Zloboleon 26 Napisano Avgust 21, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Farbač reče 600, a bio sam i kod Slavka (Airsekus), on mi reče oko 400. No to je sa nekom trokomponentnom bojom i komplet (dakle da bude nalik onom MT-09 kojeg sam okačio). I sad ja hvatam sebe kako razmišljam "pa dobro... možda je stvarno tako skupo i puno posla", ali onda pomislim - pa mogao bih verovatno nove novcate takve plastike da kupim za te pare! Kako ima smisla da samo farbanje istih košta toliko? 100-200 eura, ajde de. Ali 400 ili 600? Pitao sam i za najjeftiniju varijantu, samo da mi ofarba te prednje plastike koje su krpljene u tu (šugavu) sivu boju u kojoj je ostatak motora i to bi me koštalo oko 250 eura. Ne znam. U neku ruku želim da sredim motor kako valja, ali avaj, za te pare mi se čini da ću radije zalaktiti rukave i sam ga prefarbati. Suludo velika lova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Batice dodas 600€ i kupio si lepog 4tx-a. A te plastike,ako nadjes nekog da ti ofarba za 100-150€ to je ok, ako ne , ofarbaj ih sam pa kako ispadne.. 600€ za estetiku na motoru od 20+ godina je bacanje para.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je to para,to je dobra cena i za neki osrednji auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 21, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mene iskreno nije toliko briga za estetiku. Štaviše svako voli da pipne, čačne, i to dobri prijatelji, i onda se ljute kada im prigovaraš da budu pažljivi itd, i uvek kud i kamo neko napravi neku malu ogrebotinicu.Znam kako izgleda kada neko odarba motor. Tu niko ne da prilazak na metar .Ja ću jedino da ofarbam desnu plastiku koja je fino izgrebana i ništa više ne diram. Neka prikatelji smeste dupe na motor i neka čačkaju kacigu do mile volje koliko im god zanimljivo.Sve dok je meni moja raga spremna na put oko sveta meni toplo oko srca. A i mojim prijateljima.A ti ako hoćeš mogu da ti dam broj od mog majstora koji je meni rekao cenu 100e za ceo motor. Ako ne, daj 600 pa drži košobran iznad njega kad pada kiša Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14844 Napisano Avgust 21, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima zivce i mirnu ruku za 100€ moze uraditi folijom,imaju raznih metalik nijansi,naravno oracal original jer se lako lepi uz pomoc industriskog fena a za 600€ svako pola sezone druga boja i tako tri godine u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Avgust 21, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma bole me baš da ga čuvam od svake ogrebotine. Što je savršeno dobar razlog da ne dam te pare za farbanje. Jel ima neko ideju koliko košta promena podatka u saobraćajnoj kao što je boja? Mislim ako i to košta neke bezvezne pare, da i ne maštam o farbanju u drugu boju, neko da uzmem neko sivo sranje iz prve farbare, malo šmirgle i ostalih drangulija za pripremu, pa da se latim posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 200e u PAZOVI;;DOBAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13032 Napisano Avgust 23, 2017 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pranje i standardna nega Remontovao sam dovod "Scottoilera" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 23, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode. Pre koju godinu kada sam prelazio sa Fazera na nešto kultivisanije, imao sam TDM u svom najužem izboru, ali sam se ipak odlučio za malog Stroma i slatko se navozao. E pa, evo mene ponovo pred novom mukom, koji motor izabrati. A TDM ponovo bode oči kao dobra kupovina. Ono što znam o modelu 900 (+/-): + položaj tela + ne kvari se (često) + prostran za dvoje + mala potrošnja + dobre kočnice + težina - "rupa" na malim obrtajima - vibracije na velikim obrtajima (mada ja dolazim sa V2 motora) - loša zaštita od vetra Ja bih TDM vozio oko 10k km godišnje, uglavnom na asfaltu (od dobrog do diskutabilnog kvaliteta), off road kada mora. Vozio bi se svakodnevno po gradu (Beograd), na kraćim turama po Srbiji i okruženju i sa barem 3-4k km po auto putu, uglavnom u dvoje i sa tri kofera. Rekao bih da bi me motor ispoštovao u mojim prohtevima. Na žalost, nema ih puno na oglasima (kontam da to znači da su dobri i da ih ne prodaju često). Meni je za oko zapao ovaj. Imate neki komentar? https://www.polovniautomobili.com/motori/10280567/yamaha-tdm-900-abs-i-e Koliko vidim, njemu treba barem: - proširenje ćopave - crash bar i nosači bočnih kofera - touring vizir - 12v utičnica - podmazivač - štitnici ručica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Avgust 23, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Pranje i standardna nega Remontovao sam dovod "Scottoilera" Čekaj, sad videh u oglasima da je na prodaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jasminko VIR je napisao: Čekaj, sad videh u oglasima da je na prodaju ? Jeste, i ja se zapljunuo za dolazak i vidjanje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Dejan Nešković said: Zdravo narode. Pre koju godinu kada sam prelazio sa Fazera na nešto kultivisanije, imao sam TDM u svom najužem izboru, ali sam se ipak odlučio za malog Stroma i slatko se navozao. E pa, evo mene ponovo pred novom mukom, koji motor izabrati. A TDM ponovo bode oči