast na putopisu i brz oporavak! Izvini sta je - ko je preterao? To sto procitas putopis,ne znaci da si obavezan da dajes komentar! Pogotovu besmislen.A jos gore je ako ga ne procitas,a das komentar ( besmislen).Ja nista drugo ne mogu da zakljucim posle ovoga "Nikola izvini nisam dobro procitao da si ti pao." Jeste danas oblacan dan i vreme je malo tmurno, pa to utice na ljude, a i jos ponesto. Neko bi da se svadja, neko bi... Na tebe izgleda utice bas do jaja! > Niko ne bi da se svadja, nego prosto, sto nije ok, nije ok! Onda je do mene. Izvinite :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano Octobar 30, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, brzo da se zalecis i spremis za AT vs TA. Romanijski bukov kolac vs AT. AT ubjedljivo dobila mech u gostima ;D Poz sa tribina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ranjeniku želim brz oporavak, a Braco je sad nahebao....moraćemo jednom u prolazu da ga posetimo kako bi proverili jel tako dobar domaćin prema svim slučajnim prolaznicima ;D Jako lepa tura, jako lepi putevi...ali ima rupa koje umeju da prevare Lepo je videti da je ekipa zadržala pozitivno raspoloženje i pored ove muke koja ih je zadesila Nego, stvarno niste napisali gde su najbolji ćevapi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je spomenuo cevape ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak ujutru malo pre 9.00, ja posao na servis auta u Cacak i vidim crveni GS adv pa se pitam se gde li je ovaj Mikulanac krenuo ovako rano ako je vec kod Cacka. Doduse, nije bilo drugih motora, a i on je isao u kontra smeru, prema BG-u pa sam mislio da se vraca od nekuda. Kad evo ga putopis... Svaka cast za voznju, narocito za ovakvu kilometrazu u ovo doba godine! Vld-u zelim brz oporavak! PS. niste napisali sta je povredio, jel sve OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, brzo da se zalecis i spremis za AT vs TA. Romanijski bukov kolac vs AT. AT ubjedljivo dobila mech u gostima ;D Poz sa tribina. Bukov kolac je mala maca za ono veliko kamenje sto viri iz zemlje, al srecom se zavrsilo na kolcu. Uh kad malo bolje pogledam onu livadu sa kamenjen, dobro je proslo. A to da si sad postao usputna stanica za Sarajevo, to si sam kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo je rupa, Jeca Dekijeva je snimala, prosli smo bukvalno 300 metara ispred Vld-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A kakav bi mogao biti putopis Dream tima, nego prosto fantastican i nadrealan, kao i cevapi koji su vidim light motiv zderonjama koji umesto da tuku po livadama i putevima, napadaju kafane i piisu iz kreveta Pa neka, svako nek uziva u onom sto je prema njegovim potrebama Hvala veliko ljudini Braci i Tomi koji je prisebno drzao Vld dok je ovaj ko marioneta visio izmedju neba i zemlje zapetljan ko marioneta u bodljikavu zicu ;D Hvala svim drugarima na milion puta iskazanoj covecnosti i prijateljstvu i dragom dugonji, koji ima poseban pozdrav od sestrica iz bolnice KASIDOL u Sarajevu za svoj smek, stas i dobar glas koji ga prati daleko van granica nase zemlje Svrbije I naravno zvezde koje ne tamne, ostaju za kraj... tri put ura za neunistivog artistu i balansera i sto brze renoviranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6367 Napisano Octobar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad se složna srca slože.... odlična vožnja i odličan putopis...Vld-u što brži oporavak, srećne ti rane, junače! A za Sokočane nisam ni sumnjao da su ljudine, hvala u ime ovdašnjih bajkera! Nego...piše Mina da mu je kaciga odletela sa glave? Koja je to da znamo da je izbegavamo u širokom luku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slomio je kljucnu kost, napisala je Mina, levu, u Bgd je, sve je ok, i motor je u bg, tako da, bice dobro, samo oporavak i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21071 Napisano Octobar 30, 2009 Integrisan, 8727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slomio je kljucnu kost, napisala je Mina, levu, u Bgd je, sve je ok, i motor je u bg, tako da, bice dobro, samo oporavak i polako... E, jbg... ocigledno se ovakve stvari desavaju u trenutku ... Ta kljucna kost ce zarasti. Inace, tura i ideja su sjajni. Strast za voznjom - nista drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nego...piše Mina da mu je kaciga odletela sa glave? Koja je to da znamo da je izbegavamo u širokom luku? ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6367 Napisano Octobar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam juče, čini mi se, na Chat-u? Ako nisam dobro razumeo, izvinjotina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam juče, čini mi se, na Chat-u? Ako nisam dobro razumeo, izvinjotina evo slike kacige,i hrabrog bolesnika, ali ne prepoznajem koja je kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kaciga je spala, mislim da je AGV, ima na slici gde lezi u bolnici, pored kreveta je, u svakom slucaju, pogodio je kolac pravo u nju, pa je sletela, ali i spasila ga definitivno. Cak se nije ni otkopcala, ni slomila, prosto je sisla s glave... Nije to losa kaciga, spasila ga je ocito HVALA BOGU NA TOME! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kljucni podatak: drugi krevet od njega lezi jedna jako fina devojka, tako da je uspesan oporavak zagarantovan! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Људи, свака част на вожњи! Знам да нема лошег времен, већ само лоше опреме, али унам шта је Златибор ноћу кад год! Брз опоравак Влду! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Vld brz oporavak. Inače odličan put kao i putopis. Kao što se i očekivalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...