vojons 13 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vojo, zivim u NS, a pocelo je ovako: Kao klinac vozo Pony expres, posle BT50 i kratko vreme Tomos electronic, poticem iz HR, dodje nesretni rat, ugasi klinacke snove doselih se u NS. Godinama nisam ni pomisljao da sednem na motor a kamoli da kupim. U maju ove godine elektricar koji mi odrazava firmu dodje sa novim motorom, Hyosung Aqila GV650. Lep motor, veli on imam ja za tebe GV250 ocu da prodam, a ja velim nisam zainteresovan. Posto covek nema garazu doveze GV250 sve sa kacigom kod mene na cuvanje :-) (kakav trgovac) U casovim dokolice (retkim) neda djavo mira, malo gledam motor, pa se usudih i provozah, i tako malo po malo pa do drugara do vikendice pa jos malo i shvatih i doziveh veliku stvar! Kada se vozim nemislim ni na posao, nejavljavam se na mobilni (inace sam menadzer u stresnome poslu), samo motor i ja onaj od pre 19 god. Onda se ukljuci moj kum iz slicne price pa kreunusmo da budalimo zajedno, pa BJBikers malo po malo i onda svaki dan ;D i nakraju nekupih Aqilu nego Shadow VT600C! Jos da kum i ja polozimo za A kat, (uplaceno), pa krece oslobadjanje od stresa! Puno su mi pomogli svi delovi sajta BJBikers, da se opredelim za sve ovo! I eto mene! ;D Puno pozdrava svim clanovima, moderatorima i clanovima ovog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 25, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Vojo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, vrcas se u element. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Avgust 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slična priča kao i kod mene...dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene slicno sa stresom i mobilnim pozdrav iz subotice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vojo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 25, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2717 Napisano Avgust 25, 2009 Vozac A kategorije :D, 959 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravcina,i resavaj A...Lepse je kad se ne cimas...A i duze traje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Welcome on the road again!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vojo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nicola 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vojo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOŠAO. ZAVRŠAVAJ "A" NA VREME, KO ZNA KAKO ĆE BITI OD NOVE GODINE. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ,i nisi jedini sa takvom "istorijom"..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Vojo prijatelju uzivao sam dok sam citao tvoje pretstavljanje jer me je ptsetio na moj zivotni put.......procitaj moje predstavljanje pa mi reci da li smo se negde sretali na petlji?????????? jer ja sam tamo boravio mnogo noci i dana sa mojim prijateljima koji i danas voze motocikle..... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33595.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim forumasima na toploj dobrodoslici! @ Dzigorius nismo se sretali na petlji, nemam jos A kat pa se neusudjujem ici gore , netreba mi cimanje sa policijom jer kolima prelazim cca 60000 km godisnje! Zujnem malo motor uvece po Grbavici i Limanu cisto da ne pati i on i ja, veceri provodim sa krpicom i cetkicom za zube glancajuci motor verovatno sa slicnom energijom kao iz tvog posta! ;D A posle 15 septembra bacam cetkicu za zube i na petlju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...