bucko 103 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan BTW, ovo je stari model GS-a. Nije ,novi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan BTW, ovo je stari model GS-a. Nije ,novi je Ovo je stari model GS-a.....novi model prepoznaješ po drugom poklopcu ventila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 15, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan BTW, ovo je stari model GS-a. Nije ,novi je Ovo je stari model GS-a.....novi model prepoznaješ po drugom poklopcu ventila.... Па јел' стари ил' нови??? ;D Ви не можете да се договорите око GS-а, како ли ћете само око ST... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 15, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Па јел' стари ил' нови??? ;D Ви не можете да се договорите око GS-а, како ли ћете само око ST... Ovo je 2008./2009. godište. Najnoviji (2010.) ima drugačiji poklopac cilindra i štitnik oko istog. Takođe najnovijeg nema u ovoj kolor šemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 16, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 17, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Covek se trudio, ali ga rec nisam razumeo... GhostMile, Thundercat, pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo samo "First Edition" i "ABŠ" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A ja samo da ih je Ducati zgazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 17, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, na asfaltu. Trebalo je da poteraju na neki zesci teren, da vidimo kako bi se Multistradina 190 guma ponasala na travi, pesku, skokovima i slicno... Onoga ko vozi KTM ostatak ekipe nebi ni video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazu , koja krmaca oprasi najvise? ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bogme ova Dukati krmača je po mom ukusu... prasi po 13 komada... a za off zna se sta je, neka cvaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor, hoću reći Doktor zna šta je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 28, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan 14.500 еврића Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 1200 Z Super Tenere Worldcrosser direktno sa Intermota: http://www2.solomoto30.com/fotos/45/yamaha-xt1200z-supertenere-worldcrosser-lat-izq-tras-SM30-TIRA-1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Baš deluje nabudžano i ekstra. Volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to i extra tank pozadi dostupan kao opcija? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to i extra tank pozadi dostupan kao opcija? :o Tako se čini, umesto sedišta za suvozača ide dodatni tank. Šta reći, Yamaha je Yamaha, kakav BMW ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se vishe i vishe svidja. Ne mogu ni da zamislim kako ce tek da izgleda edicija 2, 3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, Yamaha je Yamaha, kakav BMW ;D ... a posle ces da se zalis da je ovo tema o Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ima li, uopste, noko ko ima ili je vozio ovaj (ST1200) motor, pa da nam prenese impresije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 10, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ima li, uopste, noko ko ima ili je vozio ovaj (ST1200) motor, pa da nam prenese impresije ? Pa ima ... E pa drugari, ja sam trenutno na Korzici pa necu dugo, jer nemam vremena. Samo cu vam reci da mi je moj domacin, Stefan Peterhansel, dao njegovu Yamahu 1200 da je provozam. Kada se vratim, oko 22.09. napisacu nesto o mojim utiscima. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Octobar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja upitah, ima li jos ko ? Ne bih da sam jedini, koji daje komentar. Mozda sam subjektivan, jer vozim Varadero-a. Pa da ne ispadne da sam pristrasan. Vrlo rado cu opisati svoje iskustvo, ali kada cujem jos nekoga. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ali, ako se uskoro ne pojavi neko, rado cu vam prepricati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...