Djokic 1073 Napisano Februar 17 Ol' dirty bastard, 653 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, to je sledeca opcija ako se ipostavi da ovo ne valja. Ako sve iscuri na crevo onda poklopac ne zaptiva dobro.Ima kod poklopca dve silikonske gumice, deluju mi dobro.U svakom slucaju planiram da ga pre montaze probam par dana, da vidim koliko dugo kaplje i da li drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 94 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 2. 2025. at 11:54, igogitar je napisao: Ne kupujem,ovo je neko objavio na nekoj grupi na FB,konkretno je pitao gdje da kupi takve crash barove ali meni se svidjelo kako je neko transformisao motor pa sam zato objavio ovde,kao zanimljivu fotografiju. Crash barovi su nadogradnja na ove (privatni proizvođač iz Poljske), vjerojatno po sistemu "uradi sam". Inače, po meni ne izgleda to loše, naravno, ako netko voli ADV/GS look, mada ga je previše "nakitio" i otišao u kičeraj. Zapravo mi se najmanje sviđa sic, iako vjerujem da je udobniji od originala. Ja sam ljubitelj tvorničkog izgleda, ali i korisnih dodataka koji ga ne kvare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja Zna li neko nešto o originalnim koferima za TDM? Nađoh na oglasima polovne, piše Yamaha na njima i kao sa originalnim kačenjem za TDM. Google ne zna ništa o tom ili ja ne znam naći. Yamaha orginalni koferi sa nosacima za TDM 900 (600 KM) https://olx.ba/artikal/63146120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano Februar 18 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta? To jesu fabrički koferi. Ima i centralni original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Alekre jel oni imaju neko fabričko kačenje na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano Februar 18 (promenjeno) Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da imaju. https://olx.ba/artikal/30048860/yamaha-tdm-900-bocni-nosaci-kofera/ Promenio Februar 18 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super,hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi motor koji sam planirao kupiti još nije popravljen i vlasnik se ne javlja pa vas molim da pogledate još jedan oglas i kažete mišljenje. Slike su baš loše ali motor ima homologirane Leo Vince topove,crash bar,maglenke,risere,širi guvernal,prerađeno sjedište,sva 3 kofera.. Kako vam se čini? Zanemarite ove degutantne crvene trakice... Just a moment... WWW.AVTO.NET Promenio Februar 25 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano Februar 25 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuhe neko montirao bezveze, nije razmerio od felne. Ovo đubre na upravljaču sve mora da se prepakuje. Kao da je bicikla sa buvljaka. Renthal 755 da se stavi. Obavezno da se proveri u kakvom su stanju kablovi i sajle pošto je sve čerečeno. Ovo ostalo sve što smo napisali za prethodni TDM važi i za ovaj za proveru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga,kaže motor je rezervisan do petka za nekoga pa ako se ne proda mogu pogledati. I meni ostavlja dojam neke budževine ali bolje da pitam vas nego da skitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 133 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ovaj motor ne sviđa, a i preskup je, čini mi se. Ja sam mog starog TDM-a prošle godine prodao za 2000, 2006 godište, tri kofera, nove gume, servis... samo lanac i lančanici bili za zamnejati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni meni se ne sviđa,samo mi ne javlja ovaj za onog prvog što sam gledao pa dokon gledam svašta . Iskreno privukla me oprema na prvi pogled. Na drugi me sve drugo odbilo. Danas sam čak i jednog V Stroma zapratio na oglasima . Ne ne,sad ste me zarazili TDM virusom,moram u sektu,ništa od Stromića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 133 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svog starog TDM-a prodao samo zato što sam kupio drugog, novijeg i nisam mogao oba da vozim istovremeno. A nije da nisam probao. Svaki put kad uđem u garažu, muke Tantalove, na kojeg sesti. Nego, bez zezanja, mislim da ti je bolje da se fokusiraš na to kako je motor održavan i očuvan nego na opremu. Koferi, rolbar, maglenke i ostale gluposti, sve to ćeš sebi sam polako nakupiti, onako kako se baš tebi sviđa. Bitnije ti je da je motor dobar, nego da je našminkan. A i TDM je prava lepotica, ovako fabrički, većina dodataka je samo naruži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni su koferi imperativ jer planiramo putovanja u paru a moja žena jedva spakuje stvari za nas dvoje u BMW F31 karavan :D. Auspusi me ne zanimaju,sjedište planiram preraditi kad budem vozio i shvatio šta treba poboljšati. Centralni štender je prvo što ću dodati na TDM kad ga kupim. Ostalo ću vidjeti kako mi leži pa po potrebi još rajzeri i upravljač. Ali o tom kad