Astral 6236 Napisano Januar 5, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije skupo. Moze se probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10306 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Turio na YT pa ajd i ovde... snimano telefonom... i to selfi kamerom... 'nako Na 24:47 fantastično potpisivanje prednjeg točka... bez ABS-a... konj... gledam levo, tamo nekog Na početku psujem sebe... kad smo stigli na Kotu 555 nisam do kraja ćopavu gurnuo, poče da pada... sreća zadržaše ga kolege, bili odma tu... inače pljas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 9, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, shoyyka je napisao: Turio na YT pa ajd i ovde... snimano telefonom... i to selfi kamerom... 'nako Na 24:47 fantastično potpisivanje prednjeg točka... bez ABS-a... konj... gledam levo, tamo nekog Na početku psujem sebe... kad smo stigli na Kotu 555 nisam do kraja ćopavu gurnuo, poče da pada... sreća zadržaše ga kolege, bili odma tu... inače pljas... dešava se... čovek se malo više opusti !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12810 Napisano Januar 12, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dživdžani, radi li se nešto? Evo delića, ostalo tek kad se spakuje sve nazad. Tretirano samo do šelne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 14, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10434 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Svidja se i meni . . . . ali je za neku drugu temu, bre Vojislave 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10306 Napisano Januar 15, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se sunčali i radili... Sve je odradjeno (čitaj ništa pipano nije) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sad sam definitivno odlučio da kupim TDM-a. Imam ovde neki uži izbor, pa bih zamolio vas stručnjake, ako vam nije teško i imate slobodnog vremena da malo pogledate pa da mi kažete šta bi vi a šta ne bi uzeli za sebe. Budžet mi je 3.000€, ali bih rado, ako se da, od tih novaca i malo obnovio opremu. Odmah da kažem da ja zbog boje preferiram ova dva crna, ovaj od 2.500 mi je zanimljiv zbog kofera, a ovaj od 3:00 nije sumnjiv zato što nema nalepnice ali ima ABS. Šta vi kažete?https://www.avto.net/Ads/results.asp?znamka=Yamaha&model=TDM&modelID=&tip=&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=3000&letnikMin=2002&letnikMax=2090&bencin=0&starost2=999&oblika=&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=9999999&kwMin=0&kwMax=999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&sirina=&dolzina=&dolzinaMIN=&dolzinaMAX=&nosilnostMIN=&nosilnostMAX=&lezisc=&presek=&premer=&col=&vijakov=&EToznaka=&vozilo=&airbag=&barva=&barvaint=&EQ1=1000000000&EQ2=1000000000&EQ3=1000000000&EQ4=100000000&EQ5=1000000000&EQ6=1000000000&EQ7=1110100020&EQ8=1010000006&EQ9=100000000&KAT=1060000000&PIA=&PIAzero=&PSLO=&akcija=&paketgarancije=&broker=&prikazkategorije=&kategorija=61000&zaloga=10&arhiv=&presort=&tipsort=&stran= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je da kupiš od nekih naših drugara... bar ćeš znati šta kupuješ!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10306 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, stoka je napisao: Drugari, sad sam definitivno odlučio da kupim TDM-a. Ne znam da l' još @Markone88 prodaje njegov? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: On iz Slovenije? Tesko da bi mu se ikako isplatilo nisam video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Ne znam da l' još @Markone88 prodaje njegov? Pa ja bih prodao, ako ima da se uzme posle neki lepi stromic ili transalp, sa zicanim felnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bocca_bastard said: On iz Slovenije? Tesko da bi mu se ikako isplatilo Upravo to. Gledao sam i u Italiji, malo su jeftiniji nego ovde, ali prevoz, PDV, homologacija, cimanje, ne isplati se. Iz Srbije još komplikovanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Markone88 said: Pa ja bih prodao, ako ima da se uzme posle neki lepi stromic ili transalp, sa zicanim felnama Hvala, ali tražim nešto što mi je ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, stoka said: Hvala, ali tražim nešto