tibor 467 Napisano Octobar 20, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 550 dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan 'Fully' se označava za ulja koja imaju minimum 51% sintetike. Bar mi je tako u priči spomenuo jedan uvoznik ulja. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sipam Elf 10w50 sa nekom 4xt oznakom. Placam ga 680rsd u Profaco. Menjam ga na oko 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Octobar 20, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da, to je sint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Elf 10w50"Sipaš i ne misliš"Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2018. at 14:31, NOBODY je napisao: Juce montirao Robertov auspuh... Ooodlican je... Neverovatno ljubazan, kulturan covek i dobar majstor.... Svaka preporuka sa moje strane... Druga stvar, prije sam imao problem sa CDI, zamenio sam tranzistor i sve je ok... Valjda... Elem, imam jos 9 komada, ako kome treba neka se javi, da mu to dam... Nista pare, Edit: Usput da pitam ako moze neka smernica... Stavih iridijumske svecice, motor radio normalno, preksinoc u voznji, saltah sa 7-8.000 obrtaja u nize, druga, pa skoro stadoh, saltah u prvu i posle toga motor mi nepravilno radi u nizim obrtajima... Kada se ohladi, normalno radi sve dok sam u visim obrtajima, dok ne smanjim u nize i onda pocinje isto sr... Vratih standardne svecice, nista.... Odakle da pocnem da trazim..? extra je top. ja bih stavio na mog tdm dva topa al me interesuje da li moze da se napravi da kad hocu da stavim topove a kad hocu da stavim fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Octobar 20, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Profaco je u Yu Biznis Centru. Mislim da je drugi sprat a ulaz je sa one strane gde veliki parking sa rampom. Ja kod njih godinama kupujem za auto. Na kantu od 5L u servisima se ugrade oko 2000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Octobar 20, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Elf, bivsi solaris za turbo dizele sa fap filterom. To kupujem vec 7 godina i zadovoljan sam. Moto ulje nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rajkokv je napisao: extra je top. ja bih stavio na mog tdm dva topa al me interesuje da li moze da se napravi da kad hocu da stavim topove a kad hocu da stavim fabricki? Ne znam za 850-ku ali kod mene je tako Robert napravio, skinem topove i vratim fabričke bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 20, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, rajkokv je napisao: extra je top. ja bih stavio na mog tdm dva topa al me interesuje da li moze da se napravi da kad hocu da stavim topove a kad hocu da stavim fabricki? Naravno da moze ali velik posao, kod 4TX skida sve zajedno (lonac i topovi su jedna celina) a uz ove topove ide Y racva (2-1-2) ,kod 900 2u2 bez lonca, zato je prostije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bih topove stavio da idu bez lonca a orginali sa loncem. znaci topovi da idu od onog spoja pre lonca. znaci y racva i dva topa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 20, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, rajkokv je napisao: pa ja bih topove stavio da idu bez lonca a orginali sa loncem. znaci topovi da idu od onog spoja pre lonca. znaci y racva i dva topa Tebi treba ovo i kraj price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan pa da, dole y racva i od nje jedan set za jedan top a drugi set za drugi top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Branko je napisao: Tebi treba ovo i kraj price. da. nisam video post. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan i ovi mi se extra svidjaju. odakle je slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite koji bi lepse legli crni ili hromirani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 20, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, rajkokv je napisao: i ovi mi se extra svidjaju. odakle je slika? http://www.dominator-exhausts.com/dominator-exhausts-yamaha-tdm-850.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 21, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeći crkao mi regler juče u vožnji. Sve bilo normalno, stali na kafu na 15 min i neće da upali. Nekako upalimo i posle 15 minuta vožnje, na prvo puštanje gasa ugasi se motor. Na prespajanje uspevao da upalim ali se odmah gasio. Na kraju, zamenio akumulator sa @SALE_CA i sa njegovim aku se vratio kući, a njemu moj akumulator radio normalno. Logično da je otišao regler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6021 Napisano Octobar 21, 2018 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Logično jeste ali u stvarnosti možda i nije Prvo proveri konektore sa reglera da nisu nagoreli a posle premeri namotaje alternatora...kod 900 rado izgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 21, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Hvala na savetu. Sve to će morati ipak da pogleda stručno lice, umesto mene nestručnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Octobar 21, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 10/20/2018 at 12:53 AM, ws_woolf said: Posto sam u fazi menjanja ulja, da ne kopam sad unazad. Koji ste ono Total ili Elf rekli? I tacno koji? ne gradacija to znam to je 20w50 nego sam naziv ulja Samo da je sto gusce i da je polusintetika Dosta sam ja skupa ulja sipao digao sam ruke od toga tovat mast bi potrosio Ja vec drugu sezonu koristim Petronas Linx 4t 15w50, cena je oko 680din/1L... ako je neko zainteresovan da uzimamo na vecu kolicinu, cena moze biti jos manja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, AleksaDeda je napisao: Ja vec drugu sezonu koristim Petronas Linx 4t 15w50, cena je oko 680din/1L... ako je neko zainteresovan da uzimamo na vecu kolicinu, cena moze biti jos manja ... Da si se ranije javio...porucio sam vec onaj elf nagovorili me mangupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se juce igrali pripreme radove za sledecu sezonu Nego kuciste termostata mi je bilo procurelo pocetkom ove sezone,pa sam ga zalepio onim crvenim temperaturnim silikonom. Drzlo je celu sezonu i sada opet vidim pocelo da kapljuca. Ima li neko kakvu ideju za to resenje mozda neko ima da proda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je drzalo celu sezonu tako zalepljeno. Bili smo u neku jednodnevnu voznju sad pred kraj i sudradan vidim niz levi cilinder koju kap. Reci mi jer si busio termostat ili nisi? Znam da je veliki pritisak unutra, znaci ostaje opet lepljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitam jer neko i busi, pa dal ima neko iskustva s tim... A zalepio sam ga ebo sam mu mamu ima da placem dok sve to skinem operem alkoholom i premim za sledece lepljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...