BorišaMotoriša 155 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, zeleo bih da prepravim fabricki auspuh na Hondi Hornet 600, spolji precnik top-a je fi 130 i duzine 55-60 cm, zanima me koliki fi preforirane cevi da stavim da bi mi bio dosta bucan, probao sam sa cevi fi 35 i bio je tih gotovo kao fabricki... Zanima me da li ce fi 50 biti dovoljno na tu duzinu top-a...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan fi 55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jul 5, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad da pravim auspuh,ubacio bi prvo jednu trecinu fi 45,aonda nastavio sa fi 50-55 do kraja,normalno sa perforiranom cevi.Kod mene je fi 50 celom duzinom,i dere se ko lud,pa cu kad odem na odmor da pravim db killer,mnogo se dere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 6, 2013 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je na cbr bilo fi 55 celom duzinom i bio je ok zvuk ,stim da sam radio i skidajuci db killer, sada se taj lonac vozi na cbr 900 bez kilera,vec 2 godine i covek je zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jul 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam od original auspuha prepravio na protocni,posto su se komore raspale unutra.Ubacio sam perforiranu cev fi50(sam sam busio rupe fi3,5mm posto nisam nasao hromovu perforiranu) i kraj izduva sveo na fi45.Nije on toliko bucan,ali ja cu probati da ga jos vise utisam,ne volim bucne motore!To je razlog.A sa manjeg fi na pocetku kao sto sam rekao oko 1/3 pa nastavak sa sirom cevi pospesuje se brze izbacivanje izduvnih gasova.To nije moja teorija,nego sam gledao neke original auspuhe,njihov presek i obicno tako radeYoshimura....Nalbolje da pitate Andjela,on ih radi profi,i on sada radi neke konusne iznutra i kaze da su mnogo bolji...On je pravi covek za postavljanje tih pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je na cbr bilo fi 55 celom duzinom i bio je ok zvuk ,stim da sam radio i skidajuci db killer, sada se taj lonac vozi na cbr 900 bez kilera,vec 2 godine i covek je zadovoljan Da li govoris o auspuhu sa pocetka teme, u njemu je preforirana cev fi 55? Ako je u pitanju naj top, odlicno se cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako je najbolje da se isece izduvni deo na auspuhu , znaci na kraju suzenje, a pritom da se ne iskrivi ili bas osteti. U pitanju je prohrom i to bas deblji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je na cbr bilo fi 55 celom duzinom i bio je ok zvuk ,stim da sam radio i skidajuci db killer, sada se taj lonac vozi na cbr 900 bez kilera,vec 2 godine i covek je zadovoljan Da li govoris o auspuhu sa pocetka teme, u njemu je preforirana cev fi 55? Ako je u pitanju naj top, odlicno se cuje... da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima jedna stvar : Trenutno nemam para za nov top za moj Suzuki ( ima samo Leo Vince i GPR a skupi su ) pa bih samo fabrickom topu skinuo DB-kiler. Ako skinem DB-kiler jel mora jos nesto da se izvadi npr. ona vuna , ili sta je vec , jos neka cevka ili samo skinem DB-kiler i to j to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je fabricki, ja mislim da moras sve da povadis iz njega i stavis samo perforiranu cev i okolo izolaciju.Cek ti masina 4t ili 2t ? Ako je 2 t nemoj da se igras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je fabricki, ja mislim da moras sve da povadis iz njega i stavis samo perforiranu cev i okolo izolaciju.Cek ti masina 4t ili 2t ? Ako je 2 t nemoj da se igras... 4 t i fabricki auspuh. A tu cev i izolaciju vec imam unutra ,pa bih samo izvadio kiler i nista vise ali nisam siguran da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve da se raskupusa . Veruj mi. onda nije tesko da se odradi ako imas potreban alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve da se raskupusa . Veruj mi. onda nije tesko da se odradi ako imas potreban alat Ja sam bre magistrirao rasturanje predmeta ( poceo od malih nogu , do dan danas ) , ali kad treba da se sastavi onda ima i viska i manjka . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ozivim temu malo, hocu da napravim auspuh za Sprint pulser 125 imam fabricki koji ima katalizator pa ga dosta gusi i slabije se cuje, e sad...nabavio sam zadnji lonac od yuga 55 on je malo kraci u odnosu na onaj fabricki, unutra je perforirana cev dalje ne znam sta ima valjda ima i vunu i sto je najbitnije uz jedan mali dihtung savrseno pase na izduvnu cev od pulsera kao da je pravljen po meri...jos bih ubacio neki DB killer i to je to, nego zanima me da li smem to tako da ostavim, neki majstor mi je rekao da moram da vodim racuna o gasovima koji se vracaju u motor itd... http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/38/eyk5.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis to nisam znao, jel moze da se izvadi bez secenja ili nekog rasturanja? Sta ce biti ako ga ne budem dirao, zvuk je mnogo jaci, a jos ga nisam vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma uplasio me lik kad je rekao da ne moze bilo kakav auspuh da se stavi, da mora sve lepo da bude proracunato inace motor nece ici nikako...Ovih dana cu ga probati kad sve uklopim, a ne treba mi glasnije nikako od ovog cak bi mogao i malo tise da bude, danas probao malo samo da provozam, pedesetak metara, ljudi gledaju i krste se kasnije okrenem i vracam se sve me sramota da dodam gas vozim ga na leru onako xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 14, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Не би било лоше да појачаш мало смешу на карбу, да добија више горива, иће још боље. То уради ако ти пуца из ауспуха кад пустиш гас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika zakacio sam ga na motor ali jos treba da se smirgla od nazad i neku nalepnicu da stavim ali u sustini nece se videti od maske, za sad se cuje dosta jako kad dam gas jos nisam napravio DB killer nego samo cep http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/843/dc7w.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/829/4k06.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/703/7fqi.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 15, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Мого си ставити и неки снимак да га чујемо.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma pocela skola pa dok dodjem padne mrak, bice snimak cim zavrsim DB killer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i klip...nije neki kvalitet motor se cuje mnogo bolje uzivo i to pogotovo kad krenem od 1-4 brzine nego ovako u mestu, DB Killer je ubacen i to sa platnom na kraju koju treba da zavarim, cuje se preglasno bez njega nije prijatno ni meni, a ni komsijama ovako mi se vise svidja i jos samo da poradim oko estetike i bice pravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabacio karbon foliju preko auspuha https://imagizer.imageshack.us/v2/701x526q90/36/hvzo.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 6, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Одлично си направио, требао си снимити како звучи док је мотор под оптерећењем, тј док га возиш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od nedelje, kad se prolepsa vreme snimicu nesto...videcemo kako ce ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Mart 14, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimak nije neki kvalitet, zeznuo sam se pa sam uspravio telefon pa sam morao da rotiram video, a jos telefon bio ispod kacige... https://www.youtube.com/watch?v=knOphQ6VPg0&feature=youtu.be 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...