DarkoČa 1876 Napisano April 10 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Čizme moga kuma, kome sam prodao a nije hteo da me posluša da su mu velike za broj/1 cm. Oduševile ga izgledom, kvaliteton, stanjem.Nije ih ni koristio, tako da idu na prodaju.Stanje je stvarno extra, iskreno 9.5/10- reč je o stvarno premium brendu čizama Nalaze se u Čačku i moguċe je probati i uveriti se u sve- moguċe je i slanje uz prethodni dogovor, stvar dogovora Cena za kolege sa foruma 80€ Možete i njega lično kontaktirati za detaljnije infoNikola 0631781675 Moto čizme SiDi Fusion ST "44 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moto čizme / SIDI Fusion - broj 44 / dužina unutrašnjeg uloška 29 cm. - kožne, cibzari sa unutrašnje strane- stanje 9.5/10Proba i lično preuzimanje moguċe u Čačku, slanje uz prethodni dogovor Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1876 Napisano Jul 10 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja i daljeNalaze se do ponedeljka u Čačku kod mene, gde se mogu pogledati, probati bez ikakve obaveze. Od ponedeljka moguċa proba preuzimanje u Novom Sadu063428380 DarkoCena prodajna 70€ čizme se ne nose, stoje, extra je stanjeПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1876 Napisano Utorak u 20:06 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Čizme su kod mene u Novom Sadu i mogu se pogledati probati bez ikakve obaveze, stanje extra / TOP.Može još neka razumna korekcija cene za forumaše.Bajkerski pozdrav!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...