ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, drugari, kada se planira za NS? Nemojte samo reći petak, jer u petak nisam slobodan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva kafa u NS?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Opet u Gej bar?Pa dobro. Ako moramo...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral je napisao: Opet u Gej bar? Pa dobro. Ako moramo... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Ne mora G-Pub, što se mene tiče. Barem u NS ima lokala koliko ti duša ište... edit: eto, @Svaler je (skoro) domaćin, pa neka on predloži lokaciju kafenisanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte samo nedelja da bude. Pa kad se dogovorimo. Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E'o su TDM-ovi uzivaju. Nji' bole za sve! Ni cena sirove nafte, ni vodostaj Dunava, ni to sto nas rafinerije deru za ulje... Bas ih briga, oni samo gledaju u daljinu. Gledaju kuda ce dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Opet u Gej bar?Pa dobro. Ako moramo...Sent from my SM-J530F using TapatalkA za šankom radi brka u u majici na bretele sa kožnim kajišem u ruci Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 24, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa slike, kako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 24, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ladno, danas na Transfagarašanu sneg. Meteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 24, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alekre je napisao: Znače puno. Ja sam ih stavio bezveze ali rade posao. Jel ovo beše SW-Motech? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 24, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Fale im samo neki ekstenderi da još bolje pokrivaju šaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 24, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral izvini sto se mesam ali jos samo ovo fali i lutka https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Delovi-i-alati/Auto-Auspusi/Traka-za-visoku-temperaturu-auspuha-i-selne--66398314-oglas.htm?filter_id=165064591 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 25, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kontrolisani i podmazani lezajevi vrata (znam da je to zuti u fabrici zategao i podmazao al" rekoh da pogledam :D) u dobrom stanju, nije bilo potrebno menjati... Interesantno je da gornji (prvi ispod trokuta) sraf koji sluzi kao osigurac i onaj ispod nisu od istog materijala! Donji, celicni ovaj iznad njega aluminijum.. Da neko ne okrene, boje su im iste... Izmedju sebe imaju gumicu, izuzetno pametno sa yamahine strane, gornji se sraf bez puno ubedjivanja dovede u ravan sa donjim i tako omoguci umetanje osiguraca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ukratko malo puta.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 25, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Like odmah a pogledacu kasnije! Siguran sam da je lepota za videti i doziveti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 25, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam lajkovao, pogledaću kući Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 25, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mora to da se obrne, kanim se sezonama i uvek mi nešto preče. Recite mi jel ova crvena traka keder ciganija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 25, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Kad vec znas sto pitas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mora to da se obrne, kanim se sezonama i uvek mi nešto preče. Recite mi jel ova crvena traka keder ciganija? Onako,nije lose.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne izgleda loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkTi si ga bas dobro izmontirao. Koje programe koristis? Voleo bih se ja malo igrati sa time?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ti si ga bas dobro izmontirao. Koje programe koristis? Voleo bih se ja malo igrati sa time?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaPower director 16 i final cut.Zavisi kako kad. Ovo pslednje u Power Director. Odlicna aplikacija, lako se koristi, podrzava sve formate, cak i 360. Za preporuku. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima kablovi, sajle, creva na tdm-u 900 imaju dovoljnu duzinu za podizanje guvernala (18mm u vis), jedina izmena koja je uneta su srafovi (m8x50 sada) i blago repozicionirana vodjica kocionog creva... Ova mala izmena je povecala ugodjaj u voznji... Hocu da pojasnim i strelice na polumesecima koje skidoh, mnogo starih motorasa misle da pokazuju smer kako se montiraju... Greska bato! Ti se srafovi prvo zatezu, znaci ako ih okrenete ka sebi nije greska ali te srafove stezete do kraja... Na nekim su nosacima tacke mesto strelice... Gde nije obelezeno, kao na ovima koji trenutno guvernal drze zavija se na "ravne casti"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 27, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nijesam znao :O Hvala! Nego što ne kupiš lep nosač? Arbitri elegancije da ocene. ZLE OČI TDM-A! AGRESIJA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...