Ernesto 10 Napisano Februar 5, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko infomacije u vezi rally-ja kroz Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Februar 6, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan zna li se tacan datum relija kroz srbiju i plan? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Februar 9, 2007 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan A kad je ljudi Kikinda???? to je lepo mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan ja cu u indjiju prosle godine proglasen za najbolji moto scup To je zato sto je tad bila mom kumu svadba, mozda se neko seca mladenaca u BMW-u sa prikolicom ( ja sam bio onaj pijani u odelu sto je ispadao iz golfa u svadbenoj koloni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Februar 13, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan DA LI NEKO ZNA KADA JE RELI KROZ SRBIJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Juèe je u Panèevu bila skupština MAS-a.Ima nekoliko izmjena u kalendaru moto - skupova,koji bi sada trebalo da bude konaèan.Malo strpljenja stiže ... pravi kalendar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 20, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan kada ce neko da postavi kalendar moto skupova za 2007 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan kada ce neko da postavi kalendar moto skupova za 2007 god Pa vrati jednu stranu u nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Februar 21, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jel se sprema neko za Trebinje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 22, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Spremacemo se u junu (ako mislis na junski susret u Trebinju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 22, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel se sprema neko za Trebinje?ako mislis na sredinu aprila ja sam spreman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Februar 23, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ciao Daco!! Uvek si k'o zapeta puska .Mislim da je Trebinje polovinom juna, i ja ga merkam za leto :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Februar 23, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Trebinju je polovinom juna. Nas 5-6 ide iz Obrenovca ali sto nas je vise to bolje a i voznja do dole je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Ciao Daco!!Uvek si k'o zapeta puska .Mislim da je Trebinje polovinom juna' date=' i ja ga merkam za leto :kul:[/quote']neno ima nas koji ne mozemo cekati juni,nekoliko motorista iz beograda idu sredinom aprila do trebinja i ja sam se prijavio,ako si za naci ces info na "izleti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 23, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Oko 90% nasa datum: 19-22.jul.2007 Ada-mc "COBRA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi predlog kako ici i u Indjiju i u Trebinje...? Ma kakva Indjija,Trebinje je jedan od najboljih skupova. Ja nisam bila samo prosle godine zbog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan indjija je dobra ali je mali prostor i puno zelenila,nedostaje prasina i grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Juèe je u Panèevu bila skupština MAS-a.Ima nekoliko izmjena u kalendaru moto - skupova,koji bi sada trebalo da bude konaèan.Malo strpljenja stiže ... pravi kalendar. Kad ce taj pravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan indjija je dobra ali je mali prostor i puno zelenila' date='nedostaje prasina i grad[/quote'] Ne razumem kome to jos smeta zelenilo na moto skupu? Moja jedina zamerka Indjiji je sto je to ustvari zoo-vrt, ustvari meni ni to ne smeta ali bi trebalo pitati one zivotinje koje tamo zive! Izbor je zaista tezak medjutim mi cemo ici u Trebinje posto do sad tamo nismo bili a kazu da je mnoooogo lepo voziti na tu stranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 6, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan indjija je dobra ali je mali prostor i puno zelenila' date='nedostaje prasina i grad[/quote'] Ne razumem kome to jos smeta zelenilo na moto skupu? Moja jedina zamerka Indjiji je sto je to ustvari zoo-vrt, ustvari meni ni to ne smeta ali bi trebalo pitati one zivotinje koje tamo zive! Izbor je zaista tezak medjutim mi cemo ici u Trebinje posto do sad tamo nismo bili a kazu da je mnoooogo lepo voziti na tu stranu! kad se uvucem u kozunu uniformu i cetiri auspuha bez prigusivaca ili ja kvarim zelenilo ili zelenilo kvari mene,takav radie volim vreo asvalt i prasinu,a zoo i zelenilo posecujem sa auto i pristojno obucen,to je samo moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan :arrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super! :kul: hmm..ne bi da sekticharim,ali...mogao si da stavish i sliku Stroma.. :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 9, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super! :kul: hmm..ne bi da sekticharim' date='ali...mogao si da stavish i sliku Stroma.. :oops: A i da umesto te ribe bude npr neshto shto bi i nama zenskim chlanovima foruma bilo zanimljivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma riba pored one bicikle je OKE...ali pored Stroma bi morala Mushkarchina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Super! :kul: hmm..ne bi da sekticharim' date='ali...mogao si da stavish i sliku Stroma.. :oops: Potpuno se slazem! Slika ribe za muski deo foruma a, za zenski deo slika pravog zenskog motorica :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...