vidakn 1781 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je motor bio već pre u oglasima i sećam se da je više vukao na roze na slikama, nego na originalnu boju, kao i sada, ta boja mi se ne poklapa sa originalnom bojom. I pre sam imao utisak da je ceo farban, tj. 99% sam siguran i sada da jeste farban uglavnom tu mi nešto smrdi jer nikako ne može po ovoj kolor šemi da bude 2002. godište.Hoće švajcarci da podmlade motor, recimo 2002. je godište proizvodnje ali prva registracija 2007. pa upišu u saobraćajnu da je 2007. Nikada ne upisuju za motor proizveden 2007. da mu je prva rega bila 2002.Ja bi ovaj motor izbegavao pri kupovini, svašta tu još nije kako treba, već su drugi pisali o tome šta su primetili.https://youtu.be/_JNdqnfQCkYSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Decembar 19, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem se na odgovorima. Video snimak motora koji je prodavac napravio: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 20, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/19/2022 at 9:24 AM, goshy said: zahvaljujem se na odgovorima. Video snimak motora koji je prodavac napravio: Iskusno oko će na tom videu primijetiti da je sve farbano, uključujući mašinu i ramu i to loše. Meni bi to bilo dovoljno (kad bih bio kupac) da odmah odustanem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Gato said: Iskusno oko će na tom videu primijetiti da je sve farbano, uključujući mašinu i ramu i to loše. Meni bi to bilo dovoljno (kad bih bio kupac) da odmah odustanem. Sve jasno. Hvala na sugestiji. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega iz Arandjelovca cini mi se je prodavao ok primerak, ima i jedan 2006 iz Nisa sa abs-om njega sam pikirao al mi je ispao ovaj 2003 od poznanika. Ovakav crveni tj na taj fazon sredjen je bio i jedan 850 znam da se stalno vukao po oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos neki post, nemojte da ostanemo na strani 666 Gde kupiti lanac i lancanike i koje? Pokusavao da nadjem, zmam da je bilo pisanija o tome ali nisam nasao Sve sto sam nasao je preporuka za zlatni DID 525 zvmx i jt lancanici. Gde kupiti? Ili imate bolji predlog? Promenio Januar 3, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan salem Ja kupio kod SasaNS1 ,stalno je ovde na forumu.Uzeo i lanac i lančanike,kontaktiraj ga.Sve kvalitetno. Promenio Januar 3, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos neki post, nemojte da ostanemo na strani 666 Gde kupiti lanac i lancanike i koje? Pokusavao da nadjem, zmam da je bilo pisanija o tome ali nisam nasao Sve sto sam nasao je preporuka za zlatni DID 525 zvmx i jt lancanici. Gde kupiti? Ili imate bolji predlog?Motobike iz Kaća zvanični distributer D.I.D. za Srbiju.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Januar 3, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazete za EK chain? Nasao u kompp - u. Prilicno skup ali kazu dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, salem je napisao: A sta kazete za EK chain? Nasao u kompp - u. Prilicno skup ali kazu dobar Мотовике Каћ. Тамо сам узео ДИД златни. Мислим да је био звмх, а ланчанике ЈТ сам нашао мотошоп онлајн наручивање, и узео предњи са гумом, наводно се мање чује… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, salem said: Dajte jos neki post, nemojte da ostanemo na strani 666 Gde kupiti lanac i lancanike i koje? Pokusavao da nadjem, zmam da je bilo pisanija o tome ali nisam nasao Sve sto sam nasao je preporuka za zlatni DID 525 zvmx i jt lancanici. Gde kupiti? Ili imate bolji predlog? Ne znam kako je kod vas za narudžbe izvan SRB, ali nađe se toga po internetu puno i dosta povoljno. Trenutno je na akciji u Louis-u ovaj set za TDM 900: AFAM CHAIN & SPR. KIT AFAM 520 TDM900 118/16/42 WWW.LOUIS.EU Buy AFAM CHAIN & SPR. KIT AFAM 520 TDM900 118/16/42 at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Secure payment ✓ 2 year return policy ✓ Ja obično uzimam tamo jer imam kolegu koji redovito jednom tjedno ide u Louis u Graz i donese svima sve što treba po cijeni koja je u katalogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Januar 4, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sam nasao lanac i lancanike za 165 - 170 eur. Zlatni DID zvmx i jt lancanici Ima i RK komplet u toj ceni. Mislim da su cene ok. Nemam pojma, nisam nikad kupovao moto delove i opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sam nasao lanac i lancanike za 165 - 170 eur. Zlatni DID zvmx i jt lancanici Ima i RK komplet u toj ceni. Mislim da su cene ok. Nemam pojma, nisam nikad kupovao moto delove i opremu. Samo gledaj da je original jer ima puno falša kod nas, nebitno je da li ćeš ušparati 10-20e pri kupovini.Svojevremeno sam poručivao iz Louisa jer nisam bio siguran šta ću dobiti kod nas u prodavnici (tada nisam znao da je Motobike zvaničan uvoznik).Mislim da Motobike ima original robu jer su navedeni kao zvaničan distributer za DID na sajtu proizvođača pa predpostavljam da se ne bi igrali i prodavali falš robu.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Januar 4, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Ufff... a kako to da znam? Da li ima neke razlike u pakovanju? Izgledu?... RK ima u Kompp -u u Batajnici... valjda je origimal... ili ipak da idem na Motobike, DID, ako mislis da je to najsigurnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Ufff... a kako to da znam? Da li ima neke razlike u pakovanju? Izgledu?... RK ima u Kompp -u u Batajnici... valjda je origimal... ili ipak da idem na Motobike, DID, ako mislis da je to najsigurnije?Pa nemam pojma, ne znam za RK kakav je kvalitet u odnosu na DID.Ono DID je među lancima, kao Adidas među patikama, a opet je najčešće falsifikovan. Obzirom da se to ne menja često onda bi uzeo nešto što je dokazano dobro, recimo DID od preko ili u Kaću.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Januar 4, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DID nije ništa posebno. Na stranu što ja u domaće trgovine nemam poverenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ка сам уз мотор добио нов АФАМ златни ланац, какав је видећемо. Тражио мишљења по форумима од преко и немају нека негативна искуства, углавном позитивна али време ће казати…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Ка сам уз мотор добио нов АФАМ златни ланац, какав је видећемо. Тражио мишљења по форумима од преко и немају нека негативна искуства, углавном позитивна али време ће казати…. Kažu da je vrlo kvalitetan . Upravo on je na ovoj akciji u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Januar 6, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekom treba originalna presvlaka za sedište od 900? Ima jednu rupicu samo i to je na mestu ivice sedišta gde se naslanja na bočnu plastiku crnu na sredini rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 6, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Срећно вам Бадње вече и сутрашњи Божић!Послато са SM-A536B помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 7, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svim kolegama TDM-ašima koji danas slave Božić želim mir Božji, Hristos se rodi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мир Божији, Христос се роди. Срећан Божић свим колегама, да проведете у миру, љубави, здрављу и пуно безбедних километара 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Januar 7, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan 'Aj' pa da se nekad i okupimo negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Januar 8, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel zna neko gde ima da se kupi radilica za 4tx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 8, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kavke said: Ljudi jel zna neko gde ima da se kupi radilica za 4tx? Bude ih ponekad na Ebay i po stranim oglasima. Inače, odgovara ti i od TDM 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...