thelord 98 Napisano Septembar 2, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo poucan film! Za sve ucesnike u saobracaju jer video sam i motoriste koji kucaju poruke i voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7542 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan FX. Ako. Pa zar mislite da pricom, objasnjavanjem, i jedan od mamalza koji voze kola/skuter/motor bi razumeli koja su opasnost na drumu, ulici? Ne, oni sve mogu. Ako, nek se zabijaju, samo da nikog drugog ne povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Novi ZOBS je svinjarija, dr\avni terorizam i čista pljačka ali jednu tačku izdvajam kao preko potrebnu i pametnu. Seko bi ruke za mobilni za volanom a kad ga vidim da na motoru priča i vozi, ladno bi ga obesio za jaja na prvu banderu, za primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da počnu da kažnjavaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Novi ZOBS je svinjarija, dr\avni terorizam i čista pljačka ali jednu tačku izdvajam kao preko potrebnu i pametnu. Seko bi ruke za mobilni za volanom a kad ga vidim da na motoru priča i vozi, ladno bi ga obesio za jaja na prvu banderu, za primer. Bez obzira na govor mrznje dragog kolege misljenja sam da se slanje sms-a moze praktikovati u off roud-u jer ne ugrozava ostale ucesnike u saobracaju ...koga inace nema u tim okolnostima ! Pozdrav matori ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam skoro u automobilu ovako prošao, zbog SMS-a. Izvukao se ZA DLAKU. Od tada, na pamet mi ne pada ništa sem telefona + handsfree. To na žalost MORAM, posao me tera.... Ali vrlo poučan film, u svakom slučaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Ribolovac U redu je samo dok se poštuju prava nevinih divljih životinja i ne gaze zaštićene vrste biljaka na tom prostoru prilikom lomatanja na motoru u bespuću dok šalješ SMS. A zamisli da te startuje šumar na krosu i kazni te što pričaš mobilnim dok gaziš potok. Srbija, brale, zemlja neograničenih mogućnosti ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @Ribolovac U redu je samo dok se poštuju prava nevinih divljih životinja i ne gaze zaštićene vrste biljaka na tom prostoru prilikom lomatanja na motoru u bespuću dok šalješ SMS. A zamisli da te startuje šumar na krosu i kazni te što pričaš mobilnim dok gaziš potok. Srbija, brale, zemlja neograničenih mogućnosti ;D ;D ;D ;D ;D Pazi ovo... kad se Srbija bude pisalo ... s l o v e n i a ...mozda i bude to sto kazes . :D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40547.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40547.0;topicseen Pre više od 10 godina sam pobacao 5-6 komada lisica koje su ovi naši kačili na automobile krajem '70. Sve sam ih poskidao sa ćaletovih kola i to pajserom od 2m jer su imale katanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40547.0;topicseen Pre više od 10 godina sam pobacao 5-6 komada lisica koje su ovi naši kačili na automobile krajem '70. Sve sam ih poskidao sa ćaletovih kola i to pajserom od 2m jer su imale katanac. znaci priznajes.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! To je početak moje mržnje prema jkp parking servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! To je početak moje mržnje prema jkp parking servisu +1 mobilni samo sa handsfreejem... a Sms skoro nikad (a kad je to onda ne gledam u mobilni nego napamet kucam a gledam kud vozim... tako da poruke budu plu citlve) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5489 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13195 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja priznajem da sam pre mesec dana na putu Sub. - N.S. citao poruku na telefonu koji je bio ispod providnog poklopca u tank top torbi dok sam vozio 130 na sat! Vise ne stavljam mob. tu nego u zatvoreni dzep da se ne bih iskusavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poruke nikad. Jedino se javim kad me neko zove i stavim mob izmedju uveta i kacige, kao blutut sluske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poruke nikad. Jedino se javim kad me neko zove i stavim mob izmedju uveta i kacige, kao blutut sluske Ako tu moze da ti stane telefon slobodno vozi bez kacige jer ti je ta velika i samo moze da napravi veci problem nego bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5489 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13195 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poruke nikad. Jedino se javim kad me neko zove i stavim mob izmedju uveta i kacige, kao blutut sluske Ako tu moze da ti stane telefon slobodno vozi bez kacige jer ti je ta velika i samo moze da napravi veci problem nego bez nje. He he. Imam tanak telefon a i kineska kaciga ;D. Sad sa ovom nekineskom ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 +1 idi u pm > :'( +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 8, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 +1 + još 1 Samo kako to izvesti, a da ne košta k`o 4 leva bubrega? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan "mommy, daddy, wake up" Koliko ih volimo i kako ih naucimo, tako ce biti. Za sve smo mi odgovorni ! Ja bi obavezao sve televizije da ovo emituju bar 3 puta dnevno +1 +1 idi u pm > :'( +1 Ja cu mojima ovo da pokazem, bez obzira na godine mladjeg (23 i 9). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ih volimo i kako ih naucimo, tako ce biti. Za sve smo mi odgovorni ! Bas tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju ćerku od 17 god poseo na fotelju i pustio joj snimak. Ostala je poprilično šokirana. Verujem da je uticalo na nju onako kako sam želeo da i utiče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...