kao dobra kupovina. Ono što znam o modelu 900 (+/-): + položaj tela + ne kvari se (često) + prostran za dvoje + mala potrošnja + dobre kočnice + težina - "rupa" na malim obrtajima - vibracije na velikim obrtajima (mada ja dolazim sa V2 motora) - loša zaštita od vetra Ja bih TDM vozio oko 10k km godišnje, uglavnom na asfaltu (od dobrog do diskutabilnog kvaliteta), off road kada mora. Vozio bi se svakodnevno po gradu (Beograd), na kraćim turama po Srbiji i okruženju i sa barem 3-4k km po auto putu, uglavnom u dvoje i sa tri kofera. Rekao bih da bi me motor ispoštovao u mojim prohtevima. Na žalost, nema ih puno na oglasima (kontam da to znači da su dobri i da ih ne prodaju često). Meni je za oko zapao ovaj. Imate neki komentar? https://www.polovniautomobili.com/motori/10280567/yamaha-tdm-900-abs-i-e Koliko vidim, njemu treba barem: - proširenje ćopave - crash bar i nosači bočnih kofera - touring vizir - 12v utičnica - podmazivač - štitnici ručica Tdm ce u potpunosti ispuniti sva tvoja ocekivanja. Sto se tice rupe, kao sto rece Alekre,kad je ispravan ,ne postoje nikakve rupe ni na starijim modelima. 900 abs, nema bolje.. A sve tvoje zahteve, sem abs-a , sa lakocom ispunjavaju i stariji modeli. Zastita od vetra ce ti biti losa i sa touring vizirom, jer je problem ne u visini vec u sirini samog vizira i oslanjanja vizira na masku. Bude bolje,al ne bude kao na Maxi scooterima ili Bmw R1200rt. Inace imaces snage za sve, ne previse ali ti nece zafaliti nikad,cak ni pod punim opterecenjem,sto se kaze taman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ode nam Alekre u boxere. Ubedili ga ovi da mu ipak ne treba specijalni alat da bi uradio sam servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13032 Napisano Avgust 24, 2017 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, bejah videh probah... Bez 6500 - 8000 eur. teško da može kršten GS. Ovo što sam gledao pre kupovine TDM-a i ovo sada ne vredi dati jer nema nikakve veće beneficije u odnosu na TDM-a. Vidim da se već ponekad provuče po oglasima XTZ1200 pa bi kroz par godina mogla biti bolja opcija kao polovnjak u odnosu na GS koji nije tako mlad motor, mislim na R1150 i R1200 (2005, 06, 07). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13032 Napisano Avgust 26, 2017 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/14/2017 at 9:44 AM, Alekre said: Ima li neko sraf za unutrasnji panel ili zna neko ko ima rasturenog TDM-a da pazarim? Skoro sam radio servis, izgleda da ga nisam dovoljno zategao Ja ne mogu da istrpim da nemam original sraf, da ga nema, da zvecka nesto na odredjenim obrtajima. Porucio sam sraf iz Holandije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ako ima neko od vas da bi prodao svoj tdm900 ili mozda razmislja o prodaji u nekom narednom periodu neka mi se slobodno javi ma PP. Ispada malo glupo jer sam postavio temu u 'kupujem' kako bih uzeo nekog stroma 650, ali sad dolazi u obzir i pomenuti model tdm-a. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ti Alekre prodaje. We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rešio da malo ispoliram farove, da vidim da li ću nešto dobiti. Trebalo bi, jer je fina razlika... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 26, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rešio da malo ispoliram farove, da vidim da li ću nešto dobiti. Trebalo bi, jer je fina razlika... Послато са SM-G900F уз помоћ ТапатокаПа дај да видимо разлику Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Astral je napisao: Pa evo ti Alekre prodaje. We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Odustao je od prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pao mrak sad pa nisam slikao. Šaljem sutra :-)Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ako ima neko od vas da bi prodao svoj tdm900 ili mozda razmislja o prodaji u nekom narednom periodu neka mi se slobodno javi ma PP. Ispada malo glupo jer sam postavio temu u 'kupujem' kako bih uzeo nekog stroma 650, ali sad dolazi u obzir i pomenuti model tdm-a. PozdravJa bih ti što se tiče tdm 900 savetovao da se čujes sa Denisom. Čovek je toliko TDM mašina uvezao mislim da ih je pola u srbiji prešlo preko njega.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Njegov motor cekam za nekih desetak dana stize i bicu prvi koji ce ga pogledati, vec sam se cuo sa njim i sve smo dogovorili. Ali ako ima neko motor koji koliko toliko znam neku istoriju i koji je vozen ovde neko vreme....opet i to znaci nesto! E sad za Denisa znam da uvozi dobre motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13032 Napisano Avgust 26, 2017 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna 900ka kod coveka gde sam ja kupio. 09 sa ABS-om, 4900, nema tacku. Jedino sto je od opreme klotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Avgust 26, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, priprema za farbanje je krenula i uzbuđen sam k'o malo dete. Pogodio sam se za 220 eura, komplet motor, zajedno sa ramom i felnama (s tim da ja radim pripremu za felne ) od čega su 120 ruke i 100 eura materijal. Majstor se odmah uhvatio posla i evo prvih rezultata (git i špric git): 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...