Jump to content

Moto Zajednica

BJB izlet - Sladoled u Sremskim Karlovcima 10.10.2009

Recommended Posts

• Drug član, 1826 postova

A sto se lepo ne napravi glasanje? To bi jedino bilo fer. Zasto bi odabir dana za izlet bila privilegija organizatora? Cilj je da se vozi i druzi sto vise ljudi, zar ne?

Realno, Nedelja je za 99% ljudi neradan dan, a subota mnogima nije. Jedno su privatne i porodicne obaveze (koje postujem) i tu tajming ipak nije tako striktan, a drugo su radni dani gde postoji radno vreme koje mora da se postuje. Malo ko od ovih kojima je radna subota moze da organizuje neku zamenu na poslu subotom ili da uzme slobodan dan.

Sto se tice odradjivanja voznje, tu se nebih slozio. Da se sve radi za pare moglo bi tako da se kaze, ovako je sve dobra volja i uvek sam zahvalan organizatorima na ulozenom trudu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

6. zec + Njegova klinceza

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

• Integrisan, 8395 postova

Zaista smo Lalajko, Vlada i ja u Ralji pricali kako bi valjalo organizovati voznje i nedeljom. Buduci da sam za ovu voznju ja gnjavio Lalajka, gurao da je bude ;), zajedno sa njim radio rutu itd. mogu da kazem de je ovde glavni razlog za subotu prognoza vremena - velike su sanse da u subotu bude lepo vreme, a jos vece da u nedelju krene promena sa kisom.

Buduci da ova voznja podrazumeva opustanje i uzivanje (takva je i ruta - lagana i opustena), neka je procena da vreme igra ulogu. Verujte, zaista nema lose namere...

Meni licno vreme ne znaci skoro nista, takodje veoma, veoma, veoma mi je krivo kada vidim da neko toliko zeli da vozi a ne moze zbog posla. I uostalom, ko ne zeli da vozi sa Vladom, Gremlinom itd.??? Evo, ni moj super drugar brmbrm ne moze u subotu (ipak, da se ne razume pogresno: neopradani ostaje ;)).

Molim vas za razumevanje sto je ovoga puta opet subota, a Vladi predlazem da sednemo na pice i organizujemo odmah voznju i za sledecu nedelju.

Ljudima koji su ovo do sada vukli na svojim ledjima ZAISTA treba pomoc, a najbolja nacin za pomoc je, za nas koji neograniceno volimo da vozimo i jos vise volimo ova bjb druzenja, je da povucemo i organizujemo po neku voznju. Kakva ce biti ova voznja - ici ce uglavnom na moj racun ;)...

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Zaista smo Lalajko, Vlada i ja u Ralji pricali kako bi valjalo organizovati voznje i nedeljom. Buduci da sam za ovu voznju ja gnjavio Lalajka, gurao da je bude ;), zajedno sa njim radio rutu itd. mogu da kazem de je ovde glavni razlog za subotu prognoza vremena - velike su sanse da u subotu bude lepo vreme, a jos vece da u nedelju krene promena sa kisom.

Buduci da ova voznja podrazumeva opustanje i uzivanje (takva je i ruta - lagana i opustena), neka je procena da vreme igra ulogu. Verujte, zaista nema lose namere...

Meni licno vreme ne znaci skoro nista, takodje veoma, veoma, veoma mi je krivo kada vidim da neko toliko zeli da vozi a ne moze zbog posla. I uostalom, ko ne zeli da vozi sa Vladom, Gremlinom itd.??? Evo, ni moj super drugar brmbrm ne moze u subotu (ipak, da se ne razume pogresno: neopradani ostaje ;)).

Molim vas za razumevanje sto je ovoga puta opet subota, a Vladi predlazem da sednemo na pice i organizujemo odmah voznju i za sledecu nedelju.

Ljudima koji su ovo do sada vukli na svojim ledjima ZAISTA treba pomoc, a najbolja nacin za pomoc je, za nas koji neograniceno volimo da vozimo i jos vise volimo ova bjb druzenja, je da povucemo i organizujemo po neku voznju. Kakva ce biti ova voznja - ici ce uglavnom na moj racun ;)...

Drzim te za rec!

• Iceman, 175 postova

Evo i mene  8)

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

P.S. Voleo bih da imam okvir za tablicu, nalepnice i majcu BJB pa ako neko ima (Lalajko) na prodaju da mi ponese.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Nazalost necu moci da se vozim sa vama, ovaj vikend sam u Sarajevu.

Jeste uspeli da dogovorite nesto sa turistickom organizacijom?

