Motoholic 2331 Napisano Octobar 12, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi sektaši, zdravo! Otvaram ovu temu gde mogu da se postavljaju pitanja i komentari u vezi održavanja BMW-a F650GS. Matična tema o održavanju se nalazi ovde, al' je zaključana pa evo onda imamo ovo mesto za razmenu iskustava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera majstore, sve pohvale i zlatna medalja. Čim završiš sa GS-om, kupi ST ili još bolje F650 klot pa opet ovo isto. Pozdrav, i još jednom čestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan E zbog ovakve teme bi kupio taj vas BMW Svaka cast za trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Sto bih ja voleo da imam motor ko tvoj (ili da ti imas ko ja :) ). Svaka cast na trudu. Pratim temu jel i ako nisu isti motori princip rada je slican. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolicina ulja Na Chain Gang forumu kazu da se prilikom zamene ulja i filtera sipa max 2.3L ulja. http://faq.f650.com/GSFAQs/GS_Oil_Change_FAQ.htm http://faq.f650.com/GSFAQs/GS_Oil_Change_FAQ.htm#Checking%20Oil%20Level%20in%20the%20Oil%20Sight%20Glass Nemam BMW PDF pr ruci da proverim, ali misslim da i manual pominje kolicinu od 2.3L Iz licnog iskustva znam kako izgleda kada ima vise nego sto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 15, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan @dejanf650 & vvdaniel: najveca razlika u odrzavanju je ovo o cemu sam do sada pisao; ostatak ce biti slicniji pa ce vam tema, nadam se, biti od koristi. @vladas:odgovaram sa telefona, pa ne vidim koji post komentarises... Ukupan kapacitet ulja je 2,5 litara; pri zameni tehnicko uputstvo kaze da se sipa 2,3. Moja predpostavka je da racunaju da ce malo ulja ostati u motoru, pa savetuju sipanje 2 deci manje od kapaciteta. Meni uvek stane bas oko 2,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan @dejanf650 & vvdaniel: najveca razlika u odrzavanju je ovo o cemu sam do sada pisao; ostatak ce biti slicniji pa ce vam tema, nadam se, biti od koristi. Od mene imaš punu podršku i sve pohvale, kao sto sam već naveo. Sigurno će biti od koristi i zatrebaće, i ja planiram da dodam GS na ovih F650. Samo napred. PS podrška BMW -jdžija ti nije neophodna, dovoljno je da primetiš da je sve više Afrikanaca u našoj temi. To ti sve govori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Octobar 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Vao :o 10+ Nemam GS, ali svaka cast na radionici, alatu, tekstu, trudu. Koristice mi i za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo fali ono GS a F 650 vec imam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macija greda 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta reci nego ALAL TI VERA MAJSTORCINO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast !!! Ovakve teme su razlog zašto posećujem ovaj i forume slične njemu definitivno 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motoholic,samo da ti kazem da sam kupio Bmw f 650 gs.Veoma si doprineo konacnoj odluci i hvala ti na tome.Ovakvo nesebicno poklanjanje znanja mogu da rade samo Veliki ljudi.Veliki pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 1, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan O hvala, stvarno mi je drago! Baš sam se nadao da će tema biti bar nekome od koristi, s' obzirom da taj motor i nije toliko čest u Srbiji. Dobrodošao u sektu! Temu nastavljam uskoro; sledeće na dnevnom redu je provera zazora ventila. Temu bih već završio do sada, ali sam pre tri meseca imao teži udes (neki već znaju) pa je oporavak potrajao. Sada funkcionišem normalnije pa ponovo mogu da radim na motoru. Radim servis na dva motora iduće nedelje pa ću da uslikam slike koje mi fale da završim celo uputstvo. Čestitam na kupovini Michel, i nadam se da će te tvoj ge-esić lepo služiti bar 200 hiljada km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6054 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, Bane, nit imam BMW, niti mi se nesto svidja /ovaj/, ali sam sa merakom procitao prvi nastavak. Svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala Mišo. I ja volim da čitam mehaničarske teme iako nisu za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane, nadam se da si se oporavio i da nema puno bolova........... Cestitke za izuzetno jasno i detaljno preneseno pravilno odrzavanje motocikla. Alat, garaza............sve uredno i kvalitetno............BRAVO! Imam od zimus u garazi i jedan Dakar..............tako da cu iskoristiti tvoju temu da moj mladji sin pocne sa odrzavanjem istog. Posto ja nisam u Beogradu da mu prenesem kako................pogledace i znace .........kako. Pozdrav............iz Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti ludak! Nego gde je moja slika sa high speed testiranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 23, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane, nadam se da si se oporavio i da nema puno bolova........... Cestitke za izuzetno jasno i detaljno preneseno pravilno odrzavanje motocikla. Alat, garaza............sve uredno i kvalitetno............BRAVO! Imam od zimus u garazi i jedan Dakar..............tako da cu iskoristiti tvoju temu da moj mladji sin pocne sa odrzavanjem istog. Posto ja nisam u Beogradu da mu prenesem kako................pogledace i znace .........kako. Pozdrav............iz Afrike Fala Marokanac. Koliko godina ima tvoj sin? Nadam se da će mu uputstvo biti od koristi. Za dan-dva stiže nastavak. Kakav si ti ludak! Nego gde je moja slika sa high speed testiranja? Koja, jel' ova? ...ili ova: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Al ide ovaj mali GS, sve mi bezi ispod nogu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 25, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam uputstvo za proveru zazora ventila. Sledeći nastavak idući mesec. Indžoj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam znao da ima jos "teskih narkomana" kao sto sam ja Odlicno uputstvo, sedi 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći a da se ne ponovim. Samo napred u nove radne pohode i zadatke. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Motoholic. Motocikl koji sam kupio ima 2300 kilometara predjenih i nema potrebe za intervencijama ali veoma pazljivo pratim temu i sve belezim.Dodao sam upaljac 12v i komplet kapinih kofera.Posle registracije sam vec presao 830 km i veoma sam zadovoljan.Bmw f 650 gs je tacno taj motorcikl koji sam trazio.Sve je po meri-bas sve.Veliki pozdrav-Michel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...