MZ 80 Napisano Octobar 30, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako , kako kaze Bokilic, letos kada mi je zakovala radilica proslajfovalo je kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi za pocetak sredio kanale,i ono najvaznije,rezonu,to je i najtezi deo... A posle olaksavanje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi za pocetak sredio kanale,i ono najvaznije,rezonu,to je i najtezi deo... A posle olaksavanje itd... Kuca se gradi od temenja, znaci odozdo na gore (prvo radilica i prostor oko nje, pa posle cilindar, klip, auspuh....) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da se to prvo razvrti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da se to prvo razvrti ;D Ali se poslednje zavrti ;D Da ne off-ujemo previse. Kako bi bilo da pocnemo po stavkama da nabrajamo sta bi bilo korisno odraditi kako bi poboljsanje bilo vidno i znacajno,(da bi tema bila od koristi). Znaci dodajemo jednu po jednu stavku na spisak i u zavisnosti od ostalih misljenja i iskustava ljudi sa foruma, stavka ostaje (uz objasnjenje kako i zasto) ili se brise (kao nemoguce za izvesti ili nepotrebno): Da pocnemo (posto sam spomenuo zupcanik krenucemo od njega iako nije prvi ili najbitniji, a na kraju cemo sve operacije sortirati po redosledu): 1. Zupcanik koji spaja kvacilo sa menjacem (onaj veliki koji se nalazi desno ispod korpe kvacila) se uzima "suplji", od starijih modela (es250/1 ili es175/1) ili se postojeci olaksava tako sto se masinski odstranjuje visak tezine. 2. Olaksati korpu kvacila (tako sto bi bila izradjena od aluminijuma) ... medjutim, sta se onda desava sa konusom ili nalegajucim povrsinama koje su u kontaktu sa samim lamelama, tj. da li izdrzavaju opterecenje??? 3. P.S. koristite copy-paste spiska, i samo iz precizne detalje (i po mocnosti sa merama i dimenzijama) bez nagadjanja. Ako se ne slazete sa mojim predlogom neka Vuja brise moj post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Light 0 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2. Olaksati korpu kvacila (tako sto bi bila izradjena od aluminijuma) ... medjutim, sta se onda desava sa konusom ili nalegajucim povrsinama koje su u kontaktu sa samim lamelama, tj. da li izdrzavaju opterecenje??? Moguce resenje je da se samo vanjski dio korpe izraditi i iz aluminijuma, a onaj dio koji seda na konus ostati orginal!! Uskoro cu to probati pa poslikam i javim sta se dogada!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...