Nazalost necu moci da se vozim sa vama, ovaj vikend sam u Sarajevu.

Jeste uspeli da dogovorite nesto sa turistickom organizacijom?

Ministarka za turizam (citaj Violeta ;)) upravo sve dogovara sa kontaktom koji si nam dao... Hvala na tome.

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Odlično! Sram me bilo, ali će u subotu biti tek drugi put u životu da budem u Karlovcima, voleo bih malo više da vidim nego prošli put. :D

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

U koliko sati ste u NS i gde bi mogli mi odavde da Vam se prikljucimo?

Mislim da bi do 12h kolona trebala da stigne do NS.

Super!

U subotu radim do 2,taman kada budete odlazili iz Karlovaca.

Propustam i ovo druzenje.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ovaj put propuštam i ja.

A mogli bi završetak ture da organizujete oko Temerina... Bićemo i Joška i ja tamo ;D

• Drug član, 2143 postova

A sto se lepo ne napravi glasanje? To bi jedino bilo fer. Zasto bi odabir dana za izlet bila privilegija organizatora? Cilj je da se vozi i druzi sto vise ljudi, zar ne?

Realno, Nedelja je za 99% ljudi neradan dan, a subota mnogima nije. Jedno su privatne i porodicne obaveze (koje postujem) i tu tajming ipak nije tako striktan, a drugo su radni dani gde postoji radno vreme koje mora da se postuje. Malo ko od ovih kojima je radna subota moze da organizuje neku zamenu na poslu subotom ili da uzme slobodan dan.

Sto se tice odradjivanja voznje, tu se nebih slozio. Da se sve radi za pare moglo bi tako da se kaze, ovako je sve dobra volja i uvek sam zahvalan organizatorima na ulozenom trudu.

Bravo Fibra. Ovo je jedini pravi nacin da vecina odluchi koji dan je zgodniji za voznju-izlet.

;)

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Bravo Fibra. Ovo je jedini pravi nacin da vecina odluchi koji dan je zgodniji za voznju-izlet.

;)

Moze za voznje koje se objave bar 10 dana u napred. Ovako ako se bude glasalo ima da se pomeri za sledeci vikend, demokratija = svadja na forumu. Ja sam bio samo na jednoj voznji i to bas zato sto je bila subota, jednodnevna voznja. Nedelja je dan za odmor i izlezavanje, ali naravno ako ima vise ljudi za nedelju mi koji volimo da idemo subotom cemo morati da se vozimo u sopstvenoj reziji.

• Drug član, 1826 postova

Izvinjavam se, ali nisam bio dovoljno precizan. Mislio sam da se napravi glasanje u posebnoj temi za buduce voznje da se ne prica o tome da li ima vise ovih ili onih.

Evo nove teme, pa glasajte: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43021.msg639877#msg639877

Izvinjavam se, ali nisam bio dovoljno precizan. Mislio sam da se napravi glasanje u posebnoj temi za buduce voznje da se ne prica o tome da li ima vise ovih ili onih.

Evo nove teme, pa glasajte: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43021.msg639877#msg639877

Glasanje za buduce voznje je super ideja.

Ipak, da ne bude zabune (zbog prijavljivanja) - ova voznja sigurno ostaje u subotu 10.10. - okupljanje u 8.30h OMV pumpa kod Pancevackog mosta (preko puta Metroa).

Sta bi sa nama koji su trazili zvanicno objasnjenje zbog cega nedeljom nema izlet voznji?

Ne znam koliko ti je zvanicno - ali u nekoj od poruka na prethodnoj strani pokusao sam da objasnim zasto je _ova konkretna_ voznja organizovana u subotu.

Fibra je otvorio glasanje sa temom oko voznji za subotu ili nedelju, u nacelu. Predlazem da preselimo eventualnu dalju raspravu tamo, a na istom mestu mozemo eventualno i da se dogovaramo o voznji u nedelju vec sledeceg vikenda (iako vreme ne ide na ruku).

U ovoj temi predlazem da nastavimo sa prijavama, buduci da je ova voznja sasvim sigurno u subotu 10.10.

Nema lose namere, ali hajde da daljom raspravom ne kvarimo atmosferu oko prijave za ovu voznju, kada je vec fibra otvorio pravu temu...

Hvala.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Mogli bi da izorganizujete neku pauzicu u Novom Sadu...

Čisto neko piš/puš stajanje od 10tak min, da vas pozdravim... biću u NS u vreme kada vi prolazili...

Ako već ne idem sa vama, da se bar vidimo ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja