Alekre 13134 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan deo spreman Još da kupim finu šmirglu da očistim spojeve i nabacim pastu, to je to. Šelne ću usput da sredim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to picnuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvaram spisak za majice. Oko 14h ga nosim u štampariju i poručujem majice. Čuo sam se sa čovekom odande, rekao je da je uradio pripremu i vektore. Kada odem do njega uzeću sliku da vidim kako izgleda to što je uradio i postaviću ovde. Posle poručivanja ću objaviti dalji tok oko plaćanja... Konačan spisak izgleda ovako: 1. Boris (ThePainkiller) - 2 kom (1xL, 1x ženski L) 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom ( L ženski i L muški) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x ženski M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M - zenski ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i ženska M) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M muški + L muški ) 8. vidakn - 2 kom ( 1 kom. XL zenski model + 1 kom. 3XL muski model) 9. Nikola 1 - 2 kom (XXL i XL) 10. nikvuksa - 2 kom (1 XXL - muški model i 1 M ženski model) 11. Markone.bre - 1 kom (xl) 12. marshall - 3 kom (XL) 13. sachmo - 3 kom. (2x 2XL, 1x ženski M) 14. KTibor - 3 kom. (2x XL, 1x ženski L) 15. Bopk - 2 kom (XL) 16. Arpad (Arpad72) - 2 kom (L - muški, M - ženski) 17. neskez - 2 kom (XXL muški, M ženski) 18. duk27 - 3 kom (2 x 2XL, 1x ženski XL) 19. Nenadbg88 - 2 kom (muški XL) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To "ubico bola"...a cena...konačna?Čekaš štamparovu ponudu,jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod lika, uradio je vektore, ali je zaboravio da "SRBIJA" treba da piše istim fontom kao i "TDM", pa je rekao da će to prepraviti i poslaće mi na mejl kako će majica izgledati, pa ću ja okačiti ovde. Pitao sam ga i za cenu, još uvek ne zna koliko će ga priprema koštati pa za sada nije izneo konačnu ponudu. On se i dalje drži za onih 690 din. po majici, a ja navaljujem da spusti. Uglavnom, rekao sam mu da mi što pre javi konačnu cenu, pa da možemo krenuti sa uplatama. Uplate će ići na moj tekući račun u Banca Intesi, br. računa: 160-5800100231829-33 Ko ne može da uplati u Intesi, može preko PostNet usluge u pošti da uplati. Jedino što u tom slučaju ima i neka provizija za uplatu. Podaci za PostNet su: Boris Hodinj br.tel. 0603171985 Takodje, jako bitno je da mi posle uplate javite na pp da ste izvršili uplatu, da mogu da vas evidentiram u tabeli! Plan je da do 20.01. svi izvrše uplatu, pa da tada odem i da pokupim majice. Štampariji je to dovoljno vremena da uradi majice. Po podizanju majica, izjasnićete se kako ćete preuzeti majice i shodno tome ću ih slati kako se budemo dogovorili, ali do toga ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Hvala na svoj obavezi koju si preuzeo na sebe! Kada budeš znao i konačnu cenu, samo napiši da počnemo sa uplatama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu! Služimo (TDM) zajednici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Mislim da prvo treba da uzmes pare od svih pa tek onda da stampariji das zeleno svetlo da radi ceo tiraz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zapocnite uplate. Ja cu ti veceras pustiti preko e-bankinga. Ko god ima e-bank ili m-bank opciju neka placa tako, efikasnije je, lakse se dokazuje uplata i nema provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Astral je napisao: @ThePainkiller Mislim da prvo treba da uzmes pare od svih pa tek onda da stampariji das zeleno svetlo da radi ceo tiraz. Pa iskreno se nadam da se niko od kolega neće u međuvremenu predomisliti pa da otkaže posle poručivanja majica. Svakako bi bilo dobro da se uplate što pre ralizuju. Ako neko uplati po ceni od 690 din, a ispostavi se da majice izađu jeftinije (a iskreno se nadam da će mi lik što pre odgovoriti za konačnu cenu), ja ću taj višak novca uračunati u troškove za slanje, ili ga vratiti ukoliko neko lično dođe po majice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ThePainkiller said: Pa iskreno se nadam da se niko od kolega neće u međuvremenu predomisliti pa da otkaže posle poručivanja majica. Svakako bi bilo dobro da se uplate što pre ralizuju. Ako neko uplati po ceni od 690 din, a ispostavi se da majice izađu jeftinije (a iskreno se nadam da će mi lik što pre odgovoriti za konačnu cenu), ja ću taj višak novca uračunati u troškove za slanje, ili ga vratiti ukoliko neko lično dođe po majice... Tacno tako. Uplata ide po 690 po komadu ako bude manja cena. Lako ces vratiti pare. Ne odobravaj stampu pre skupljenog novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, okrenuces turu na sledecoj Tdm voznji. Ko ne dodje,sam je kriv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 8, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Ja tek sada dosao iz Roaminga pa sam pogledao temu i vidim da sam zakasnio za prijavu. :-( Ima li bilo kakva sansa da se dodamo, kad vec priprema nije zavrsena zbog Srbija fonta? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću sutra uplatiti u Intesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Dejan Nešković je napisao: E jbg. Ja tek sada dosao iz Roaminga pa sam pogledao temu i vidim da sam zakasnio za prijavu. :-( Ima li bilo kakva sansa da se dodamo, kad vec priprema nije zavrsena zbog Srbija fonta? :-) Videću sutra sa štamparijom, ali mislim da još uvek nije kasno za prijavu. Koja veličina majice i koliko komada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 8, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1-L, 1-M, 1zenski M Hvala veliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ThePainkiller je napisao: Uplate će ići na moj tekući račun u Banca Intesi, br. računa: 160-5800100231829-3 Hoćeš samo da proveriš još jednom broj računa, tj posle poslednje crtice obično idu dve cifre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nikvuksa je napisao: Hoćeš samo da proveriš još jednom broj računa, tj posle poslednje crtice obično idu dve cifre? U pravu si! Moja greška. Ispravljeno u postu... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Uplaćeno, samo će sutra proći kroz platni promet pa ti tad i šaljem na pp. Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se čovek iz štamparije. Cena majice je 640 din po komadu. Molio bih vas da se uplate što pre realizuju, jer mi je lik rekao da bi bilo dobro da mu odnesem makar polovinu novca, da može da poruči majice i da krene sa izradom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller uplatio sam za mojih 5 ali posto je proslo 17h ,lecice ti tek sutra ujutru. Uplatio sam po ceni od 640rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 8, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da uplatim sutra ako uspete da me uglavite. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Dejan Nešković said: Ja bih mogao da uplatim sutra ako uspete da me uglavite. ;-) Ako ne moze, dacu ti ja od mojih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: @ThePainkiller uplatio sam za mojih 5 ali posto je proslo 17h ,lecice ti tek sutra ujutru. Uplatio sam po ceni od 640rsd. Takodje uplaćeno za tri majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Dejan Nešković je napisao: Ja bih mogao da uplatim sutra ako uspete da me uglavite. ;-) "Uglavljen" si, kolega... Poručeno je i za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...