Pavke_88 35 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, jedino sto sam raskacio kofer, hmm, da nisam tu nesto zezno, ajd da proverim pa cu javiti. A da li postoji mogucnost da je masa na samom alnaseru tj.oko njega nesto? Kad sam ga parkirao u oktobru palio na zub, nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Imam dobru vest za one koji žele TDM majice! Danas sam radio jednu majicu u štampariji i mogu vam reći da je kvalitet majice ok. Štampa deluje postojano. Ono što je bitno je da cena majice može da bude 700 din uz uslov da ide 10 komada i više. Dizajn može da bude kao i što smo već radili (tu bi mi trebao @Svaler da mi dostavi vektore, ukoliko ih ima pa da odnesemo čoveku) ili da se dogovorimo za neki drugi dizajn pa da radimo. Radile bi se crne majice. Znači, prva stavka: Da li želite da se rade majice? Druga stavka: Da li želimo logo od prethodnog puta ili novi logo? Treća stavka: koliko bi nas bilo da želimo majice? Hajde za početak da napravimo spisak ljudi koji žele majice, pa da vidimo onda dalje... 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka slika kako su izgledale te prethodne? Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, TomyB je napisao: Ima li neka slika kako su izgledale te prethodne? Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Prednja strana: Zadnja strana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Imam dobru vest za one koji žele TDM majice! Danas sam radio jednu majicu u štampariji i mogu vam reći da je kvalitet majice ok. Štampa deluje postojano. Ono što je bitno je da cena majice može da bude 700 din uz uslov da ide 10 komada i više. Dizajn može da bude kao i što smo već radili (tu bi mi trebao [mention=24813]Svaler[/mention] da mi dostavi vektore, ukoliko ih ima pa da odnesemo čoveku) ili da se dogovorimo za neki drugi dizajn pa da radimo. Radile bi se crne majice. Znači, prva stavka: Da li želite da se rade majice? Druga stavka: Da li želimo logo od prethodnog puta ili novi logo? Treća stavka: koliko bi nas bilo da želimo majice? Hajde za početak da napravimo spisak ljudi koji žele majice, pa da vidimo onda dalje... 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom.Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L)Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da bude preglednije, samo kopirajte spisak i dodate sebe: 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan To sam i hteo Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Inače, juče započeo projekat zimskog obnavljanja motora, za sad su skinuti karburatori koji će kod Bokilica na servis, treba da izvadim svećice i najverovatnije stavim nove, a servisirao sam i slavinicu za gorivo jer he puštala. Uzeo sam relej i osiguračku kutiju za novu instalaciju koja će povezivati maglenke, gearposition, 12 voltnu utičnicu i biće još mesta za neke dodatne stvari, a sve to će ići preko VA-metra...Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, ko to uradi svetogrđe nad prelepim srebrnim ramom od ovog TDM-a? Pa zašto u tu sprej crnu boju...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da li je prethodni vlasnik ili još neko pre njega. Sad je tako kako je, da su ga bar odradili kako valja pa ajd.. Mada, i to će doći na red Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uf...nikada necu razumeti ljude koji samo uzmu bilo koji sprej i samo ofrlje prespricaju motor/auto... Ta sprej farba se skida prvim pranjem punomatom pod pritiskom i onda izgleda jos gore neko sto je prvobitno bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 29, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) meni je ok i da budu kao prosle, jedino ovo Srbija sto pise ispod TDM da bude isti font kao TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Astral je napisao: meni je ok i da budu kao prosle, jedino ovo Srbija sto pise ispod TDM da bude isti font kao TDM. A da upotrebimo font od TDM-a 4tx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Decembar 29, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AleksaDeda je napisao: 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 29, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu NIKOLA 1,vizir by Ivan sa "crno-belog".Nije me bilo neko vreme pa tek sad odgovaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 29, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan I da,moze jedna 2xl majica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10422 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M + L ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10422 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Astral je napisao: meni je ok i da budu kao prosle, jedino ovo Srbija sto pise ispod TDM da bude isti font kao TDM. Podržavam gore napisano...i još jedna sugestija- mislim da je bolje napred da piše TDM,a pozadi Yamaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji 3xl, tj. da li je ova 2xl dovoljna za coveka od 190cm i 107kg?Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vidakn je napisao: Da li postoji 3xl, tj. da li je ova 2xl dovoljna za coveka od 190cm i 107kg? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Mislim da jeste, jer je i ova XL, koju sam ja danas pokupio iz štamparije, poprilično velika... Al svakako mogu da pitam da li imaju 3XL veličine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeste, jer je i ova XL, koju sam ja danas pokupio iz štamparije, poprilično velika... Al svakako mogu da pitam da li imaju 3XL veličine...Pitaj da li imaju 3xl nije mi problem ako je malo veca.Pa da updajtujem spisak:1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M + L )8. vidakn - 2 kom ( XL + 3XL ili 2XL ako nemaju 3XL )Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Decembar 29, 2018 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Glede potcrtanog navoda:Ne radi se o poreznim klasama nego o propisima glede buke.Da bi ispoštovali te propise i xtz750 je u CH dolazija sa 35ks, inače ne bi ga pustili na tržište.Ista stvar je i kod tdm-a.Najlakše je bilo smanji snagu nauštrb okretaja motora. Toliko od mene.LP Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Decembar 30, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i ja za majcu: 1. Boris (ThePainkiller) - 3 kom. 2. Tomislav (TomyB) - 2 kom (M i L) 3. Lepi Aca ( Astral) - 5kom ( 2 x M + 3 x XXL) 4. Aleksa ( AleksaDeda) - 2kom ( 2XL i M ) 5. Zoran(zocist) - 3kom(2 x XL i S) 6. aspar - 1 kom (2XL) 7. shoyyka- 2 kom ( M + L )8. vidakn - 2 kom ( XL + 3XL ili 2XL akonemaju 3XL ) 9. Nikola 1 (XXL) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...