mradomir 3056 Napisano Avgust 4, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blizu mi je Bulevar Kralja Aleksandra, a zaboravio sam telefon, pa po mogućstvu da se snađem bez GPS-a. I da ima nešto za klopu, umirem od gladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 4, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Tebi je blizu "Renato"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti sedi gde ti se svidi i javi mi gde si seo. Eto mene za 17min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 4, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam do "Renata", tamo sam za pola sata, možda i ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam do "Renata", tamo sam za pola sata, možda i ranije.Renato kod Pancevackog mosta? Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13047 Napisano Avgust 4, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dužan sam rešenje za pljuvanje rashladne tečnosti: Demontiram plastične panele, dignem tank, kućište filtera vazduha... Sve suvo, creva perfektna, šelne perfektne vidi se nikad ih alat nije dotakao. Dooooobrooo. Uključim dijagnostiku, ventilator vrti, ceo sistem ispravan. Ispipam creva, nisu naduvena, nema mehurića u posudi. U hladnjaku tečnost do grla, u posudi oko MAX crte. Majku mu, znači garant je bio višak koji je popljuvao. Ispustim tečnost, ionako joj već druga godina. Glupost je što mora i prelivna posuda da se demontira i izvadi napolje da se istrese zaostala količina. Prospem to da vratim, kad đoka! Ljudi, što je to pipavo i zajebano da se vrati na mesto to nije normalno. Ubio sam se, dođe Alekrina, levo - desno spakova je za minut :O Krenem da vratim creva na posudu, pre nego što da spojim prelivno, dunem, kad ono neće... Aaaaa znači to je, nije mogao da pljune kroz zapušeno crevo i na odvod pa je pritisak otvarao čep, bilo je viška. Uspem da izduvam crevo, spojim sve, usunem mu "Paraflu" OAT, rok trajanja pet godina i super. Večeras ću ga oprati od ostatka što je iscurelo po viljušci i bloku, to mu je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13047 Napisano Avgust 4, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam: Bolje održava temperaturu sa "Paraflu". Mislim da sam pre imao Totalov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo posedesmo. Mada ti i Radomir bas zaginuste bas sam se ozario kada vas ponovo sretoh u 29-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14845 Napisano Avgust 4, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zar vranac nebi trebalo da je crn? Nije ni cudo sto ste zavrsili u 29-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 4, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zar vranac nebi trebalo da je crn? Nije ni cudo sto ste zavrsili u 29-om. 3:Bivšem vrancu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14845 Napisano Avgust 4, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, bocca_bastard je napisao: Sad je beo vranac Beli vranac sa dva okrugla fara i jednim kockastim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Krenem da se provizam do Curuga na druzenje kad na pola puta uhvati me pljusak... :/ jbg... Sta sad, odem do kineza da uzmem sorc, gace i majcu kad prc.. Nema kljuca u bravi.... Odleteo negde ko zna gde... Setaj, trazi gledaj, nista...probam nozicem, probam turpijom nece... Naleti drugar i sva sreca poneo kljuc od RG-a 125 Probamo malo gore dole, levo desno op, evo kontakta :)))) Tako da ako se nekome dogodi moze sa rg-ovim da se upali... Sad sam stavio privezak i vezao ga za korman a duplikate u pon pravim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Covek izgubio kljuc i uspeo sa kljucem od Suzukia RG125 da upali... @Mirkic to samo znaci da ti je brava vec "razvaljena". Redovna brava od TDMa ne moze lepo ni sa originalnim kljucem da se upali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Ispada ko mala cuna iz velike hevare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Covek izgubio kljuc i uspeo sa kljucem od Suzukia RG125 da upali... [mention=33619]Mirkic[/mention] to samo znaci da ti je brava vec "razvaljena". Redovna brava od TDMa ne moze lepo ni sa originalnim kljucem da se upali... Baš tako, na mom je skoro "razvaljena" , može od ženinog ybr-a, ali moj ključ ne može da upali ybr-a Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jer mi smo totalno drugciji od drugih... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao sa farovima, tj. poliranjem istih... Posle smirgle 1000: Posle smirgle 2000: Posle poliranja: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam i jedno pitanje... Hteo bih da promenim ove zarđale šrafove na kočionim čeljustima, ali ne bih da zbog toga skidam i rasturam komplet čeljusti. Mislio sam da odvrnem jedan pa da zavrnem novi i tako sva 4. Pitanje za upućene: Da li će kočiona tečnost krenuti da curi ukoliko odvrnem samo jedan šraf i toliko samo dok zavrnem novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto pitanje za srafove na diskovima. Zamenio bih i stavio prohromske jer se javljaju znaci rdje. Mogu li jedan po jedan da menjam da ne skidam tocak? I lepak da se stavlja kao po manualu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, pa da... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ces moci jedan po jedan, ako ti ne daj boze neki blajzne jer to nije skidano. Onda ces morati da nosis kod nekog strugara da ti razbusi to se meni na 2 motora desilo. A ulje iz kocnice nece da curi dok ne odvrnes crevo logicno, ili ti onaj desi sraf sto nije zardjao ali je matirao U oba slucaja koristiti wd pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bocca_bastard je napisao: On prica o srafovima koji drze celjusti spojene Ako se celjusti otvore i tekako ce da krene da curi ulje Aha ja se izvinjavam popio sam jedno 3 piva Ako ce da menja karike na klipu onda ce da curi Ma kad vec radi covek, nek promeni i ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, ThePainkiller je napisao: Kolege, imam i jedno pitanje... Hteo bih da promenim ove zarđale šrafove na kočionim čeljustima, ali ne bih da zbog toga skidam i rasturam komplet čeljusti. Mislio sam da odvrnem jedan pa da zavrnem novi i tako sva 4. Pitanje za upućene: Da li će kočiona tečnost krenuti da curi ukoliko odvrnem samo jedan šraf i toliko samo dok zavrnem novi? Mjenjas jedan po jeda saraf i nece procuriti ulje. Obavezno zategnuti po servisnoj knjigi sa moment kljucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala vam svima na pomoći! Polako ću jedan po jedan pa valjda neće procuriti. Javljam rezultate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ThePainkiller je napisao: Ok. Hvala vam svima na pomoći! Polako ću jedan po jedan pa valjda neće procuriti. Javljam rezultate... Da ali strogo nadji po manuelu. Pise tamo ako srafovi zardjaju kako se strogo i iskljucivo menjaju Meris temperaturu srafova i moment kljuca mora strogo da bude ista Uzmi bre inbus i odvrci to!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...