Mediterraneo 1772 Napisano Februar 12, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Svaler said: @nikvuksa Није више на ТДМ-у али може опет да се понуди да одради мајице по (лично мишљење) скроз коректној цени. Једино да се договоримо и да неко одради добру припрему. Da li bi bio raspolozen da napravis majice sa tematikom Varadero? Da li je neohodno da nas se skupi odredjen kriticni broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovako nečemu?Ovaj logo Srbija sam razmisljao da li da stavim ispod ili sa strane...Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nekako šta znam... ,,Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Bez namere da polemišem o ukusima, rado bih poručio 2-3 maje sa prošlogodišnjom štampom.. Kladio bih se da nisam jedini ..Послато са D2303 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Sviđaju mi se Astralovi predlozi sa ove strane, ali se slažem takođe i sa Vectra-om, ne bih imao ništa protiv ni starih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @nenad88 Ово је већ превише боја за 500дин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bio raspolozen da napravis majice sa tematikom Varadero? Da li je neohodno da nas se skupi odredjen kriticni broj?Знаш како, ово сам другарски радио јер сам радио и себи. Уствари ништа ја ту нисам радио, други урадили припрему слике, други мени уплатили паре, други урадио и штампу на мајицама, ја само ето знао добро место где се ради повољно и спојио једне и друге Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Februar 12, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih ništa komplikovao. Meni su prošlogodišnje super. Kao i kolega VEKTRA naručio bih, ako se budu pravile, 2-3 te prošlogodišnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Februar 12, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze proslogodisnje a moze i ove sto Astral napravio, bas mi se svidjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral i meni ova poslednja najlepsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni 2 kom XL ako su majce kao od prosle godine a stampa moze i malo drugacija da pravimo kolekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 12, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lepa stvar kod preslikača jeste da verujem da cena neće da zavisi od toga da li ide 10 majica sa starim i 10 sa novim preslikačem ili će sve biti novi dizajn. Stoga, ako neko ima pripremu za prošlogodišnju (za nas koji prošle godine nismo radili), i da napravimo kao ovu poslednju Astralovu (za kolekciju), mislim da nećemo pogrešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сад се више и не сећам дал беше пресликач или ситоштампа.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Februar 12, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bocca_bastard je napisao: 3VD takodje Narocito 3VD sa prednje strane,iz daleka bi licilo na sise,onih Giletovih favoritkinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16214 Napisano Februar 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1644 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi naručio ovakve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16214 Napisano Februar 13, 2018 Misbehave Responsibly, 1644 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Onaj momak mi je poslao majicu i za tebe, pa mu ti javi da li ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drs said: @Astral Onaj momak mi je poslao majicu i za tebe, pa mu ti javi da li ti odgovara. opasan je on! Kako je samo vesto infiltrirao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler prosligodisnje majice su definitivno bile radjenje u sitostampi. Secam se da smo mogli 2 boje da odaberemo za te pare i da ne izmisljamo previse. Veliki plus sito stampe je kvalitet i cena. Mana je to sto treba odredjeni tiraz da bi se stamparu isplatio posao i ako se ne zadovolji broj nece da prihvate. Ja sam i za iste kao prosle godine. Mozemo i njih malo modifikovati ako se vecini one svidjaju. Sve jedno mi je. Najbitnije je da se okupimo makar i bez majica dosli. Pantalone obavezne kao i prisustvo odredjenih persona sa Fazerima (la di da,mnogo smo brzi) i odredjenih tipova sa Sevenfifty gospodjom kao i sumnjivih tipova sa PanEvropom indisguise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Februar 13, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral kulen si vec zaboravio,kako si naterao taj meter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 13, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Svaler said: Знаш како, ово сам другарски радио јер сам радио и себи. Уствари ништа ја ту нисам радио, други урадили припрему слике, други мени уплатили паре, други урадио и штампу на мајицама, ја само ето знао добро место где се ради повољно и спојио једне и друге Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Februar 13, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan genijalno! Ja bi ovo uz'o ! Nek crknu dusmani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Februar 13, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Astral said: genijalno! Ja bi ovo uz'o ! Nek crknu dusmani! Bio bi glavni baja na skupu Kome treba imam u photoshop-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi na mail fajl . Uradicu negde sebi da imam. Sibnucu ti mail u pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan -Po Sribji vozim svog Tdm-a, iz dzepa mi viri od reglera sema -Na skupu jos ni ne dignem sator,a vec mi je prelio levi karburator -Pored puta uvek budem glani dasa,kad ispod rezervara otkaci se masa -Imbusa uvek puna garnitura,bez toga se nikad ne pocinje tura! -Iz ranca me uvek na ledja nazulja,litarska kanta svezega ulja! -Kad popijem kiselu najveci je merak,da isecem flasu i napravim levak -Svecica uvek imam par komada,od viska goiva uvek neka strada. -Cevastih nosim svi se zivi krste,ni s praskom nemogu da oribam prste. -Po toplome danu uvek maler bije,jer akumulator preko 13 nije. -Kad stanem na pumpu najveci sam baja,na regler mogu da ispecem jaja. -Necu vise pameti da solim bio kakav bio, ali ja ga volim! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...