shoyyka 10454 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozali po podne...sa pobratimom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh...lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ThePainkiller je napisao: Uh...lep... Ko?Jel ja?Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ko?Jel ja?Hvala! Hahahah...kolega, pa ti si najlepši u toj priči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan E...ovaj drugar što vozi fazera pokaza mi kako ide,diže ga u svakoj brzini...mislim da sam napravio pravi izbor...nemam ja nešto za tu alu...mada i TDM-ić ume povući...i gume,nove,Metzeler z8,ništa bez novih...imaš brate poverenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 8, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad me kolege pitaju: "a kako planiras da ti to prevezes motorom". Iskustvo i dobar konj! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kralju ! Zaplakao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde si brate seo pored onolikog bureta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9486 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa na bure, verovatno.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je veeeeeoma tesno. Jedan jedini položaj kako sam mogao da sedim, nabijen na rezervoar i bure koje me gura na korman. Srećom, samo od Rakovice do NBG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Dejan Nešković je napisao: Bilo je veeeeeoma tesno. Jedan jedini položaj kako sam mogao da sedim, nabijen na rezervoar i bure koje me gura na korman. Srećom, samo od Rakovice do NBG. Jesi li zadovoljan povišenim vizirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovo bure da je na 4tx tacno bih znao cemu sluzi ! Sad me brine i 900ka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, shoyyka je napisao: Jesi li zadovoljan povišenim vizirom? Da budem iskren, takvog sam ga dobio i ne znam kako je bez istog. Međutim, vetar ide direktno u kacigu, negde u predelu vizira, ako nemaš podizač kormana. Kada imaš, onda si malo pozadi i ispravljen pa imaš i kovitlanje vazduha. Za mene koji sam sišao sa Stroma, razlika je ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dejan Nešković je napisao: Da budem iskren, takvog sam ga dobio i ne znam kako je bez istog. Međutim, vetar ide direktno u kacigu, negde u predelu vizira, ako nemaš podizač kormana. Kada imaš, onda si malo pozadi i ispravljen pa imaš i kovitlanje vazduha. Za mene koji sam sišao sa Stroma, razlika je ogromna. Hvala,znam da je teško uskladiti odnos vozača i prave mere vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo već kod vizira, da li neko koristi Mra ili Givi vizir za 850? Ako koristi koliko je visok (vozač) i da li je zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam MRA Vario... Šta ga znam, imam skoro 2 metra, štrčim pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Alekre said: Imam MRA Vario... Šta ga znam, imam skoro 2 metra, štrčim pa to ti je I kad uporedis sa originalnim, bolje svakako ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, IvanByk said: I kad uporedis sa originalnim, bolje svakako ili? U poredjenju sa fabrickim, paklu cigara da stavis bice bolja zastita od vetra. Ja sam kod Ivana pravio, zadovoljan sam u potpunosti,mislim da na Tdm-u ne moze bolje. Jednostavno mu fali plastika da bi bilo bolje. Strom veliki je znacajno ispred po zastiti od vetra u odnosu na Tdm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina ode kod Bokilića danas. Red je da se preventivno odrade neke stvari, pa sleseće godine na put oko sveta ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Dejan Nešković said: Bilo je veeeeeoma tesno. Jedan jedini položaj kako sam mogao da sedim, nabijen na rezervoar i bure koje me gura na korman. Srećom, samo od Rakovice do NBG. iskreno, svaka cast za poduhvat. Mada bih ja pre platio taxi da to prebaci, a ja isao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Već sam morao da platim bure. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9486 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Već sam morao da platim bure. Vidim da si zemljak (Leskovac), sledeći put kad ti treba nešto iz Rakovice ili okoline slobodno se javi naći ćemo adekvatno vozilo za tvoje potrebe, nemoj više ove akrobacije.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 11/8/2018 at 6:03 PM, shoyyka said: Dobri su ovi sivi a ni plavi nisu losi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ja sam danas svog TDM-a provozao pa onda spremio za zimski san. Ocistio, podmazao, pokrio ciradom. Imam dva pitanja. 1. Da li da ga stavim na neku OZB plocu na primer, ili da ga ostavim na betonu u garazi? Zbog guma pitam, jer nemam stendere. 2. Da li da mj vadim akumulator (li-ion) iako planiram da ga palim bar jednom u 10 dana da radi po 15ak minuta? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...