srkixt660 28 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne radim sa 3M trakama-nisam nigde naletio na njih ovde u BN sad imaš i 3M trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ne radim sa 3M trakama-nisam nigde naletio na njih ovde u BN sad imaš i 3M trake auu-brate-jest dobra...hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Excalibur 0 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pridružim pohvalama svaka čast zemljak, good job Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 18, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Braco pregledao sam dosta slika tvojih radova ... ekstra izgledaju i jako mi se svidjaju . Imam pitanje : Koja bi bila cena da se na plastikama uradi varjanta MONSTER tojest Slovo M na hard enduro motor ? U ovakvoj ili slicnoj varijanti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco!!!! Sto bi reko Slavko Stimac, svakoga dana u svakom trenutku....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco!!!! Sto bi reko Slavko Stimac, svakoga dana u svakom trenutku....... Fala -kolega-radiš li šta?Najviše volim da radim za svoju dušu-da treniram ruku.Na žalost mora se raditi za lebac pa slobodnog vremena nema...Evo par dana sam odvojio i uradio novu sliku u BRUSHU...ebem li ga-liči na nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Braco pregledao sam dosta slika tvojih radova ... ekstra izgledaju i jako mi se svidjaju . Imam pitanje : Koja bi bila cena da se na plastikama uradi varjanta MONSTER tojest Slovo M na hard enduro motor ? U ovakvoj ili slicnoj varijanti .... Da bi se naslikalo slovo M moraju da se urade cele plastike,iako su ispravne.To je zbog postupka i redosleda nanošenja farbe -nije isti zalepiti nalepnicu na plastiku i naslikati to isto .Cena bi bila kao da ti farbam te plastike + slikanje +lakovanje...a gde je još priprema i šmirglanje...A radio sam neki vizir sa tim M...mogu ti uraditi-stvar je dogovora kako i pošto.Boja ne bi bila 100% takva,jer ne mogo naći baš takvu....itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 19, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Razmotricu sve opcije pa cu se javiti ako se resim za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Dva VRODa-za Frankfurt-hoće momci ćirilicu.Očekujem slike sklopljenih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Slike su od dva motora-izmešane jer sam istovremeno radio.Ovako bi trebalo da izgleda kad se sklope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Do 00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo druže biće to zlo kad se sklopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan bravo druže biće to zlo kad se sklopi Harleyi su radjeni za ovu firmu iz nemačke-specijalne felme, široki blatobrani i sve ostalo-čekam da dobijem slike ili će biti na njihovom sajtu-kad ga refrešuju ..... www.ms-biketec.de Dva naša momka su naručila te motore... kao na slikama sa sajta.A eto farbanje odradjeno par hiljada km južnije u jednom selu -na Balkanu Malo sam trenirao ovih dana.. Kako ide oporavak?Hodaš li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo druže biće to zlo kad se sklopi Harleyi su radjeni za ovu firmu iz nemačke-specijalne felme, široki blatobrani i sve ostalo-čekam da dobijem slike ili će biti na njihovom sajtu-kad ga refrešuju ..... www.ms-biketec.de Dva naša momka su naručila te motore... kao na slikama sa sajta.A eto farbanje odradjeno par hiljada km južnije u jednom selu -na Balkanu Malo sam trenirao ovih dana.. Kako ide oporavak?Hodaš li? Brate moj šta da ti kažem ovo je prelepo pošalji mi na pp koliko je ova slika voleo bih da mi stoji u sobi jer sam uradio tvojih par radova kod mene stoje mi u sobi uramljeni,a sada polako dosta je bolje za jedno 4 meseca sve ću skinuti sa noge i biće sve super tako da ako da bog krajem godine da stigne i neka mašina pa da se farba preko zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan bravo druže biće to zlo kad se sklopi Harleyi su radjeni za ovu firmu iz nemačke-specijalne felme, široki blatobrani i sve ostalo-čekam da dobijem slike ili će biti na njihovom sajtu-kad ga refrešuju ..... www.ms-biketec.de Dva naša momka su naručila te motore... kao na slikama sa sajta.A eto farbanje odradjeno par hiljada km južnije u jednom selu -na Balkanu Malo sam trenirao ovih dana.. Kako ide oporavak?Hodaš li? Brate moj šta da ti kažem ovo je prelepo pošalji mi na pp koliko je ova slika voleo bih da mi stoji u sobi jer sam uradio tvojih par radova kod mene stoje mi u sobi uramljeni,a sada polako dosta je bolje za jedno 4 meseca sve ću skinuti sa noge i biće sve super tako da ako da bog krajem godine da stigne i neka mašina pa da se farba preko zime Pripremam izložbu -"Likovna kolonija" u Bn.Prošle godine 7 dana boravili umetnici iz evrope (20ak) u Bn ,družili se i slikali uživo...Turistička org. i TV sponzoriše .učestvovao sam i ja -ove godine oću da prikažem više radova...tako da ne prodajem za sada ništa Želim ti što brži oporavak-druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Na cemu radis te slike , jesu li to metalni paneli, ili mozda sper-ploca? Ako su limovi koji su , crni ili aluminijum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna mala sugestija druze kad ramis slike nemoj u ovaj zlatni ram bas odskace , prilagodi vise ram slici da ona dodje do punog izrazaja jbg profesionalna deformacija za ostalo samo poz Ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna mala sugestija druze kad ramis slike nemoj u ovaj zlatni ram bas odskace , prilagodi vise ram slici da ona dodje do punog izrazaja jbg profesionalna deformacija za ostalo samo poz Ivan Čovek uči dok je živ.Slobodno recite sugestije,savete,kritike,sve će dobro doći-mlad sam još nemam 50... To sam napravio ramove od hrastovine -a ostalo neke boje što sam farbao felme i kočione čeljusti-pa da potrošim...šteta da se baci Što sam stariji i što više radim airbrush-sve više shvatam koliko ne znam i koliko još treba da učim i radim-treniram...strašno teška tehnika-pogotovo frehend.. Kakve ramove bi mi preporučio-slobodno stavi sliku.Nameravam još 20ak radova da uradim na medjapanu sa uramljivanjem (bolje na mail-da ne kvarimo temu) hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Na cemu radis te slike , jesu li to metalni paneli, ili mozda sper-ploca? Ako su limovi koji su , crni ili aluminijum? radio sam na svačemu-ali šteta je da se ulaže trud i vreme na nekom zardjalom starom rezervaru ili haubi od auta....Sada to radim na medjapan pločama 5mm.Impregnacija sa nitro osnovnim za drvo-šmirglanje pa špricgitovanje 2k primerom...posle sliku lakujem debelo i poliram-izgleda kao da ima staklo...Sve što uradim mogu da okačim u stanu ili kući-prodam ili poklonim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam ako ti neka pretekne za poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam ako ti neka pretekne za poklon hehe-stani u red sa drugima Sutra bude gotov tigrić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan vrh tigrić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan vrh tigrić Evo ga -gotov.A sada 10ak dana pauza-počinjem sa radom na ZX12- HAYATE racing replica.Biće koja slika uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...