Nenadbg88 1518 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Znači uplata hotela unapred i mora se uplatiti do 25. Februara.Cena 29eur po danu po osobi, sa doručkom i večerom u buffet fazonu.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/tdm850/about/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 18, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ne možemo samo da banemo (možda i možemo, ali onda se sami snalazimo za sve i nekako smo na margini). Zapravo, to mi se još više dopada. Kada moraš već da se iscimaš i isplaniraš, veća verovatnoća da zapravo odeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Octobar 19, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po TDMu, upravo videh u oglasima na KP sredji lonac od TDMa sa dva otvorena izduva "akrapovic" (home made), lepo izgleda i sve pase sraf na sraf za 60e Pa ko hoce da mu motor grmi za male pare eto lepe prilike https://www.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Auspusi/Dva-topa-komplet--67736520-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po TDMu, upravo videh u oglasima na KP sredji lonac od TDMa sa dva otvorena izduva "akrapovic" (home made), lepo izgleda i sve pase sraf na sraf za 60e Pa ko hoce da mu motor grmi za male pare eto lepe prilike https://www.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Auspusi/Dva-topa-komplet--67736520-oglas.htmNema ih više, prodati Hvala za ovu dojavu. Častim piće kad se vidimo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Octobar 19, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nece da grmi sa srednjim loncem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mora napolje srednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Neće da grmi znam. Ali će dobro doći prwd registraciju. Moram ga lepo pogledati veceras kada odem, lik je iz BG. Deluje mi da je to malo budženo.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22262 Napisano Octobar 19, 2018 Integrisan, 9586 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce sam u Mladenovcu upoznao decka koji vozi 4tx crni, 2u1 izduv, Robert pravio... Kooooja grmljavina covece... Decko zivi u Bg, inace je iz Kg a sretosmo se u Mld Inace je Sumadincev @Šumadinac komsija kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Robertov top i grana kad napravi, čuju se za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 19, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce montirao Robertov auspuh... Ooodlican je... Neverovatno ljubazan, kulturan covek i dobar majstor.... Svaka preporuka sa moje strane... Druga stvar, prije sam imao problem sa CDI, zamenio sam tranzistor i sve je ok... Valjda... Elem, imam jos 9 komada, ako kome treba neka se javi, da mu to dam... Nista pare, Edit: Usput da pitam ako moze neka smernica... Stavih iridijumske svecice, motor radio normalno, preksinoc u voznji, saltah sa 7-8.000 obrtaja u nize, druga, pa skoro stadoh, saltah u prvu i posle toga motor mi nepravilno radi u nizim obrtajima... Kada se ohladi, normalno radi sve dok sam u visim obrtajima, dok ne smanjim u nize i onda pocinje isto sr... Vratih standardne svecice, nista.... Odakle da pocnem da trazim..? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan NOBODY bas dobro izgleda ovaj Robertov top. Koliko para te izaslo sve? Moze i na pp ako neces ovde javno. Edit: Koja je razlika kad se stave dva i kad se stavi jedan top sem vizuelne razlike? Ima li tazlike u zvuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 19, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih išao u Bansko. Krenuo bih u petak ujutro, noćio u hotelu, subota uveče kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 19, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bopk said: NOBODY bas dobro izgleda ovaj Robertov top. Koliko para te izaslo sve? Moze i na pp ako neces ovde javno. Edit: Koja je razlika kad se stave dva i kad se stavi jedan top sem vizuelne razlike? Ima li tazlike u zvuku? Ima , itekako.... Zvuk je jaci, prodorniji, a dublji... Sa loncem sam dobio prikljucnu granu, selnu i Db killer... Kostao je 15k dinara... Plus kurirska dostava do Beograda, 520 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, NOBODY said: Ima , itekako.... Zvuk je jaci, prodorniji, a dublji... Sa loncem sam dobio prikljucnu granu, selnu i Db killer... Kostao je 15k dinara... Plus kurirska dostava do Beograda, 520 din. Jaci, dublji i prodorniji je sa jednim ili sa dva auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 19, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaci, dublji i prodorniji je sa jednim ili sa dva auspuha?Sa jednim.... Uradio je iz 2 u 1...Sent from my Gemini using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Too je pravi odgovor :-) Moracu da radim i ja uskoro pa je i jeftinije nego 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 19, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to to. Uradi oba. Meni su najlepši auspusi ispod repa na 900. Izgleda :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 19, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam u fazi menjanja ulja, da ne kopam sad unazad. Koji ste ono Total ili Elf rekli? I tacno koji? ne gradacija to znam to je 20w50 nego sam naziv ulja Samo da je sto gusce i da je polusintetika Dosta sam ja skupa ulja sipao digao sam ruke od toga tovat mast bi potrosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ws_woolf je napisao: Posto sam u fazi menjanja ulja, da ne kopam sad unazad. Koji ste ono Total ili Elf rekli? I tacno koji? ne gradacija to znam to je 20w50 nego sam naziv ulja Samo da je sto gusce i da je polusintetika Dosta sam ja skupa ulja sipao digao sam ruke od toga tovat mast bi potrosio Ne treba ti što gušće ulje, to je pogrešno razmišljanje. Ako je ulje gušće, njemu treba mnogo više vremena da postigne radnu temperaturu i radnu viskoznost, a to znači da je uljnoj pumpi potrebno više vremena da progura ulje do svakog dela mašine. Za naše TDM-ove je ˝zlatna sredina˝ najbolja, a to je 10w50, polusintetika. Konkretno, moj glas ide za ELF MOTO 4 TECH 10W50. Edit: nemoj da te buni ovo što na boci ulja piše Fully Synthetic, to je ipak polusintetika. Elf ima malo (reklamno) drugačije obeležavanje ulja, njima na boci full sintetike stoji 100% synthetic. Edit 2 - evo slike i sa zadnje strane boce od ulja gde vidiš po tabeli da je ovo ulje između mineralnog i 100% sintetike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sipao baš ovo ulje letos, iskreno, nisam primetio neku razliku u odnosu na motul koje je bilo u mašiniSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovo ulje teram, i odlično je. Plua cena je vrh.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kada smo nasi to cenjeno ulje za tdma, samo jos gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručio od distributera direktno, za Srbiju je ProfacoSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...