Jump to content

Moto Zajednica

Batajnica 19-20. Septembar???

Recommended Posts

• Drug član, 2316 postova

Trka ce biti i u subotu i u nedelju.

U subotu ce se voziti trka koju ce Bugari organizovati za Balkansk sampionat jer nisu organizovali kod njih u Plevenu.

A u nedelju je Balkanski koji mi organizujemo i nas sampionat.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4394 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

ja sam trebao doci i dovesto svoj motor da vozim balkanski i domaci sampionat.Ali kad sam pricao sa Stankarom pocetkom ove godine sve je bilo super i zvucalo suvise dobro da bi ja mogao da poverujem.Kako se vreme blizilo trci i moj pokusaj da ga nadjen i pricam s njim opet bilo je sve teze,konacno kad sam ga dobio na mobilni bilo je znas ovo znas ono ,pa nisam sigurna pitacu mog sekretara itd..........pa ako si presednik saveza  trebao bi da znas bitne informacije.......i opet isti prica pomeranje datuma jer se boje bugara ko djavo krsta............

Tako da od naseg moto sporta nema ni M ,a kamoli nesto vise.......sramota za ceo Moto Savez Srbije

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

ja sam trebao doci i dovesto svoj motor da vozim balkanski i domaci sampionat.Ali kad sam pricao sa Stankarom pocetkom ove godine sve je bilo super i zvucalo suvise dobro da bi ja mogao da poverujem.Kako se vreme blizilo trci i moj pokusaj da ga nadjen i pricam s njim opet bilo je sve teze,konacno kad sam ga dobio na mobilni bilo je znas ovo znas ono ,pa nisam sigurna pitacu mog sekretara itd..........pa ako si presednik saveza  trebao bi da znas bitne informacije.......i opet isti prica pomeranje datuma jer se boje bugara ko djavo krsta............

Tako da od naseg moto sporta nema ni M ,a kamoli nesto vise.......sramota za ceo Moto Savez Srbije

Pih , znaci pacovi su se i tu uvukli...steta...

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Da budemo potpuno precizni PACOVI NERADNICI.....Organizacija mototrka je suvise ozbiljna stvar

Apsolutno sve je prepusteno IMPROVIZACIJI i sitnom interesu . Prava steta je jedino u tome sto ce mladi ljudi svoje trkacke afinitete

pokusti da isprobaju na ulici  u saobracaju, a ne u kontrolisanim uslovima trkacke staze (ko je pomenuo stazu)......

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Sampiona je odavno u Belaju!!! ja sam odlucio da odustanem 2007 kad su ubacili pravilo da posle svake trke otvaraju 125,,,,prihvatam to al ako ima prigovor,,a covjek koji bude na svakoj trci u prva tri,, nemogu sarafi to da izdrze!!!  Moj Brat Veljko Vidic,,jos vozi, hoce tako,,al ja mu kazem vozi nesto drugo a ne Samp.Srbije, puste njih i njihove sampionate, vozi da uzivas kad mozes,,a ne drugo da pravis veselje,,a on tamo prica, mi smo doveli na stazu ovog ili onog,,,a dinara nikad nisu dali,!!!  Cast Guevari i Bridgestone Radulovic

Veljo Vozi u Batajnici a evo slike njegovog motora, slikano sinoc  ;D  BROJ #38 inace vicesamp 2006-2007, i sampion 2008 600sst

post-1619-12879050639388_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 318 postova

Danas na treningu u Batajnici prilično veliki broj motora u svim klasama. Pošto sam trenutno bez motora, na ovoj trci ne vozim, idem samo kao mehaničar mom sinu. To sam danas i bio u pravom smislu te reči. Kako smo pred trku promenili klip na prvom treningu je vozio  štedevši motor i zauzeo 4. vrema. Na 2. trenigu je počela da otkazuje lamela i završio ga je pre vremena. Skidali lamele, pakovali ponovo, pa ponovo, da bi na kraju dobili da motor vuče, ali nije bilo vremena da ga probamo osim malo na parkingu. Ostaje nam da sutra na warm-up-u vidimo šta smo uradili.

• Drug član, 2087 postova

Bili smo danas tamo ali mi nista nije jasno sta smo gledali.... sve u svemu dobro je, posto boljeg nema..... , gde se placao ulaz mi prosli samo proveru na ulazu kod starijih vodnika .... usli opusteno + bili raspolozeni ljudi. Mozda sutra bude vise publike da daju podrsku vozacima ipak se oni trude.

• Zainteresovan, 875 postova

gde se placao ulaz mi prosli samo proveru na ulazu kod starijih vodnika ....

U Vecernjim novostima sam procitao da se placa 300 dinara samo za nedelju a da je subota besplatna.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja