mungos 910 Napisano Octobar 3, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima u nedelju okupljanja (bilo s' prasići ili ne ;D) ili nema? Ja mogu doći. Subote su radne. Evropa, jebi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bilo prelepo, druženje, klopa, gazda Dragan - sve na najvišem nivou! Ne slažem se da sastanak nije uspeo, ko je slušao mogao je da sazna jako lepe stvari o ovogodišnjim uspesima AMS-a i planovima za sledeću godinu. Uglavnom, nezaboravan dan! Ekipu sa severa smo dočekali na OMV-u, pa na 25. maj...uostalom, piše ispod svake slike o čemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 3, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ''velikog'' interesovanja za učlanjenje u nedelju, a u kombinaciji sa mojim super-gustim rasporedom, odložićemo hepening za neku drugu priliku. Izvinjavam se zainteresovanima, uz obećanje da će dobiti formular na e-mail, u narednih par dana, a popunjenog ga mogu doneti u VIR, bilo koji radni dan do 17h, ili negde usput, gde se već dogovorimo. Ko god je zainteresovan za učlanjenje, a nije stigao danas (ili dosad) da popuni formular, neka mi pošalje pp, dobiće mail za koji dan. Hvala! Veeeliko hvala Miša+Ljilja-pei na sjajnoj organizaciji, Draganu na gostoprimstvu, a pogotovu svima prisutnima na strpljenju i po ko zna koji put divnom druženju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je i nasa ekipa,super druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili i mi Lepo se proveli, nema šta... Prespavali kod Tetka Scube i evo sad uz jutarnju kaficu gledamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pih...jutarnja slika Scube sa mackom... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila večernja slika ... Čekaj samo dok stignem kući, pa postavim iz telefona PRAVU jutarnju sliku Scube u krevetu "u fazi buđenja" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je bila večernja slika ... Čekaj samo dok stignem kući, pa postavim iz telefona PRAVU jutarnju sliku Scube u krevetu "u fazi buđenja" ;D Dobro da znam, da deca ne prilaze kompjuteru... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan svi koji su juce jeli jagnjetinu, pogledajte ovaj varvarski video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo lepo. Svratili su i neki ljudi kolima, (nije Ford Dexteru), hoce da kupe motor, videli veliki izbor parkiranih, popricali sa vlasnicima istih, pitali za savete, razmenili misli i krecu u kupovinu istih kako bi se sledece godine prikljucili veseloj druzini u voznjama i putovanjima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan svi koji su juce jeli jagnjetinu, pogledajte ovaj varvarski video Zlajo, nije jagnje nego jare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zlaja bio kolima ili motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Motorom, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmm... ajd onda ilustrovani prilog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel zlaja bio kolima ili motorom? ili me nisi prepoznao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Zlaja uvek ima aduta u ruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je neposredno posle pokusaja ubistva na mene. zamislite da vozite motor po gradu i ubije vas struja........... trolejbus je iskidao mrezu i neposredno pred mene pada sajla od napajanja trolejbusa plesala je sajla dobrih 10-15 sekundi pre nego sto se smirila,a ja prosao pored nje da me je dotakla verovatno bi imao ten kao ono jare sa snimka posle kazu kle ima slabe kocnice p.s......nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro, ajd kad Ljilja kaže, "zaokruženi na slikama" mi deluje malko izduvano, tanano. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je neposredno posle pokusaja ubistva na mene. zamislite da vozite motor po gradu i ubije vas struja........... trolejbus je iskidao mrezu i neposredno pred mene pada sajla od napajanja trolejbusa plesala je sajla dobrih 10-15 sekundi pre nego sto se smirila,a ja prosao pored nje da me je dotakla verovatno bi imao ten kao ono jare sa snimka posle kazu kle ima slabe kocnice p.s......nema Dobro si prosao. I ovakav "ten" ti je dovoljan da izgledas kao Palestinac samoubica... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je neposredno posle pokusaja ubistva na mene. zamislite da vozite motor po gradu i ubije vas struja........... trolejbus je iskidao mrezu i neposredno pred mene pada sajla od napajanja trolejbusa plesala je sajla dobrih 10-15 sekundi pre nego sto se smirila,a ja prosao pored nje da me je dotakla verovatno bi imao ten kao ono jare sa snimka posle kazu kle ima slabe kocnice p.s......nema naučnik, jedna sajla i asfalt nisu dovoljni da te flambiraju. nije to tramvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je neposredno posle pokusaja ubistva na mene. zamislite da vozite motor po gradu i ubije vas struja........... nismo mi te srece.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pravi zlaja bi trebao biti barem ovakav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je neposredno posle pokusaja ubistva na mene. zamislite da vozite motor po gradu i ubije vas struja........... nismo mi te srece.... ;D niste http://www.youtube.com/watch?v=4o55LyUkqM4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upravo san zvao specijalnog tužožioca za civilne, gurmansko-hedonističke zločine, počinjene od strane nekih NN lica sa BJBa. Biće ispitani svi sumljivi sa 100+, kg... Užas, kakav zločin a ja u njenu nisam učestvovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...