Jump to content

Moto Zajednica

gzezelj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

gzezelj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Meni su sprej pravili po uzorku tj. po sifri boje u farbari Gabika u Novom Sadu. Nisam siguran da mogu odokalno da procene nijansu osim ako ne piše šifra u saobraćajnoj, barem tako rade sa automobilima. Platio sam 700din 400ml.
  2. Da baš tako preko metalk boje. Treba mi da ofarbam prednju masku, a mnogo mi je da samo zbog toga kupujem celu litru laka. Ovi u spreju mi nisu nesto pouzdani.
  3. Da li postoji dvokomponentni lak u spreju ili mora da se kupi u kantici i učvršćivač posebno?
  4. Kupujem masku i kilometar sat za tomos automatik.
  5. gzezelj

    Farbanje

    Nema baš riseva jer sam koristio vodeni P240 i P360, tako je solidno glatko i verovatno bi špric git to lepo pokrio, jedino se bojim da neće čvrsto uhvatiti za metal.
  6. gzezelj

    Farbanje

    Skinuo sam staru farbu, ali veći deo površine zbog korozije morao sam da skinem skroz do metala. Sada me zanima da li špric git može da uhvati na čist metal, ili je prethodno potrebno naneti sloj temeljne farbe pre špric gita. Ima li neko iskustva sa tim?
  7. Hvala! Dobio sam Dellorto pa hoću da ga zamenim sa starim Encarwi karburatorom, pa mi ovo nije bilo jasno.
  8. Može li neko da mi pojasni koja je funkcija polugice sa desne strane dellorto karburatora kakvog imaju kolibri A5 mašine?
  9. Tako sam i planirao crnim auto lakom u spreju, samo sam mislio da predjem još jedan sloj bezbojnog laka takođe u spreju. Kakav je postupak za cilindar i auspuh?
  10. Da je neko farbao dekle na tomos automatiku? Da li može običan crni auto lak ili farba koja je otporna na visoke temperature?
  11. Izvinjavam se tek sam sada video odgovore. Jesi li prodao motor? Ove tockove a Apatinu sam licno video, i mogu vam reci da su u katastrofalnom stanju. Prednji dobio udarac, ima osmicu i jaje, osovine i pakne lose, gume trule. I jos za to trazi 6000.
  12. Postoje li alarmi sa sopstvenim napajanjem, odnosno za motore bez akumulatora?
  13. Kupujem livene pauk točkove za Tomos Automatik u dobrom stanju
  14. Hvala hvala bolje vas našao!
  15. Pozdrav svim bajkerima na forumu! Ja sam Goran iz Sombora. Od nedavno dam odlučio da osposobim starog Tomos Automatika (sada već oldtimera ), pa mi treba gomila delova. Za početak da li neko možda prodaje pauk livene točkove u dobrom stanju?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja