Popsy 2907 Napisano Septembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo se ne propusta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mozda pored te "Kolibe preko puta", neka koliba da se prenoci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko postoji potreba, mogu ekipu sa severa Bgd da sačekam na onoj OMV pumpi pored Metroa na batajničkom autoputu? (kao za akciju DDK) Postoji, postoji 10 sati, staro mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A uf, sta sad da radim? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta da radiš? Daš predlog gde da se nađemo, ali tako da pre 10h budemo u BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam upoznat sa preliminarnim a ni konačnim dogovorom,oslobidih se da vas priupitam sledeće; Da li se učlanjenje može izvršiti na daljinski, bez ličnog prisustva sa podacima koje mogu poslati administraciji na PP...da li i koliko se plača učlanjenje...i da li se sa strane može izdvojiti jedan prsluk i par nalepnica u beloj boji a da od te osobe preuzmem ćim pre stanem na noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i ovu genijalnu ideju docekasmo da sprovedemo do kraja al sto kazu, nikad nije kasno da se ljubi strasno, zaperite se i pripremite se... kad se sretnemo i ugledamo, pantalone da spustimo, pa da se ko pravi moto drugari izljubimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9993 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da li se učlanjenje može izvršiti na daljinski, bez ličnog prisustva sa podacima koje mogu poslati administraciji na PP... Ovo i mene interesuje jer subotom sam većinom zauzet pa teško da mogu doći,ili će možda kasnije učlanjenje biti organizovano i u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Opet problemi..... ima nas dosta koji radimo subotom, tj. svaka nam je subota radna......ako ne stignemo u subotu, gde to mozemo odraditi kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6229 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bicemo mi tamo, koliko mi se cini, podugo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta da radiš? Daš predlog gde da se nađemo, ali tako da pre 10h budemo u BGD Ta ti odma pre deset...zar ne znas sta je JOS u subotu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak bi koristio, čisto da se zna koliko će nas biti kada se svi skupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta da radiš? Daš predlog gde da se nađemo, ali tako da pre 10h budemo u BGD Ta ti odma pre deset...zar ne znas sta je JOS u subotu?! Ne znam.... Neki svetac? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta da radiš? Daš predlog gde da se nađemo, ali tako da pre 10h budemo u BGD Ta ti odma pre deset...zar ne znas sta je JOS u subotu?! Ne znam.... Neki svetac? ;D UUUU sramota da ne znas... za bgd cemo se dogovoriti ako otpadne prva varijanta ali ne idemo Auto putem!!!! Nego ova BG banda da nas ceka negde drugde Muzej ili moze da sami dodjemo ( imam manuelni GPS ) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Spisak bi koristio, čisto da se zna koliko će nas biti kada se svi skupimo. Dolazim! 1.Forrest Gump Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Forrest Gump 2. Jager (nema sile da me nema ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 1.Forrest Gump 2. Jager (nema sile da me nema ) 3. Negro Finally Mladenovcani, jel ima neko za organizovani odlazak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Septembar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko postoji potreba, mogu ekipu sa severa Bgd da sačekam na onoj OMV pumpi pored Metroa na batajničkom autoputu? (kao za akciju DDK) Postoji, postoji 10 sati, staro mesto? Severian i ja smo tamo u 10h pa čekamo vesele severnjake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko postoji potreba, mogu ekipu sa severa Bgd da sačekam na onoj OMV pumpi pored Metroa na batajničkom autoputu? (kao za akciju DDK) Postoji, postoji 10 sati, staro mesto? Severian i ja smo tamo u 10h pa čekamo vesele severnjake. Ovaj put te cekam kod groblja Cisto da Zlaja ima sta da prica ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Septembar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko postoji potreba, mogu ekipu sa severa Bgd da sačekam na onoj OMV pumpi pored Metroa na batajničkom autoputu? (kao za akciju DDK) Postoji, postoji 10 sati, staro mesto? Severian i ja smo tamo u 10h pa čekamo vesele severnjake. Ovaj put te cekam kod groblja ;D ;D ;D ;D ;D dogovorite i parcelu na groblju, nego rajko sad na studiju b kazu neki pozar na surcinskom putu (jel dobro povezasmo struju) p.s. ja vas cekam ,na novosadskom kod altine--staro mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos neke detalje oko clanstva. Ne verujem da cu imati toliko vremena zbog obaveza sa fakultetom da dodjem tamo. Hoce li biti u Novom Sadu nesto uskoro pa da se tamo uclanim? Ili preko sajta nekako? Koliko se placa, sta imam od toga posle, itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 29, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju detalji,jer ne mogu doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saska 0 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A zasto se sve to lepo ne pomeri za nedelju?;-)Mislim, kako da idete bez mene smrc :'(U subotu mi se sestra udaje i bicu u Novom Sadu a bas bas bas bih i da budem sa vama...bas sam tuzna, nego dajte neku akciju za naredni vikend da se druzimo:-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 29, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude veliko interesovanje za nedelju, bumo se dodatno organizirali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...