stari vujadin 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ubih se od pretrage po forumu ali informacije su uglavnom stare pa vas molim za odgovor: Gde kupiti jeftin alarm za motor? Samostalna ugradnja mi nije problem. Ne treba mi nikakav fenseraj, samo da je malih dimenzija i da se dernja kad mi diraju/pomeraju motor. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Imaš razna sr.nja po oglasima za 35eu, ali prava stvar ti je npr Cobra. Košta malko više, al je siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para, tolko muzike! ;D Salim se naravno, ja sam sam pravio alarm, kostao me je negde oko 1000 din (PIC mikrokontroler, sirena i jos par elektronskih komponenti), napravio bih ti ga ja, al nemam sad bas nekog slobodnog vremena, potrazi po netu ima toga kolko 'oces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni drugar skoro nudio za 25E, baš za motocikle, ima senzor pokretanja, blokadu motora, sirenu i 2 daljinca. Ne znam, možda ima negde i jeftinije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su svi ovi alarmi, al meni je uvek problem bio sto su gabaritni, tesko ih sakriti, jer ko se iole malo razume u elektroniku ;D , zna gde ga treba iseci, jer vecina nema pomocno napajanje. Mada nepostoji savrsen alarm, ako se neko namerio, odnece ga makar imao i brodsku sirenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki telefon ili adresu za ove jeftine molim vas, motor mi je praistorija, nema poente da ugradjujem ove od sto i preko jura. Mislim da mi je ovaj kao sto je Arakis pomenuo skroz adekvatan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan halo oglasi ja kupio od tipa iz S mitrovice za 2000 dinara salju bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan citat iz halo oglasa: "ALARM za skuter ili motor, blokada motora, skakavac ključ, daljinsko paljenje, šok senzor, sirena 115dB, ful pakovanje, 30 EUR. 062/5xx-492 " Ima ovaj lik jedini na oglasima ali trazi 30. Jel ti ostao mozda telefon tog iz Mitrovice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja uzimam od drugara po 30 e ima dva daljinska,blokadu motora,shock senzor,mogucnost paljenja na daljinski(mada to retko povezujem jer je glupost) dosta je glasan i nije previse gabaritan do sada sam ih ugradio 10ak i rade dobro.i na hondi imam isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je moto max al nije kad nadjem javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki telefon ili adresu za ove jeftine molim vas, motor mi je praistorija, nema poente da ugradjujem ove od sto i preko jura. Mislim da mi je ovaj kao sto je Arakis pomenuo skroz adekvatan. Zvaću ga danas da ga pitam ima li još na stanju pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala čika Arakise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima, cena je 25 E ili 2400 dinara. ostalo može na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Salji pp. Odakle je covek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa NBgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neki bez daljinca, na ključ... Kupio, nikad montirao, sedi u šteku sa alatom i igračkama.... Ako hoćeš, tvoj je za dž. Ček da povadim i fotkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga... uputstvo je na francuskom, ali je razumljivo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam engleski alarm - Hawk http://www.hawkcaralarm.com/ Narucio preko ebaya. Nije skup. Pouzdan. Ugradio sam sebi i dvojici drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već u temi, kako funkcioniše ono sa senzorom prisustva u radijusu oko vozila? "Please step away..."? Da li je to polje u kome se registuje prisustvo uljeza sferično, ili prati konturu vozila/instalacije? Kada bi moglo da se našteluje da bude osetljivo na, recimo 10cm od vozila, prateći konture vozila, bilo bi dosta dobro. Ako će da okida na pola metra levo i desno, a 10cm napred i nazad, onda je malo bzvz, ima da viče i kad neko prođe pored.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga... uputstvo je na francuskom, ali je razumljivo... Kad vidim uputstvo na Francuskom, setim se Homera i "Le grill" homer, "ok homer just calm down and read the instructions" homer, "doh! english side ruined must read french instructions" homer, "Le Grill?!!! WHAT THE HELL IS THAT?!" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već u temi, kako funkcioniše ono sa senzorom prisustva u radijusu oko vozila? "Please step away..."? Da li je to polje u kome se registuje prisustvo uljeza sferično, ili prati konturu vozila/instalacije? Kada bi moglo da se našteluje da bude osetljivo na, recimo 10cm od vozila, prateći konture vozila, bilo bi dosta dobro. Ako će da okida na pola metra levo i desno, a 10cm napred i nazad, onda je malo bzvz, ima da viče i kad neko prođe pored.... Zaboravi to. Nije prakticno ni za auto a kamoli motor. Senzor vibracija i eventualno tilt senzor je sve sto ti treba na motoru. Moj reaguje na jacu kisu (osetljivost mozes da regulises) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi postojao zapiš senzor, bilo bi lepo... Neki od komšija koriste moj motor kao extended žbun, pa dovode kučiće da zapišavaju. Sreća pa imam ciradu pa ne pišaju direktno na motor, ali bi bilo lepo kada ne bih morao tu ciradu da hendlujem kao toxic waste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Heheh. Tebi treba senzor koji reaguje iskljucivo na urin ili moze i senzor za vlagu? Ako je ovo drugo nije problem, ali dzaba ti da svira kad je ovaj vec pustio mlaz, ne verujem da bi prekinuo. Navikli su gradski psi na alarme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba montirati nekoliko POVEĆIH kondenzatora i onda kada senzor oseti MLAZ u isti isprazniti sadržaj kondenzatora ;D Ne bi više nikad zapišavali, veruj mi ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Septembar 23, 2009 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba montirati nekoliko POVEĆIH kondenzatora i onda kada senzor oseti MLAZ u isti isprazniti sadržaj kondenzatora ;D Ne bi više nikad zapišavali, veruj mi ;D Osim sto bi vlasnik ozezenog objekta iz "osvete" onda prevrnuo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...