N.F.S. 26158 Napisano Octobar 17 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... jesi li dobio stikere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15302 Napisano Octobar 17 Integrisan, 8078 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeej ima nešto u pakovanju ali nisam otvorio da ne pogubim podloške i tako to Sa obzirom koliko koštaju, mogli su i neki privezak Trebalo im par dana da ih naprave. Izgledaju fenomenalno bar ovako kroz pakovanje. Inače, imaju veliki broj opcija. Na primer, creva mogu da idu direktno, ili da idu fabričkom rutom. Ja sam birao fabričku rutu zato što volim da sve izgleda OEM. Pored rute, imaju čelične krajeve, aluminijumske anodizovane, pa karbonske prevlake... Alu mnogo lepo izgledaju ali opet kontam, sve se plašim da je to nežno i birao sam "jaču" varijantu. Ima i opcija, da kad se rade creva, može da se traži da budu produžena ili sa drugačijim završnim krajem. Ako u nekom trenutku budem hteo da zamenim glavni kočioni, mogu da uradim samo taj nov krak. Samo što taj poduhvat neću da radim dok ne rešim trajno prednje vile. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano pre 12 sati U prolazu, 76 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Moze li part number ovog brembo diska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 366 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre pitanje, Zar karbon - keramicke plocice ne traze neku ozbiljnu temperaturu da bi radile? Meni u glavi cifra od 100 mozda i 150c. Zadnji tocak po meni nema sanse da dodje ni blizu, pricam o normalnoj voznji, ne stazi. Promenio pre 11 sati član drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15302 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8078 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @neskez 68B40791 Negde ćeš da naiđeš da je i prednji za skuter Majesty. @drazenye Ne, ne. Nisu to te kočnice. Brembo ima nekoliko smeša a ova je evolucija organskih pločica. Inače, napred imam njihove sinterovane i trenutno sinter pozadi koje skoro nisam potrošio. Stvarno izuzetne pločice. Pre smo se vozili nas dvoje sa koferima a sada se vozim sam pa mi pozadi sada trebalo više da odgovara ova mekša pločica. Jer ja zadnju puno koristim i često je vučem. Napred nema zajebancije, tu mora sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 366 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ja sam bio ubjedjen da one traze dobru temperaturu da bi "radile". A isto tako znam da trpe bas visoke temperature. Za ovu varijantu nisam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 366 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam googlao. Odoh da vidim koliko su za moj motor, hvala jos jednom. Promenio pre 9 sati član drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...