rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nekad: i sad: Na njemu je frishko: novi anakee, did + sunstar, nissin plochice napred nazad, rollbarovi, nov cdi,.. plastike, sedishte, struja, svetla, sajle, diskovi, kochnice itd je u super stanju kao i sam ram... Imam sve papire itd... Od ulaganja: reparacija motora, vizir, balansiranje prednjeg tochka i retrovizori. Ceo agregat u dobrom stanju mozhe da se nadje za ispod 600€ (dobio takve ponude sa dve strane za legalno uvezhen agregat) a u ovom mom agregatu ima delova koji su dobri i mogu se prodavati pa se ta cena smanji na pola... Delovi za reparaciju mogu da se nadju za slichne pare osim radilice koja koshta dosta, treba naci neshto polovno. Kad sam se srachunao da nakon popravke opet imam isti motor od pre, prebacio sam se na jurenje neke afrike... (josh se i rimuje)... Ako bi neko da se igra majstora i da na kraju zavrshi sa dobrim motorom, eto mu prilike. 900 € pa mi sugerishite slobodno dal' lupam itd 063/336-500 ivan PS ako neko ima ponudu za koliko bi mi opravio sve to mozhe na pm ili tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan O sudbo kleta! Javite se ljudi da mu popravite Trandzu, motor je (bio) u vrhunskom stanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa stas mu uradio ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vozio ga dok nije motor zaribao... imao sam stresnih par dana i nisam bio savestan vlasnik :'(... ulja nestalo, motor zaribao.. ja se shlepao do kuce... imash putopis ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39323.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 10, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas gde da ga drzis a nisu ti odmah neophodne pare mislim da bi mnogo bolje prosao da ga prodajes kao rezervne delove, ako vec naravno neces da ga opravis. Prakticno ih nema rasturenih za delove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tako sam i ja razmishljao ali kapiram da cu prodati pola a ostatak ce stajati godinama... kad sam krenuo da sabiram cene delova (bukvalno da ih dajem u bescenje) dodje se do velikih cifara... ali avaj... ko ceo motor da rasproda. shta da kazhem, pochnite da se upisujete pa ako predjemo neku cifru uzimam sikirche i da cepamo mazgu na delove ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan boki.64 se zapljunuo za rollbarove... ajmo dalje... ili sve djuture.. ili cu ja skupiti pare za predlozhenu mi zamenu i zajahati africhku kraljicu, mog srca izabranicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez rolbarova ne pristajem . Šta ako mi padne u garaži dok ga budem popravljao, jesi lood? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan čekbre, 900€ za lego-transalp kao sa prve slike? ( u prevodu: sa rolbarovima) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzgred, imaš pp za koji minut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @Laki TC ti cesh dobijesh duple rezervne delove i sve ;D ... samo ja da nadjem razliku ... 19. og je zakazano sudjenje oko moje naplate osiguranja... mozhda mi se posreci pa trgujemo.... @guja011 pa ja lupio cenu da vidim shta kazhe masa... interesenata ima... majstori, zamena i leshinari za delove... ja samo zhelim da predjem na afriku... ;D da ne bude nesporazuma.. sve delove i dalje imam... samo sam rastavio motor kad sam vadio agregat da bi video shta mu fali... i sad sve stoji spakovano u kutije... ko ima komibinacije za agregat mozhe jeftino da sredi ovo... ili da ponudi meni opravku u zamenu za pare... ne znam ni sam.. ali prvenstveno prodaja za pare ili zamena za afriku chim skupim razliku... laki, chujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan uzgred, imaš pp za koji minut hajd pa da idem da radim malo... nece pare same da se zarade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako je korpa kvacila ista kao na Africi 650 i ako je tvoja ispravna, ja sam zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imaš i drugi pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @guja011 je moj novi heroj ;D... otvori mi chovek ochi.. vecheras cu malo istrazhiti poslate mi linkove... ima delova, samo ih treba znati naci.. @lalajko pitao sam lika koji je rastavljao ali nije bio siguran dal pasuje na afriku.. drugi majstor ima rd03 pa ce on znati.. chim ga navatam reci cu ti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 7, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan poshto sam reshio da uzmem afriku chim skrpim ostatak para TA je otishao iz garazhe... mozhda sam trebao ovo , mozhda sam trebao ono... uglavnom prodato i sada ne moram vishe da se bavim time Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...