GhostMile 4614 Napisano Septembar 9, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako drustvo, radi se o Yamahi XJ900F iz 1992-ge. Imam nestandardni auspuh (marka BSM) 4 u 1 (standard je 2 u 2) koji je poceo da umire. Lonac ima pregrade (komore) i ako se malo drmne dnom shake po njemu, zvechi svasta nesto unutra. Moj dojam je da su se te pregrade otkacile i sad onako tandrljaju unutra. Sad bih ja da tu nesto kao uradim po tom pitanju, pa sam mislio da odrezem lonac, pa da pravim nesto sam i sta ti ja znam....i onda sam pomislio, da nebi bilo lose kupiti neki drugi polovni auspuh / lonac, dakle bilo kakav, pa njega zavariti umjesto ovog. Motor sad radi dobro, trosi prihvatljivo, pali dobro, cak i ide relativno dobro ;D Pitanja: Pitam se u kojoj mjeri bi doveo to u pitanje, ako bi stavio npr. originalni lonac od R1 iz 2000 ili CBR600 iz 1995-te? (ili bilo koji drugi) Kad su poceli katalizatori da se ugradjuju u lonce? Imate li vi mozda neku 3-cu ideju? Novi auspuh kosta 500+ eura, pa mi se to ne isplati, a stari originalni locni su dosta jeftini, jer svi naravno hoce Akrapovica i kompaniju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22550 Napisano Septembar 10, 2009 Integrisan, 9668 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Remontuj stari ukoliko si zadovoljan izgledom,zvukom,performansama... Imam kratki protocni sebring bez ostecenja mozemo se menjati ali vidim nisi u Srbiji,inace skinut je (sebring) sa vfr-a "95god. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan POgledaj youtube.com/torra016 pa mi javi pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Adu ;D ili dogovori da ti posalju verovatno postoji mogucnost. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31010.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda si ti za tu Yamahu emotivno vezan.Tu kod tebe ili u okolini mora da moze da se nadje neka CELA sprava za 500 evara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda si ti za tu Yamahu emotivno vezan.Tu kod tebe ili u okolini mora da moze da se nadje neka CELA sprava za 500 evara. ;D Ima i za 300, ali ges wot, svakoj je izgorio auspuh. Evo ovdje se vidi kakav je to auspuh. Sav je "iz jednog komada" do kolektora. Tu sam mislio da ga recnem i zavarim ovako nesto (npr.FZR600 1999 originalni top): Pitanje je samo koliko bi ovakva jedna akcija mogla negativno da utice na motor management ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Stvarno bi bilo steta da mu propadne masina ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovakvoj spravi ;D ;D ;D MIle ti si kralj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan POgledaj youtube.com/torra016 pa mi javi pp @tora, Jevta i Nenad Hvala na idejama, ali ovaj auspuh ne smije kostati vise od 50 eura...Ovi skupi joj ne leze, tj. ne uklapaju se u ostatak "dizajnerskog pravca" kojim ovaj motor ide. ;D ;D ;D ;D ;D Stvarno bi bilo steta da mu propadne masina ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovakvoj spravi ;D ;D ;D MIle ti si kralj!! Mozda grijesim, ali osjecam neku ironiju u tvojoj komunikaciji ;D Ipak znaj, jos su stari kinezi ustanovili da izgled zna da prevari. Ova Yamaha je kupljena u oktobru prosle godine samo iz jednog razloga: da se njena visost 929 nebi solila i kisla u zimskom periodu. Medjutim sad, 25.000 km kasnije, kao da govori, nisam ja za jednu zimu, pa tek mi je 17 godina.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaplak'o sam ,sunce ti zareno Samo ti lepo njemu sevni tu cevku i gas protiv vetra,kako si i do sad.I da u zdravlju predjete zajedno jos,jos i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...