Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se osjecao kao Marti i Dock iz Filma "Povratak u Buducnost". Naime danas sam bio u posjeti mome drugaru Pedji, poznatijem kao Zeka-Peka u Brckom,a gdje inace zivi i radi. Medjutim danas smo urbano Brcko zamjenili prelijepom prirodom koja okruzuje njegovu vikendicu u Brezovom polju gdje on posjeduje radionicu u kojoj pokusava da od zaborava otme sto vise starih motocikala i udahne im novi zivot.U tom okruzenj sam se osjecao kao u dalekim 50-tim.To su motocikli koji su nekada krstarili nasim putevima i bili posljednja rijec tehnike dalekih 50-tih i 60-tih godina prosloga vijeka.Pedja posjeduje zavidnu kolekciju starih motocikala od kojih su neki vec u originalnom i voznom stanju,a drugi cekaju na restauraciju.Ovih par fotografija ce biti dovoljno da zagolica neciju mastu i podstakne i druge koji imaju iste afinitete i mogucnosti za bavljenje ovim poslom.Ujedno napominjem da Pedja sve ovo radi za sebe iz cistoga hobija, licnoga zadovoljstva i ljubavi prema Oldtajmerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo, voleo bi da posetim tog tvog drugara samo da mi nije podaleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo, voleo bi da posetim tog tvog drugara samo da mi nije podaleko... Ako ti sta treba, mogu ti dati njegov broj telefona pa da se cujes sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1322 Napisano Octobar 2, 2009 Marko, 227 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Jesi snimio malo bolje onaj zuti 175 sport u pozadini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi snimio malo bolje onaj zuti 175 sport u pozadini? Na zalost NE,ali ta CZ 175 je komplet u originalnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek mi nista ne treba, ali posto planiram nesto bice mi potreban verovatno, pa cu te tad kontaktirati... hvala na ponudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi snimio malo bolje onaj zuti 175 sport u pozadini? Jesi snimio malo bolje onaj zuti 175 sport u pozadini? Na zalost NE,ali ta CZ 175 je komplet u originalnom stanju. Sorry, ipak sam fotografisao CZ 175. :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan U breee,garisa ti je car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,samo tako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan raspilavio sam se svaka cast na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 5, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se mnogo svidja. Koji je ovo motor i koliko je mator? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se mnogo svidja. Koji je ovo motor i koliko je mator? ;D HOREX 350 iz 50-tih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam video ovu temu,odusevljen sam Svaka cast tebi na tvom trudu da nam sve ovo pokazes i tvom drugu na hobiju. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 8, 2009 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja tek sad vidjeh temu... Branko, zavidim ti, a tek vlasniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja tek sad vidjeh temu... Branko, zavidim ti, a tek vlasniku... Nema potrebe. Vlasnik ove prelijepe ergele nekadasnjih Lipicanera i ja smo ti uvijek dostupni, ako izrazis zelju da se o bilo cemu infomises, pogledas ili razmijenis iskustvo u vezi Oldtajmera,a pogotovu dijelova i strucne literature o istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno impozantna ergela, a posebno ovaj Horex !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Au, al tu ima posla... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pedja legenda,moram jednom da odem da vidim sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pedja legenda,moram jednom da odem da vidim sve to... Floyd*-e nije problem, cim dodje proljece i ljepsi dani eto mogucnosti da se nadjemo jedan vikend kod Pedje na rancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoricemo se,ovo mi je medju prvim planiranim voznjama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa kolekcija, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...