što mi je ovde. Ja bih gledao ovo: Yamaha TDM900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM900, letnik:2004,2900 EUR :: www.Avto.net :: ili ovo: Yamaha TDM 900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM 900, letnik:2006,2700 EUR :: www.Avto.net :: I dao bih malu prednost crnom koji bi se za keš uzeo za 2600 EUR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10306 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, stoka je napisao: Hvala, ali tražim nešto što mi je ovde. A ti si iz Slovenije-moje dežele...a taman ti našli pravi... Pozdrav za Sloveniju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Dudic90 said: Ja bih gledao ovo: Yamaha TDM900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM900, letnik:2004,2900 EUR :: www.Avto.net :: ili ovo: Yamaha TDM 900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM 900, letnik:2006,2700 EUR :: www.Avto.net :: I dao bih malu prednost crnom koji bi se za keš uzeo za 2600 EUR... Meni je isto ovaj crni prvi na listi, vlasnik ga prodaje znaš šta je s motorom, ovaj drugi nije malo šaren, kod preprodavca. Šta misliš o ovome: Yamaha TDM 900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM 900, letnik:2003,2500 EUR :: www.Avto.net :: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, stoka said: Meni je isto ovaj crni prvi na listi, vlasnik ga prodaje znaš šta je s motorom, ovaj drugi nije malo šaren, kod preprodavca. Šta misliš o ovome: Yamaha TDM 900 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha TDM 900, letnik:2003,2500 EUR :: www.Avto.net :: Ako ti ne smeta što je najstariji od navedenih, best buy mi izgleda zbog 3 kofera i centralnog štendera... I ako možda nešto znači, da je kupljen nov u SLO. Meni je to uvek prednost pa makar bila i umišljena i neosnovana... Ali to je preko slika, uživo je najbitnije stanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Dudic90 said: Ako ti ne smeta što je najstariji od navedenih, best buy mi izgleda zbog 3 kofera i centralnog štendera... I ako možda nešto znači, da je kupljen nov u SLO. Meni je to uvek prednost pa makar bila i umišljena i neosnovana... Ali to je preko slika, uživo je najbitnije stanje. I dalje će biti noviji od svih motora koje sam do sada imao. Još ima i rolbar motora, što je za TDM-a dosta važno, sređene prednje vile, sa tim sam na Kawi vadio oči, ne bih opet. Gume mu deluju dobro, bar još za ovu sezonu. Najgore je što su on i onaj crni na dva suprotna kraja Slovenije, mislim nije to neka razdaljina nego ja nemam puno slobodnog vremena radnim danima, a mrak brzo pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stoka said: I dalje će biti noviji od svih motora koje sam do sada imao. Još ima i rolbar motora, što je za TDM-a dosta važno, sređene prednje vile, sa tim sam na Kawi vadio oči, ne bih opet. Gume mu deluju dobro, bar još za ovu sezonu. Najgore je što su on i onaj crni na dva suprotna kraja Slovenije, mislim nije to neka razdaljina nego ja nemam puno slobodnog vremena radnim danima, a mrak brzo pada. Rade tehnički u SLO i subotom bar do 12h za prevod i registraciju... Oba deluju dobri motori za relativno malo kinte, tako da se vredi iscimati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Dudic90 said: Rade tehnički u SLO i subotom bar do 12h za prevod i registraciju... Oba deluju dobri motori za relativno malo kinte, tako da se vredi iscimati... Znam da rade, al' ne mogu stići do podne oba da pogledam. Ne bojim se toliko da ću kupiti loš motor koliko se bojim da neću kupiti onaj bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan I ako može još jedno pitanje, izvinite što sam dosadan, al' šta su ove šipke nazad na ovom TDM-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12810 Napisano Januar 16, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ružan je. Ima mnogo lepše rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 16, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan To je Givijev nosač zadnjeg kofera, ali ima i drugih rešenja svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajd' što je ružan nego ne kontam kako radi, zadnji točak oscilira, nije to hardtail čoper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...