Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Alekre said: Dobio sam na poklon od @ThePainkiller nastavak blatobrana. Iako sam se obradovao poklonu ne mogu nikako da napasujem da izgleda kako treba. Nastavak se prodavao kao dodatna oprema, retko se nalazi. U odličnom je stanju sa orig. šrafovima. Ko ima 4TX neka se javi da mu prosledim. Ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 22, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš da svratiš ili da ti donese čika poštar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre aj sacekaj dan,dva. Mozda budem dolazio sa SD sluzbeno ili neko od kolega. Ako ne, javim ti i posaljes postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću ga naprskati sa unutrašnje strane, mora izaći malo na spoljašnju u vožnji... upload image for website Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=4872]Alekre[/mention] aj sacekaj dan,dva. Mozda budem dolazio sa SD sluzbeno ili neko od kolega. Ako ne, javim ti i posaljes postom.A vožnja do Smedereva? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 22, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako održiš čistu felnu? Moja nema šanse da sastavi a da je posle ne čistim petrolejom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Alekre said: Kako održiš čistu felnu? Moja nema šanse da sastavi a da je posle ne čistim petrolejom. Ja ovako. Lanac uvek podmazem/operem kad je vruc, posle voznje. Podmazujem ga samo sa unutrasnje strane, oba kanala. Onda ga ostavim tako, i pred sledecu voznju opet dignem na stender, upalim, ubacim u prvu, i pustim na ler, on izbaci visak, tada ga ugasim. I sa pamucnom krpom spolja prebrisem lanac, pa onda sa drugom krpom i odmascivacem predjem felnu, plastike, viljusku. Ostane mi uvek cista felna posle svakog podmazivanja. Eto, valjda sam pomogao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: A vožnja do Smedereva? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Mozda u nedelju. Hmmm... ili u subotu posle posla. Radim do 14h. Oko 15 sam kuci. Hajde da probam da se iskombinujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Alekre je napisao: Kako održiš čistu felnu? Moja nema šanse da sastavi a da je posle ne čistim petrolejom. Probušim zatvarač petroleja,( kad je baš prljav, masan koristim na brzaka benzin pa odma' petrolej) ili već s čim ga pereš malim ekserčićem... dobiješ tanak mlaz i sipam odozgo na lančanik, u stvari više nazad da bi trljao skoro gore-dole, a ne levo-desno, manje prska prljavština po felni, prsne malo,a sliva se u čantru ispod, eno je levo... trljam sa četkicom, kao ribaćom samo finija, eno je vidi se malo ispod rukavica... posle unutrašnju stranu sa Kineskom plavom tamo dole gde je karton, u stvari kod leve ivice kartona... on je već skoro i opran, malo trljnem i to je to...prebrišem,sušne se i naprskam isto tu... više ga ne diram, preko noći zalepi i ne prska pozadi ič... improvizacija samo tako... ranije čistio felnu još toliko vremena... Nadam se da koristi ovo što napisah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi naleteh na neki stari topic od nekog grka. Napakovao prednju Ohlins vilu sa Multistrade na 9ku. Našao sam i firmu koja izrađuje mostove po narudžbi. Kakvo bi to zlo od motora bilo. Pa što ne podijeli te informacije sa nama, i mi bi možda rado pogledali.. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Octobar 22, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dok ispod valjcica (moraju biti vlazni od petroleja) vazduhom ne izbacite prljavstinu dzaba vam posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Što sam provalio fenomenalan sprej za lanac... Bezbojan, lepo se nanosi na lanac, ne prska apsolutni nigde po felni, a pritom ne košta ˝malo bogatstvo˝ (čitavih 1000 din za bocu)... Ja prezadovoljan... Pro Chain - FUCHS Silkolene - Superior Motorcycle Oils WWW.SILKOLENE.COM FUCHS Silkolene Pro Chain is part of our CHAIN LUBES range. 100% Synthetic Racing Chain Oil. Suitable for Road & Off Road Use. For high performance road, racing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iz kog razloga ne mazete lanac uljem? U uputstvu pise da se maze uljem. Za 1000rsd mozes kupiti 3L ulja. Mazes 3 godine sa tom kolicinom. Ja po sezoni trosim oko 1L testerola. Maze se sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, bdada je napisao: Dok ispod valjcica (moraju biti vlazni od petroleja) vazduhom ne izbacite prljavstinu dzaba vam posao Ja srnjam litar i po tečnosti... i toliko trljanja, ako ga to ne opere šab me gabri... da mu kitim Bukliju neću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral je napisao: Iz kog razloga ne mazete lanac uljem? U uputstvu pise da se maze uljem. Za 1000rsd mozes kupiti 3L ulja. Mazes 3 godine sa tom kolicinom. Ja po sezoni trosim oko 1L testerola. Maze se sam. Jesam Testerolom do skoro, mnogo pršće... oval Mol-ov sprej mi se dopada, nije mnogo lepljiv...sa uljem čistiji lanac i čas posla ga opereš ali..... felnica trpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: Cim se izlecite od estetike, krenuce uzivanje Ali meni je uzivanje da prljav lanac operem i da osusim pa podmazem. To radim uz muziku, pas pored mene trckara, popijem ladnu kocu iz konzerve..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim kokain sa lanca, sve se umazem. Moras prestati da nagovaras ljude na to. Moras pose faminom da se umivas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Astral je napisao: Iz kog razloga ne mazete lanac uljem? U uputstvu pise da se maze uljem. Za 1000rsd mozes kupiti 3L ulja. Mazes 3 godine sa tom kolicinom. Ja po sezoni trosim oko 1L testerola. Maze se sam. Pa odgovor je i više nego jednostavan. Ulje se brzo zbaci sa lanca (ukoliko nemaš automatski podmazivač), pa je potrebno češće nanositi ulje u odnosu na sprej. Pored toga, ulje isprlja sve što se može isprljati - felnu, lancobran, kofer, blatobran, deklu, pa kada se sve slije niz deklu na karter onda i on bude sav usran od ulja. Ovako od nanošenja masti u spreju ponekad nađem koju beznačajnu tačkicu na felni i po lancobranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Octobar 22, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sprej su patentrali proizvodjaci lanaca nebi li pospesli prodaju istih, uz odlican marketinski trik "sve je cisto" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Najvažniju stvar ste zaboravili... čik da ga oboriš u krivinici, a znaš da ti je masna guma... znači bitna je ipak felnica... i gumica, zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan ocistim ga sa break cleaner-om i onda naspricam lubrikantom (kako imam para tako uzemem,obicno jeftin cleaner a lubrikant gledam da bude u kvalitetu ..al opet zavisi od kinte) ..cleaner mi je dovoljan za 2,3 ciscenja... al radim na svakih 500 km mozda nekad prebaci do 600 Ili kad ga perem keherom izbijem sve zivo napolje,ostavim ga na suncu 10-15 min i naspricam lubrikanta... i uvek imam jedan peskir koji metnem izmedju mopeda i lanca...jbg nema centralni pa to malo na gurku napred nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bdada ne vredi. @shoyyka mislim da brinete bez razloga. Meni je felna usrana skroz i dalje sam ziv. Gume teram do ivice na svakoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Živ ti nama bio još mnogaja leta... a ovo samo polako i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovu sliku, odvozao od BG do Budve. Podmazan i opran lanac pre polaska. Nigde nista strokavo nije (osim fara i vizira i moje kacige) ziveo sprej za lanac, ja koristim ipone, 1400 dinara, traje evo vec godinu ipo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...