Nenadbg88 1512 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovde neko ko bi mogao da me posavetuje nesto vezano za video edit, i upload to youtube. Naime zanima me neki ok program kojim bih mogao spojiti klipove koje mi kamera inace secka na po 10 minuga u jedan duzi klip i da pritom ubacim neku muziku u pozadini, a za upload me zanima kako da uploadujem snimak a da mi youtube ne smanji kvalitet drasticno... Hvala ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Jul 4, 2018 Andragog, 4942 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 17 42 do 98 god. Od 99. 16 43 Evo pa se igraj https://www.gearingcommander.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Montiram ja fhd ili ti full hd video...Nemam go pro kamerice ali imam cannon cameru veselja radim...Da ti skratim pricu da bi to editovao u takvom hvalitetu treba ti recimo Adobe Premiere (to je program) ali da bi to rendovao tj sve to sastavio u celini treba ti masina od kompa. Recimo od grafike koristim gforce gtx970 i7 naravno neke cetvrte generacije i bla bla da ti ne nabrajam... evo ti recimo neka glupost sto sam radio kako to otprilike izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, srbac je napisao: 17 42 do 98 god. Od 99. 16 43 Evo pa se igraj https://www.gearingcommander.com Da nisam precizirao o 3vd sam pricao znaci pogresio nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ws_woolf je napisao: Pozdrav drustvo. Ovih dana se bavim lancem i lancanicima pa da podelim iskustva mozda ce nekom znaciti. Kad sam to sve raskupusao vidim da mi je prednji lancanik 15z a zadnj 44z to je odnos snage 2.93. Fabricki po manuelu je 17z prednji i 42z zadnji tj 2,47 odnos. Motor mi je sa tim odnosom stvarno kidao od snege, saltao se bukvalno jedna za drugom kao full cross. Sve je to lepo dok ne izadjes na autoput pa ti 130-140 vrti u dosta visoke obrtaje, a tuda najvise i putujem. Sada sam resio da napred vratim fabrickih 17 i po racunici dobijam priblizan odnos fabrickom, pa javljam utiske. Pazi da ti sa 17 zuba napred bude lanac dovoljno dugačak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 5, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ThePainkiller said: Pazi da ti sa 17 zuba napred bude lanac dovoljno dugačak... Ma koliki god da je,nikada nije dovolno dugacak to ti je tako. Ne mozes ugoditi i to ti je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Astral je napisao: Ma koliki god da je,nikada nije dovolno dugacak to ti je tako. Ne mozes ugoditi i to ti je! Car... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, srbac je napisao: 17 42 do 98 god. Od 99. 16 43 Evo pa se igraj https://www.gearingcommander.com Najbolji prenos za TDM je 16/44 zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ThePainkiller je napisao: Pazi da ti sa 17 zuba napred bude lanac dovoljno dugačak... Sad kad vratim tocak u napred bice kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Jul 5, 2018 Andragog, 4942 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samo stavi 16 napred umesto 15 i biće ozbiljna razlika za taj jedan zub. Vrv će moći da se stavi taj isti lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao neki Handbrake. I kada krenem da smanjujem video laptop mi se usija, i ja sam izvalio da ce mi za neki malo bolji program trebati jača mašina.Nego gde kupiti akumulator za 4tx, neki odnos cena - kvalitet zna li neko. Ovaj moj malo poceo da zeza, pa da ja to preventivno odradim.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 nedelje menjao akumulator,4500 din,Landport,2 godine garancije.Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka i od mene za motocross,uzimam od njih masu delova korektni skroz. A sto se unibata tice iskreno kako te zatrefi. Nekada je toliko dobar i traje a nekada masu problema, bar moje iskustvo ... pogledaj exide da ti sad ne objasnjavam proguglaj i procitaj. Msm da za gelom nema potrebe jer se on koristi u extremnim uslovima kao naprimer cesta prevrtanja i clicno pa da ne bi iscureo... Odnos 12v12Ah gledaj kao sto rece kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako možete investirajte u Litijum jonski akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3049 Napisano Jul 6, 2018 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Ako možete investirajte u Litijum jonski akumulator. Jel imaš iskustva sa njima? Pitam jer sam ranije testirao litijum jonske baterije i ne trpe veliki broj kratkotrajnih pražnjenja i konstantno punjenje. Ne znam, možda su smislili neku novu tehnologiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Jul 6, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alekre je napisao: Ako možete investirajte u Litijum jonski akumulator. Jel pametno u motor koji se uglavnom vozi cele godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 6, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, imam takav akumulator. Ima dosta prednosti, sam akumulator je dosta lagan i može biti u bilo kom položaju. Tolerantni su na nekorišćenje, može da miruje mesecima bez da se isprazni. Većina poseduje sistem zaštite u slučaju da regler oboli od šizofrenije. Sam el. sistem motocikla ga puni jako brzo i udarna snaga mu je veća ako poredimo sa klasičnim akumulatorima istih dimenzija. Koristi skoro 90% energije. Nažalost, ne podnose lepo hladnoću. Na primer meni van sezone noću motocikl prenoći na parkingu firme i smrzne se. Tu litijumski aku pokazuje slabost, tj. mora da se "probudi" a to se radi tako što se uključi neki potrošač na par minuta, tipa oboreno svetlo. Tek nakon toga, tj. zagrevanja ima dobar start, inače se ponaša kao polu prazan aku a to nije dobro zbog startera, kvačila, itd. Uglavnom, glavna stvar kod ovakvih akumulatora je pouzdanost, radni vek ide do 10 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 nedelje menjao akumulator,4500 din,Landport,2 godine garancije.Sent from my D6633 Dual using TapatalkI ja sam zvao comp, imaju taj akumulator, 4500. To je super cena za 2 godine garancije.Jel neko koristio ovaj akumulator duze vreme, kakav li je zna li se?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jul 6, 2018 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Banner ili Exide (takodje 2 god garancije) sto se akumulatora tice....po mom skromnom misljenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 6, 2018 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Landport crkao (punjac pokazuje da je dobar ali sporije vergla i isprazni se brzo) posle godinu i po dana a mazio sam ga i pazio i skidao punio, na jesen sam uzeo exide i nisam ga skidao samo sam dopunjavao jednom mesecno videcemo koliko ce izdrzatiSent from my BV8000Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim neki Yuasa.Dobio sam ga sa motorom. Sljaka ko leptir kod mene vec 4 sezone,ne pokazuje slabosti. Negujem ga pametnim punjacem ,tako mi prezimi. A i leti kad je kisa nedelju dana ili kada znam da necu skoro voziti ja ga zakacim,punjac ga odrzava i milina.Mislim da koji god da kupis samo kupi i pametni punjac i boli te cosak ima da traje 100godSent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta podrazumevas pod pametnim punjacem,pokaži šta imaš...;-) Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Šta podrazumevas pod pametnim punjacem,pokaži šta imaš...;-) Sent from my D6633 Dual using TapatalkBas ovaj model imam. Iz Louisa .Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 6, 2018 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ovajhttps://www.akumulator-shop.rs/proizvod/punjac-akumulatora-cars-pro-ebc4000-612v-4a/Sent from my BV8000Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristio neko fulbat akumulator? Nude mi to za nekih 4500 din sa dve god garancijeSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...