DUKI 215 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prva moto zurka u Batocini,ne znam nista vise osim ovoga sto pise na reklamnom materijalu koji su delili u Svilajncu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga iz Batocine da napise nesto vise o ovome. Eventualno neki program, slike mesta i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vladamir je iz Batochine. jedino za njega znam... Ja dolazim, nije mi daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mladi momci a nisu prisutni na ovom sajtu.Obici cu ih da vidim sta rade posto mi nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad san dosho. Bilo strava, slike sutra, EVO: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/album.php?aid=2022099&id=1006973426 Ko nema FB, shta da mu radim... mnogo mi sporo uploaduje slike na Photobucket... Svi mogu da gledaju nema veze da su "friend" ili ne... Mada mozda mogu i da se gledaju i ko nema FB... Probajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 29, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i direktno iz kompa da ubacuje slike, samo ih smanjis. Ides dole na ono narandzasto "Dodatne opcije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono danas bila policija na naplatnoj rampi da bi sprečila bajkere da prolaze bez plaćanja putarine ili su bili samo nakratko zbog onih vozila pod pratnjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U extra je bilo... Extra provod, dobra zabava, dobri domacini. RESPECT I SVAKA CAST ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono danas bila policija na naplatnoj rampi da bi sprečila bajkere da prolaze bez plaćanja putarine ili su bili samo nakratko zbog onih vozila pod pratnjom? Neki političar je prolazio,policajci su bili rasporedjeni od naplatne rampe Batočina do KG,ja se vraćao iz KG u to vreme i vidim vire malte ne iz svakog žbuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo izvanredno.Od dočeka, prostora u kome se sve odvijalo, posebno muzika i apsolutno pozitivna atmosfera. Nisam video ni jedno namršteno lice ili nervoznog lika. Pošto niko ne pušta sličice, evo i potvrde onoga što sam napisao. Veliki pozdrav domaćinima i svima koji su bili. Komša ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Još neka sličica i nezaobilazne animatorke(animatori) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I još malo Nas i muzičara. Naravno, vodio sam računa da se neke slike ne pojave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...