Astral 6236 Napisano Februar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: CBR1100XX je jedan od najkvalitetnijih motocikala ikada napravljenih. @Astral Istina, da me sada pitaš šta bi posle. To bi možda bio KTM Adventure 950/990, Tenere 1200. Mene da pitas: Sta bi posle? Ja bih rekao XX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nova Tenera 1200... mljac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Jeste. To ti je spaner. Drze ga ova dva mala srafa. Ovaj centralni ti gura oprugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A da samo zamenimo lanac? I ja bih trebao. Sta mislis o tome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze samo lanac vec i spaneri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelis da vidis koliko ti je spaner izasao. Odvrnes veliki sraf i oprug vise nece gurati onaj pin ka lancu. A onda ova 2 mala i skines spaner. Posle srafcigerom gurnes kroz rupu za sraf pin i vidis koliko je jos mogao da izadje ili je dosao do kraja. citao sam na tu temu i dobio savet da to nije pametno jer se moze desiti da se poremeti zupcenje prilikom skidanja stavljanja . Da je pametno okrenuti radilicu kljucem / rukom po vracanju. Da vidis hoce li udariti ventil o klip i sl. ja nisam imao 00 ovo da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bruno mi rece da mu je u Mototehnici u PA majstor odradio lanac bregaste i stelovanje ventila za (ako se ne varam ) 100€ ruke i materijal. Ne znam,meni to zvuci totalno ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: To sa njegovim lancem ili mojim? Lanac je 70-ak evra ako se ne varam Ako je sa njegovim idem sutra odma Ne ne njegovi delovi i ruke. Skupa 100e. I meni se dopala cena. Problem je sto nemam telefon niti kontak. Vidi sa njim ima li telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, ланац је око 70е (D.I.D) тако да цифра са 100е са рукама је сасвим ок. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15069 Napisano Februar 3, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Tu stelovanje ventila dodje gratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I meni se tako ucinilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15069 Napisano Februar 3, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mada,kada menja lanac sve je spremno za stelovanje tj samo jos digne bregaste da izmenja plocice,opet posteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da,tako i izgleda. Znaci Tdm opet dobija na kocku komfora. Hm. Tesko je naci motor koji ce lako zameniti Tdm-a, a da pritom ne kosta 12-17000€. I dalje na tronu.Колики си у праву, толико си и у заблуди. Као и ја што сам био. Мислио да нећу моћи наћи адекватну замену за ТДМ где ми се толико свиђао положај седења и повлачење, убрзање и међуубрзање али оно што ми сметало је мала путна брзина и петостепени мењач. У кривинама одлично, на аутопуту се сморити жив. Ако оћеш брже, потроши и горива и уља.И ево сад са овим се уопште нисам покајао. Све ово су некако нијансе у питању, али путну брзину коју држи у 6. на по' гаса (7-8к обртаја) је подоста већа од ТДМ-ове Остало још само да тестирам у двоје, ту верујем да баш неће бити као ТДМ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15069 Napisano Februar 3, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler sta bi tek bilo da si imao fabricke karbove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan [mention=24813]Svaler[/mention] sta bi tek bilo da si imao fabricke karbove Сигурно ми не би било тако занимљиво. Кез је био на лицу иако сам сам знао плаћати и преко 8л. Ал, додуше мало ослобођеније вожње. Ал' само мало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 3, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedina alternativa za sada Honda CBf1000FAВерујем и да је то страшан мотор.Имам ја наравно још доста алтернатива, али тренутно мислим да ми 1000 није потребна а ја ван мојих могућности је.Ваљда ће бити једном прилике за S1000XR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13214 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete? https://www.polovniautomobili.com/motori/11705999/ktm-950-adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Barem na slici izgleda odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Alekre je napisao: Šta kažete? https://www.polovniautomobili.com/motori/11705999/ktm-950-adventure Masinerija teska. Da imam love uzeo ih ga pre svakog Gs-a. Msm adventure 1290, ali to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo ruzan. Tacnije mnogo mi je ruzan. Ne bih ga vozio iz estetskih razloga jer na ruznom motoru bih i ja bio ruzan.. a SVI znamo da to nije istina. Tdm,XX,CBf moze, a ovi Ktm-ovi su previse u enduro zagazili.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci (i devojke ako vas ima ovde) moram da vas pohvalim. redovno pratim vasu temu iako nemam TDM. Ovde imate forum u okviru foruma,a najvaznije u njemu nema prepucavanja i pametovanja kao u ostalim temama. Sve se lepo dogovorite, objasnite, bez tenzije kupicu tdm samo da budem deo sekte Samo tako nastavite @Svaler Mislim da ce i meni to biti sledeci motor. Ko zna,mozda bas i tvoj. Moram da ga vidim uzivo na nekoj voznji @Astral XX 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma čim je moj Tdm prvi put prenoćio kod tebe u garaži , ti si zaražen. Jer ti si to dirao,to se inficiralo !! Da ne kazem naš si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 3, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kulturni ljudi. Nisu bajkeri nego muzičari (yamaha), fin neki svet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15069 Napisano Februar 3, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, jasminko VIR je napisao: Kulturni ljudi. Nisu bajkeri nego muzičari (yamaha), fin neki svet . Jes' ti platio kartu za koncert? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Astral said: Ma čim je moj Tdm prvi put prenoćio kod tebe u garaži , ti si zaražen. Jer ti si to dirao,to se inficiralo !! Da ne kazem naš si! E da je samo to,jos sam ga i srafio a posle sto sam vozio do borce,mislim da su ipak tad bacene cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...