stoka 127 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vidim da ste okupirani organizacijom druženja al' ako bih mogao na trenutak da vas prekinem jednim pitanjem: - Zna li neko kako se skidaju ove srebrne ukrasne lasne na Givi V46 koferu? Izgulio sam ih kad sam pao pa sam kontao da ih samo skinem i prefarbam, pošto nisu slomljene. Nema nikakav šaraf, pretpostavljam da su na neke žabice al' bi mi pomoglo da znam odakle da počnem da ih ne izlomim. Fala unapred, i lep provod na druženju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @stoka Te lajsne mislim da možeš i da kupiš nove. Bar sam siguran za V47. Proveri cenu, možda se ne isplati da mažeš i dodatno zaseravaš stvari, ako nije skupo? P. S. Kako si ti? Jel si se oporavio? Ako jesi, dođi na druženje u nedelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, WoodyRider said: @stoka Te lajsne mislim da možeš i da kupiš nove. Bar sam siguran za V47. Proveri cenu, možda se ne isplati da mažeš i dodatno zaseravaš stvari, ako nije skupo? P. S. Kako si ti? Jel si se oporavio? Ako jesi, dođi na druženje u nedelju Mislio sam da ih ofarbam u boju motora, ovako srebrne mi štrče, al' ne znam kako da ih skinem. Ja sam dobro, slomljeno rebro boli po mesec-dva. A na druženje bih možda i došao da motor nije rastavljen za popravljanje oklopa i farbanje. A ne znam ni kako sad ide ovaj promet preko granica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Kako najbolje i najjednostavnije da razradim klipove na prednjoj kocnici? Primetio sam neravnomerne tragove po disku od plocica pa sam uzeo danas malo da ih razradim ali mi i ne ode od ruke nesto, tj malo sam ih izvlacio pa vracao i prskao wd-om, sad ne znam dal to tako i treba i ako nije tako dobro, kako da odradim to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 26, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brake cleaner i krpica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2020 at 3:35 PM, Alekre said: Ti se uključiš na Niš i bukvalno se isključiš kod kafane. Tu si za 3. 5 sata laganese. Ako ti je frka javi da ti bukiram prenoćište u SD. Hvala Alekre, prvo da budem ja siguran da cu doci pa se onda stavljam na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 26, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena 8.Zoxxx69+bolja polovina 9. DarkoČa 10.Zocist 11. Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1858 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Astral - A debelu pratilju na Versysu nisi prijavio, siso!Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo kad gde i kako?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sachmo je napisao: Jos samo kad gde i kako?!?! Pa u nedelju, u Smederevo. Motorom. I obavezno kišobran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavi kisa, jel pomeramo za iducu nedelju? Bilo bi dobro da se svi okupimo, al ja po kisi ne zelim da vozim, ne znam za druge. Ako ne pomerimo, a nastavi kisa, doci cu kolima hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 26, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo situaciju. U petak ćemo imati sigurniju prognozu i približno tačan spisak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Maj 27, 2020 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i dalje remont na poslu i radim svaki dan od 7 do 19h. U subotu popodne bi trebalo u Ljermontovoj da registrujem motor, a u nedelju ako se izvucem sa posla dolazim. Javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 13 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Gde mogu naci gumice za poklopac filtera (veca i manja) ? Ako neko zna bar dimenzije bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 27, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da će vreme da nas posluži. Baš se radujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Maj 27, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hej TDM-asi! Ako @DarkoČa ne bude isao preko Milanovca i Topole vec na Kg mogu ga negde presretnuti da vam posaljem O-ring gumice za filter ulja TDM 900. Imam dva seta (i velika i mala gumica je u kompletu), pa nek" uzme tamo kome treba Uzivajte 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ću preko Topole, pa se nači negde sa kolegom @shoyyka Ih, bio sam danas u KG.... Bem mu miša... @N.F.S. da si bar postovao ranije mogao sam lično preuzeti Sve je još neizvesno, čeka se prognoza zbog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 27, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 27, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A ekipa iz Bgda mogla bi zajedno za Smederevo??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. A mogao bi i ti sa nama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, shoyyka said: @N.F.S. A mogao bi i ti sa nama? Ajde @N.F.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 27, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. A mogao bi i ti sa nama? Ajde, ajde N.F.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Maj 28, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radim, rado bih! Tast nesto dogradjuje, fizikalija me ceka... Idem motorom pa sam mogao "iskociti" da nekome dam gumice. Hvala na pozivu uzivajte!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5552 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 18:57, Astral je napisao: 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena 8.Zoxxx69+bolja polovina 9. DarkoČa 10.Zocist 11. Astral 12. Marko05 Naravno ako primate fazerasa u drusto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Marko05 je napisao: 12. Marko05 Naravno ako primate fazerasa u drusto? Toooo bajkara, baš sam ti hteo pisati da li ideš... Pored mene, nalazimo se sa Shoyyka i eto nas u SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...