acim 765 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je zvanično objavio da na novim supersport modelima nema nikakvih izmena osim nove kolor šeme: GSX-R1000 GSX-R750 GSX-R600 Da vas podsetim, ove godine je trebalo da budu osveženi modeli od 600 i 750 kubika, ali ništa od toga, ekonomska kriza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto odusevljen ovim kolor semama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto odusevljen ovim kolor semama. Cist promasaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Steta sto nisu nista promenili. Mogli su malo da ih utegnu kao sto je i Honda uradila sa CBR 1000 RR i ostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi mi je ovogodisnji i proslogodisnji plavo-beli. Ali, rado bi posedovao i ovu 750-ku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motori su savrseni i ne znam sta bi mogli doraditi na njima.Mislim da pravi zaljubljenici i kupci Suzukija nece iz tog razloga okrenuti ledja toj marki.Licno sam za to da proizvodjaci naprave dogovor izmedju sebe i svaku cetvrtu godinu izbace novi model jer,gde ovo vodi?Manje kila-vise konja,to jednom pocinje lose da utice na kvalitet proizvoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan sva tri motora su vrh.......mogli su mozda da ubace neku drugu kombinaciju boja...... ali po meni je yamaha za nijansu ili dve lepsa.........govorim o klasi 600cc....... top je bas onakav kakav treba da bude.........sve u svemu su kraljevi staza....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Motori su savrseni i ne znam sta bi mogli doraditi na njima. Mislim da 600-ka kaska za Yamahom i Hondom, tako da su sigurno mogli da porade na agregatu, ali kriza je učinila svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se u Suzukiju trude samo za hiljadarku da bude u samom vrhu ali im se to malo otima.Ali ne smemo zaboraviti odlicnu 750-ku,kome je puno 1000 a malo 600 ima sta da kupi.I to je za pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne smemo zaboraviti odlicnu 750-ku,kome je puno 1000 a malo 600 ima sta da kupi.I to je za pohvalu. Potpuno se slažem, odličan motor i šteta što i drugi nemaju tu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jubilarnog modela: Jaaako simpatična mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 27, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi Japanci spremaju nove motore za 2011 zbog BMW-ovog gsxr-a. Naravno ako ne propadnu u međuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nece propasti, svi oni imaju auto industriju iza sebe, Kawasaki ima teske masine, a Yamaha... hm... ima sta ima. Godinu dana krize i vracaju se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre tocrank, ni reč o gore navedenom motoru, nego opet BMW. Pa dosta, majku mu, što voziš Suzukija onda? Nekim Japancima je još prošle godine bilo vreme da izbace novu hiljadarku, obzirom da su to činili na 2 godine, ali to nisu učinili zbog krize, tako da će ove godine morati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 600 mnogo simpa.Lepo mu leze bele felgen. Ubedljivo najudobniji od svih modernih R 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 600 mnogo simpa.Lepo mu leze bele felgen. Da znas. I meni je simpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da nece to (GSXR600) da sevne posle "oluje" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da nece to (GSXR600) da sevne posle "oluje" ? Bilo bi lepo ali ne verujem, izgubio bih saputnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Motori su savrseni i ne znam sta bi mogli doraditi na njima. Mislim da 600-ka kaska za Yamahom i Hondom, tako da su sigurno mogli da porade na agregatu, ali kriza je učinila svoje. Cini mi se da ih je 2009-te Kawa sve porazila..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Februar 28, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre tocrank, ni reč o gore navedenom motoru, nego opet BMW. Pa dosta, majku mu, što voziš Suzukija onda? Pa zato što ne volim BMW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 17, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jubilarnog modela za tržište Velike Britanije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Suzuki,mora da bude u plavo beloj kombinaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...