PremieRacing 3044 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kako vidite sledecu napravu, kao punopravni motor sa kojim bi se vozali u drustvu da ga neko od vasih prijatelja poseduje ili kao nesto drugo sto ne priznajete kao deo nase kulture i shvatanja... By premieracing, shot with V640i at 2009-09-17 By premieracing, shot with V640i at 2009-09-17 Malo karakteristika iz glave: Rotax V2 1000ccm 98 konja disk kocnice sa ABS-om, povezane na jednu noznu kocnicu (nema prednju) menjac k'o na motoru + rikverc na levoj rucici a evo ga i kod nas u prodaji kao polovan: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=42563&trazi=1&ur=1&model=154&m=Bombardier-SPYDER-can-am Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje da nikako ne moze biit motor....ubaci glasanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 26, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav crni motor; ovo su motorne sanke sa točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluje mi previše kao motor, ali da li bih se vozio sa njim u grupi, što da ne. Vozio sam grupu i za čudnijim napravama kućne delatnosti, ovo mi bar deluje bezbedno. Dok je vetra oko glave, bitnije je ko vozi, a ne šta vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Septembar 26, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao prilike da se malo bolje upoznam sa vozilom. Najslicnije je motornim sankama. To da je ovo motor je poteklo od neupucenih, ipak je ovo vozilo samo za sebe. Vozio bih, ali ga ne bih kupio nikad. 16000e mnogo za ovaj tip vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga digne na zadnji može da kaže da ima motor :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video GoldWing da struze auspuhe nebi me cudilo da i ovo neko propne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dosta specificno vozilo, mozda je korak ispred svog vremena. Kao i MP3 kada je izasao pa je bilo i dobrih i losih komentara, a motor se i dan danas prodaje solidno i prave od njega i hibrid vozilo (na struju ili kako vec). Ne samo da bih se vozio u drustvu nekoga ko ga poseduje vec bih rado i posedovao ovakav primerak. Mozda nisu prakticni za grad i za probijanje kroz guzvu ali su ovakvi motori zabavni i mozda su nekome prakticniji od motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6075 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da je, sigurno je luuuudo zezanje. Vrlo rado bih ga posedovao, ali kao jednu od igracaka, kad sve ostale rupe u zivotu zakrpim. A da li bih se vozio sa nekim ko to ima? Zasto ne bih? Vozi istovremeno i motor i auto i motorne sanke i jos ko zna sta, moze samo da mi bude zanimljivo u takvom drustvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije ali je i dalje super igračka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ово ће да се зове мотоцикл када ја постанем витак и плав - значи никад. Ако би неко имао жељу да испроба овај концепт превозног средства, али му се не дају силне паре, може Кинезе да пита за нешто овакво: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan motor je predvidjen da ide na dva tocka i drugi naziv mu je dvotockas.........a spyder ima tri..tako da nije motor......... kad neko sa njim uradi ovo moze da dodje i kaze da je ovo motor....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan boka92 svaka cast. Objasnio si nam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se ni malo ne svidja, obrijao sam ga jednom preko Avale Svakako bi pre kupio neki kabrio nego ovo cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3044 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem kakvu su kopiju napravili u PRC! Зорге gde nalazis ovakve stvari ;D Dali je moguce da postoji trziste i ekonomska isplativost za ovakve gluposti!? Gde ide ovaj svet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem kakvu su kopiju napravili u PRC! Зорге gde nalazis ovakve stvari ;D Dali je moguce da postoji trziste i ekonomska isplativost za ovakve gluposti!? Gde ide ovaj svet... I ja stvarno ne vidim koja je namena ovog vozila, tacnije ne vidim prednosti u odnosu na ostala vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam test Spyder-a i kazu da je nemoguce prevrnuti se sa njega zbog elektronskih blokada. Isto to cini mi se da vazi i za MP3, tako da to moze biti plus za kupovinu tih vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kad bi mi neko poklonio rado bih se vozao sa svima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan probaj da uletis sa 150 u neku malo ostriju krivinu........pa da vidis dal nemoze da se padne............. .................ovo je sve ali motor nikad nece biti.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...