lucky82 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje,tek treba da polazem za A kategoriju(B sam vec savladao pre par godina) i sada sam na onim mukama sta uzeti kao prvi motor. Veliki sam zaljubljenik u cross i enduro motore,i kao takav hteo bih da vozim neki enduro ili "street legal" cross motor. Nisam sitan covek(imam 105 kila i visok sam 189cm). Moj izbor je pao na neku polovnu Yamahu TT 600 ali me sad muci muka da li je to prejak motor za mene kao pocetnika. Prilicno sam stalozen i savestan vozac i kao takvom mi treba motor koji nece skociti na zadnji tocam pri malom dodavanju gasa. I da se vratim na pocetak,sta mislite o Yamahi TT 600 kao motoru za pocetak. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije prejak,nije to bas kako ljudi pricaju da vozis normalno i kad das gas prednji tocak ode gore. KUpuj to bolje nego da kupis nesto slabo pa posle 2 meseca juris nesto jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Slične smo građe (isto sam toliko visok a kila ..što ću kad volem slatko pa preko toga pivo ;D) i imam taj motor-ttre 2003god.Moje mišljenje je da može bez ikakvih problema. Motor je ok za vožnju , fin ,upravljiv ,vozi se ko bicikla i sad nije nešto brutalan da bi ga se plašio ( i onako svaki motor ide koliko mu se gasa da ), jeftino održavanje. Ako imaš u ponudi neki u ok stanju za normalan novac trguj i voziii da te Bog vidi. Nadam se da ne odmogoh , poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Slične smo građe (isto sam toliko visok a kila ..što ću kad volem slatko pa preko toga pivo ;D) i imam taj motor-ttre 2003god.Moje mišljenje je da može bez ikakvih problema. Motor je ok za vožnju , fin ,upravljiv ,vozi se ko bicikla i sad nije nešto brutalan da bi ga se plašio ( i onako svaki motor ide koliko mu se gasa da ), jeftino održavanje. Ako imaš u ponudi neki u ok stanju za normalan novac trguj i voziii da te Bog vidi. Nadam se da ne odmogoh , poz U tom slucaju odlicno,znace mi svi saveti a pogotovo od ljudi koji poseduju i voze bas taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja imam tt600 ,ali iza sebe imam 5 godina staza sa manjim motorima,ako neces da divljas ,ovaj motor ti je odlican,i nije bas prejak. samo racunaj na to da ces pasti koji put dok ne naucis fino da vozis ,to ti neminovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 15, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prvi veci motor Honda XL, po meni pravi motor za pocetak, lagan, upravljiv ko biciklo, vrlo jednostavan, kvalitetan. Mislio sam da ce mi kurbla predstavljati problem, ali ustosio sam se za dva dana. Motor nije prejak, ima 45 konja, dozvoljava greske u voznji, nece da kazni kao neki R model. Vozio sam ga u pocetku po blagom off roudu, mislio sam ako padnem manje ce da boli nego na asfaltu. Ja sam visok 189cm i tezak 100kg i uopste mi nije mali, taman! I mislim da je kvalitetniji od Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislis da kupi bas taj sto ti prodajes? xl ne moze ni da se poredi sa ttr-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije prejak,nije to bas kako ljudi pricaju da vozis normalno i kad das gas prednji tocak ode gore. KUpuj to bolje nego da kupis nesto slabo pa posle 2 meseca juris nesto jace [/quote Tacno tako Evo ja za klinca od 14 godina vec moram da trazim nesto jace ( inace klinac vozi TS 125 vec 6 meseci i vec ima pretesku ruku za 125-cu a pre toga nije ni skuter vozio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na nesebicnoj pomoci i savetima,definitivno je reseno da ce biti Yamaha tt 600. Jer i ako je malo jaci motor za pocetak,ovde kod mene gde ja zivim ima,dao bog,dosta livada i njiva ravnih kao dlan koje mogu da posluze kao poligon dok se DOBRO ne naucim da baratam tim cudom.Pa i ako se padne po koji put,boze moj,i to je za ljude. hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu.Sad imam novi problem,a znam da mi vi dobri ljudi mozete pomoci! Ja se nesto zalepio za YAMAHU TT600 i hteo to da uzmem kao prvi motor,ali,iskrsla mi prilika da uzmem HONDU XR650R pa bih hteo da pitam da li je ovaj motor uopste varijanta za pocetnika posto sam cuo da je to prilicno surova masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu al ces ti da se olupas sa toga al nema veze bar ces da naucis da vozis na tvoje pitanje da li je za pocetnika NIJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu.Sad imam novi problem,a znam da mi vi dobri ljudi mozete pomoci! Ja se nesto zalepio za YAMAHU TT600 i hteo to da uzmem kao prvi motor,ali,iskrsla mi prilika da uzmem HONDU XR650R pa bih hteo da pitam da li je ovaj motor uopste varijanta za pocetnika posto sam cuo da je to prilicno surova masina? Kao bivsi vlasnik XR650R, znam da nije za pocetnike..... HARD ENDURO pobednik godinama u BAJA utrkama u pustinji.... 140kg - 60 KS.... Trazi iskustvo i za paljenje, a kamoli za voznju...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Evo dam ti Yamahu ti meni XR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Evo dam ti Yamahu ti meni XR hvala svima na savetima,a sto se tice trampe za ttr-a,ozbiljno cu razmisliti jer sam ja prvenstveno hteo tt600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzimaj to sto ti se nudi u dobroj kombinaciji, i gledaj samo da je dobar motor (stanje motora). Nemoj da ti, zbog potrage za TT-om, pobegne dobra XR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan idem u ponedeljak da pogledam tu XR detaljno,i najverovatnije da cu to i uzeti.Pa onda,aj pomozi boze,dok je ne savladam da sa njom izadjem na polaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da si hrabar, hrabar si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jesi pazario xr,daj koju sliku ako jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos,covek nije u mogucnosti da se nadjemo ove nedelje.tek sledece.cim bude nekih informacija javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos,covek nije u mogucnosti da se nadjemo ove nedelje.tek sledece.cim bude nekih informacija javljam. I sliku da okacis! I da castis!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos,covek nije u mogucnosti da se nadjemo ove nedelje.tek sledece.cim bude nekih informacija javljam. I sliku da okacis! I da castis!!! ;D ;D Shoma pa to se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...