despic 7 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan i jos dobijes koka kolu za dz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Baterije za alarme 27A ima AMS electronic iz Nisa i veoma su ljubazni i cena je veoma povoljna. Sve pohvale. Danas sam ih zvao i sutra mi salju. Pozdrav kakve baterije ??? ??? ??? Baterije su 12V za daljince za alarme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jel su to one male okrugle!?kao za sat!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu. Kao klasicne od 1.5 v samo male Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan ma samo otidi kod coveka sve ce da ti sredi Pa hocu ja ali chovek ne odgovara tj. poslao mi je samo link... Ajde chovek javi se, poshalji broj pa da to sredimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano April 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo u fazi preseljenja na novu lokaciju, Višnjička 84 tako da tek krajem nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo u fazi preseljenja na novu lokaciju, Višnjička 84 tako da tek krajem nedelje. Ok, samo javi kad imash vremena i eto mene... Jedno pitanjce, prochitah da je problematichno za akomulator ako se ostavi opcija daljisnkog paljenja, a meni bash to treba jer mi je brava skroz s...na, ima li adekvatnog reshenja ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja cekam,,, i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 11, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle smo stigli sa alarmima? Ja sam malo ispao iz fazona, ranije sam sve pratio. Ne mozes i vec da operes, osusis ispeglas i po netu da se svrljas. Ja bih pazario neki alarm, bilo bi dobro kada bih imao par ponuda, pa da svako moze da se odluci sta mu najvise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preseljenje je završeno i kolko sam ja vid o ima čika Arakis par alarma... bivši kombinat Sport (20 metara pre semafora za Adu Huju, ima ispred kapije neka reklama za auspuhe ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje li alarmi sa sopstvenim napajanjem, odnosno za motore bez akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za to ćeš morati pitati el. experte, ja znam da ljudi koriste xene (to ti dođe kao disklok sa alarmom) al ja sam uvek bio pomalo skeptik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23633 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39746 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22968 Sa ovog sajta stvari stizu provereno Dostava je besplatna provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti to pazario , pa si siguran u besplatnu dostavu ? ...i ako jesi , koliko dugo si cekao na njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Nema povezivanja struje,radi na baterije,ima sok senzor,sirenu od 120 db,tajmer za aktivaciju,menjanje sifri,sve u svemu prosto vrlo,a ovaj drugi sve isto osim sto ima celicnu plastificiranu sajlu i kljuc ko za poker aparat,sok zenzor itd,svi imaju podesavanje osetljivosti,imam i nekih cudesa za garaze i kampovanje itd...videcu evo par slika ako ima neko zainteresovan dogovoricemo se,firma koja ih pravi je Quorum,engleska/ radili za Ford vozila fabricke blokade i alarme/,mislim da ima toga na e-bayu jos,al kod nas ne.moj mob,064/9850540 Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao si postaviti cene tih uredjaja i koliko vidim po tvom postu nema daljinski ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Nema daljinski,jedan je na sifru,drugi na kljuc.Sto se cene tice,otkud znam,koliko i ovi sto se prodaju 30ak evrica,mogu i neke zamene...videcemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim cika Arakisu, na brzoj i strucnoj ugradnji Moram da primetim da moj svira bar 3 decibela glasnije od drugih ;D ;D ;D Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Jun 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, svrati na kafu kad god si u prolazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan @aero Nisam pazario alarm ali sam pazario neke druge stvari sa ovog sajta cekao sam desetak dana sve je stiglo i jedino sam platio sto mi je postar doneo stvari kuci to me kostalo oko 3 marke.Znaci provereno 100% ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK sve je dogovoreno sa Arakisem , jer koliko ja vidim svi su prezadovoljni sa doticnim alramom...e sad videcemo kad mi stigne alarm , kolika ce biti zejebncija oko povezivanja itd. no cim to budem resio javljam , mada ne sumnjam u Arakisa posle ovoliko pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Alarm stigao...HVALA Arakisu na svemu...ostalo je jos da povezem na motor ;D Mogli bi malo da podelimo iskustva u vezi daljinskog , svi mi koji smo uzimali od Arakisa alarm...sta koje dugme radi itd...jer uputstvo koje sam dobio ne pase na daljinac koji se nalazi u kutiji , pa ako je neko vec isprovaljivao fore nek da neki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Jun 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je uputstvo "univerzalno" za više modela ali i lepo opisuje mogućnosti. Probaj različite kombinacije dugmića, može da se uključi "silent mod", možeš i da priključiš daljinsko paljenje...uglavnom, radi lepo i kod mene je izdržao evo već godinu ipo svakodnevnog maltretiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
torrking 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dal' ima jos tih alarma? Koja je cifra bez ugradnje, posto sam iz Novog Sada pa da mi ga posaljes preko kurirske sluzbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Dal' ima jos tih alarma? Koja je cifra bez ugradnje, posto sam iz Novog Sada pa da mi ga posaljes preko kurirske sluzbe? "na stadionu... muk" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...