Endurac 962 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za polukruzno van obelezenog mesta kazna treba da bude u Srbiji 1000 !!! evra, kao u USA za bacanje djubreta na auto putu 1000$ pa da vidimo ko ce da skrece polukruzno.... :( :( :( ..obzirom da je svaka druga nesreca izazvana ovakvim kretanjem vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh danas dok sam bio na terenu saznao sam sta se desilo Gaboru ,odmah sam ga nazvao da vidim sta se desilo i mogu reci da je gabor ok ,koliko toliko i vec razmislja o novoj sezoni.Drzise druze uz tebe smo i sto pre ozdravi pa se vidimo u Srbobranu na bambusu koji sam ti ostao duzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucen mi editor za pisanje posta i 10 minuta blejim u ekran i razmisljam sta da napisem osim reci podrske ! Oporavi nam se sto pre, pa na dzadu opet... jbg !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan dobro dan bajkeri i bajkerke danas mi stigao laptop i net pa da javim da mi je sve ok,sledece nedelje nose me na polikliniku u ns da me operisu i bicu kao nov ;D hvala na podrsci i pazite kad neko hoce polukruzno da se okrene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19036 Napisano Septembar 28, 2009 Integrisan, 8516 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro dan bajkeri i bajkerke danas mi stigao laptop i net pa da javim da mi je sve ok,sledece nedelje nose me na polikliniku u ns da me operisu i bicu kao nov ;D hvala na podrsci i pazite kad neko hoce polukruzno da se okrene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Druze, drzi se! I da se vidimo opet u nekoj koloni sledece sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 28, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak! Javi se kad budes stigao u NS i budes raspolozen za posete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije zelje za Brz oporavak i povratak u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Želimo ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1818 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1045 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I onda je policajac krenuo da se istresa na Gabora, onako povređenog, pošto je bio pri svesti pa mu se moglo...: Ma sigurno si išao brzo, vidi na šta ličiš, pijan si.... A vozač kombija: HALOOOOOOOo... ja sam kriv! Nisam ga video! Vazno je da kenjaju nekome ko je ni kriv ni duzan, a za krupnije stvari... :-\ Ja svakodnevno pizdim jer niko ni zmigavce ne daje, kamoli zna cemu sluze retrovizori. Jedino je ovde ok (pored toga sto nije bilo vecih povreda) sto je lik bio korektan, mogao je i on da okrene pricu ko zna kako. Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drži se, druže! Ako ti već možeš do laptopa, bćeš ti uskoro kao nov! Javi kad budeš u NS, da dođemo da te vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan dobro dan bajkeri i bajkerke danas mi stigao laptop i net pa da javim da mi je sve ok,sledece nedelje nose me na polikliniku u ns da me operisu i bicu kao nov ;D hvala na podrsci i pazite kad neko hoce polukruzno da se okrene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne poznajemo se, ali to nije prepreka da ti pozelim strahovito brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje, da sve prodje kako treba i da se ne ponovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Septembar 28, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze sve najbolje i da nastavimo da se vozamo i sledece sezone!!! Puno pozdrava od zrenjaninske ekipe koja je isla sa tobom u Vajsku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo zelim gaboru brz oporavak, a slazem se sa Apexom da ih treba izvlaciti iz kola i tuci, tako u nedelju drugar vozi motor i izleti mu lik sa golfom koji nije stao na stop i ortak se skuca i polomi, izvuce ga iz kola i odvali od batina jedno 15 min, i onda lepo obojica zavrsise u urgentnom, i sta dobijamo- jednog manje vozaca koji ce biti riskantan po motoriste jer ce od sada gledati na sve 4 strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 29, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče lik isparkiruje u rikverc i NE GLEDA da me je totalno isekao! Sa leve strane kolona, nisam mogao da pobegnem ulevo... Kočnice obe, do daske, zabadaj motor i sirena. Znači lik se nije ni OSVRNUO. Jedva sam se zaustavio na 5 cm od njega, a vozio sam možda ni 50 na sat. On dao gas i nestao. Zaista mi je došlo da pojurim za njim i opsujem mu SVE PO SPISKU i dobro ga izudaram... sreća njegova pa nisam... baš me izvukao iz takta. Malo je nedostajalo da i ja postanem deo ove tužne statistike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su vec mnogi napisali, Gabora sam upoznao proslog vikenda na DDK. Druze zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Takodje druze...Nema pravila u nasem svetu :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidite kako pored svih muka ipak uspeva da uziva ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma on je car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Septembar 30, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan koja legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...