ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Brojčano nas ima dovoljno za izradu majica po ceni od 700 din (trenutno 21 po spisku). Još samo da se dogovorimo oko dizajna... Da li smo svi za postojeći dizajn ili ćemo da menjamo nešto? Ne bi bilo loše da neko, ko ume sa tim dizajniranjem i crtanjem, uradi Astralov predlog da i SRBIJA u logou piše istim fontom kao i TDM, pa da vidimo kako bi to izgledalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Probacu u ponedeljak da uhvatim mog kolegu da mi iscrta to u corelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Decembar 30, 2018 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta raditi zimi, nego trenirati, sređivati opremu i motocikl i čitati knjige Prvo je zamena upravljača jer je fabrički na 900 klošarski, umesto njega ide Motacc. https://www.motacc.de/lenker.html Problematika je što tegovi ne odgovaraju upravljaču. Svakako ću ih peskirati i plastificirati ali neću da ih prepravljam. Moraću da nabacim druge mada do sada nisam našao tako teške kao što su fabrički. Nemci počeli da fušerišu, jako loš finiš. Ide ponovo na plastifikaciju. Taman da zaštitim lepo spojeve šrafova i rama pastom. Bebe na pranje i poliranje, uveče na trosedu uz film Neko mi je zakačio desni, ja nisam sigurno Pod obavezno na spojeve naneti bakarnu pastu i biti strogo oprezan pri montaži i demontaži opruga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Namontirani distanceri...zadovoljan...sad mogu da stanu i štitnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M + L ) 8. vidakn - 2 kom ( XL + 3XL ili 2XL akonemaju 3XL ) 9. Nikola 1 (XXL) 10. nikvuksa - 2 kom (1 XXL i 1 M ako ima ženski model, ako nema onda muški S). Ako ne bude drugih dizajna prihvatam i postojeći naravno, ali još je bolje ako može da se bira između više opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, nikvuksa je napisao: Ako ne bude drugih dizajna prihvatam i postojeći naravno, ali još je bolje ako može da se bira između više opcija. Pa, koliko vidim, jedino će još Astral u ponedeljak da dostavi kako bi izgledala majica da se promeni font SRBIJA. Mi se ovde onda dogovorimo koji ćemo logo da radimo i to onda nosim čoveku u štampariju. Cena od 700 din po majici je predviđena za štampu jedne opcije na 10+ komada majica. Ako bi bilo više opcija za štampu, ne bi bila onda ta cena, Osim ako bude prijavljeno 10+ od jedne opcije i 10+ od druge opcije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Naravno naravno. Slažem se sa svakim predlogom, samo konačno da dobijem TDM majicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M + L ) 8. vidakn - 2 kom ( XL + 3XL ili 2XL akonemaju 3XL ) 9. Nikola 1 (XXL) 10. nikvuksa - 2 kom (1 XXL i 1 M ako ima ženski model, ako nema onda muški S). 11. Markone.bre - 1 kom (xl) Takodje mislim da je bolje da nazad pise Yamaha a napred TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alekre said: Šta raditi zimi, nego trenirati, sređivati opremu i motocikl i čitati knjige Prvo je zamena upravljača jer je fabrički na 900 klošarski, umesto njega ide Motacc. https://www.motacc.de/lenker.html Problematika je što tegovi ne odgovaraju upravljaču. Svakako ću ih peskirati i plastificirati ali neću da ih prepravljam. Moraću da nabacim druge mada do sada nisam našao tako teške kao što su fabrički. Nemci počeli da fušerišu, jako loš finiš. Ide ponovo na plastifikaciju. Taman da zaštitim lepo spojeve šrafova i rama pastom. Bebe na pranje i poliranje, uveče na trosedu uz film Neko mi je zakačio desni, ja nisam sigurno Pod obavezno na spojeve naneti bakarnu pastu i biti strogo oprezan pri montaži i demontaži opruga. Ja sam usao u dogovor za robertom, kad bude lepo vreme da mu odvezem motor, uradicu auspuh kao tvoj, ali ja ocu samo jedan top, preradice mi sistem hrana iz 2 u 1. Sta ti mislis o tome? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Decembar 30, 2018 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oko Roberta i njegovog rada nema diskusije. TDM je karakterističan po izduvima, dva auspuha su prestiž i ne treba ga uskraćivati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, shoyyka said: Namontirani distanceri...zadovoljan...sad mogu da stanu i štitnici... Gde si kupio distancere i koliko su? Ovako je korman blizi a visi nego bez njih? Meni je jedina mana kod tdm-a sto je korman predaleko za nekog ko je 180cm visine pa hoce da bole ledja kad se vozi ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To bi ovako kao izgledalo...naravno uz uklapanje boje i možda veličine fonta i td. vault tec propaganda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bopk je napisao: Gde si kupio distancere i koliko su? Ovako je korman blizi a visi nego bez njih? Meni je jedina mana kod tdm-a sto je korman predaleko za nekog ko je 180cm visine pa hoce da bole ledja kad se vozi ceo dan. € 16,22 41%OFF | S.UYUE Anodized 2 Inch Pivoting Motorcycle Handlebar Riser For 7/8" 22mm fat handleBars Clamp Universal https://s.click.aliexpress.com/e/vUMmPvW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, bopk je napisao: Gde si kupio distancere i koliko su? Ovako je korman blizi a visi nego bez njih? Meni je jedina mana kod tdm-a sto je korman predaleko za nekog ko je 180cm visine pa hoce da bole ledja kad se vozi ceo dan. Ako ti je fabrički korman mislim da ćeš možda imati problem sa instalacijom zbog dužine,najviše zeza kočiono crevo,moraćeš ga oslobadjati...ali nije velki problem...meni nije fabrički korman već širi i ravniji pa šanse nije bilo da stavim štitnike ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Decembar 30, 2018 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Početak, prva ruka, trećina za danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Decembar 30, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Alekre je napisao: Početak, prva ruka, trećina za danas A film? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 1, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Januar 1, 2019 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina svima! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sve najbolje u novoj godini i da nas naši konjići dobro služe puno bezbednih kilometara u zdravlju i sreći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 1, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina i od nas!Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 1, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Sretna Nova godina svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 1, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Srećna nova godina svima i puno lepih i bezbednih kilometara.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Januar 1, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Januar 1, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili :) Sve najbolje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...