kupim,sad spremam ražanj a zec u šumi. Nego,vidim da si iz Litije. Radio sam tamo,odnosno tamo mi bio teren pa sam zamrzio taj kraj,ne zamjeri što to kažem. Izmučili me oni fašisti iz pošte da dostavljam kamionom pakete po svim mogućim pripizdinama od Trbovlja do Radeča,ljudi bez razumjevanja i narod koji se uvrijedi kad mu kažeš da kamion dug 11 metara i visok skoro 4 ne može da uđe u njihove selendre i ide po cestama od 1,80m širine. Čudni neki ljudi.Inače ne izgleda mi loš kraj za vožnju motora. Promenio Februar 26 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 14 Napisano Februar 26 U prolazu, 64 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Браћо испустио сам антифриз хоћу да га заменим сад пред сезону реците ми колико тачно треба да сипам зна ли ико нмг нигде да пронађем тај податак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Skini manual sa interneta,tamo sve piše. Ja nisam stručnjak ali nađoh da ide 1.7L ako je to taj model. Javiće se neko od kolega koji znaju tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano Februar 26 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi litar rashladne tečnosti i litar antifriza. Sipa do pola u posudu u hladnjak koliko stane. Ozrači ga, sačekaj da upali ventilator. Doli u posudu koliko treba i to ti je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 133 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, igogitar said: Meni su koferi imperativ jer planiramo putovanja u paru a moja žena jedva spakuje stvari za nas dvoje u BMW F31 karavan :D. Auspusi me ne zanimaju,sjedište planiram preraditi kad budem vozio i shvatio šta treba poboljšati. Centralni štender je prvo što ću dodati na TDM kad ga kupim. Ostalo ću vidjeti kako mi leži pa po potrebi još rajzeri i upravljač. Ali o tom kad kupim,sad spremam ražanj a zec u šumi. Nego,vidim da si iz Litije. Radio sam tamo,odnosno tamo mi bio teren pa sam zamrzio taj kraj,ne zamjeri što to kažem. Izmučili me oni fašisti iz pošte da dostavljam kamionom pakete po svim mogućim pripizdinama od Trbovlja do Radeča,ljudi bez razumjevanja i narod koji se uvrijedi kad mu kažeš da kamion dug 11 metara i visok skoro 4 ne može da uđe u njihove selendre i ide po cestama od 1,80m širine. Čudni neki ljudi.Inače ne izgleda mi loš kraj za vožnju motora. Razumem ja da ti trebaju koferi, nego kažem da kofere uvek možeš da dokupiš. Bolje to nego da kupiš neku ragu sa koferima pa ti onda sve zajedno bude više kod majstora nego na putu. Ja kad kupujem motor, a bogami i auto, koliko gledam u mašinu, toliko gledam i u gazdu. Obično motor kupujem ovo doba, kraj zime/početak proleća. Vidiš gde motor zimujei kakav je "kod kuće", nije još ušminkan i upicanjen za prodaju. Tu odma' vidiš i gazda kakav je, dal motor poštuje, što znači pazi, voli i održava, il' ga kuri bolac, što znači siluje mašinu dok ide pa onda menja. A što se kamiona tiče, i to te razumem. Ja sam ga vozio 15 godina . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Razumijemo se, naravno. Motor je u garaži,gazda 50+ godina,koljena ga zajebavaju pa ne može više voziti. Motor u garaži,parkiran od jula čini mi se. Ovaj TDM i još 2 motora u garaži, jedan TDM a drugi ne znam šta je, zaboravio sam. Ta druga 2 su od ćerke i zeta. E sad,motor ima kilometara i to se na njemu i vidi ali opet nekako ne ostavlja loš dojam. Danas me zove da su ga tek danas on i ćerka odvezli majstoru jer ga prije nije mogao uzeti iako je obećavao. Izvinjava se,kaže lakše se sahraniti nego dobiti majstora za motor. Meni došlo da puknem al sačekaću još do iduće sedmice,šta ću sad. Promenio Februar 27 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 133 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, igogitar said: Razumijemo se, naravno. Motor je u garaži,gazda 50+ godina,koljena ga zajebavaju pa ne može više voziti. Motor u garaži,parkiran od jula čini mi se. Ocaj TDM i još 2 motora u garaži jedan TDM a drugi je znam šta je, zaboravio sam. Ta druga 2 su od ćerke i zeta. E sad,mozpr je ma kilometara i to se na njemu i vodo ali opet nekako ne ostavlja loš dojam. Danas me zove da su ga tek danas on i ćerka odvezli majstoru jer ga prije nije mogao uzeti iako je obećavao. Izvinjava se,kaže lakše se sahraniti nego dobiti majstora za motor. Meni došlo da puknem al sačekaću još do iduće sedmice,šta ću sad. Jel taj motor u Sloveniji? Znam ja dva dobra moto servisa tu u blizini Ljubljane, što meni održavaju motore, ako može šta da pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u Sežani i danas je napokon odvezen kod majstora. Čovjek ima 2 dizalice za motore i punu garažu motora pa nije mogao uzeti prije iako je obećao tom vlasniku motora. Navodno će sutra dijagnostifikovati kvar i naručiti dijelove tako da bi iduće sedmice motor trebao biti gotov. Tebi puno hvala i sigurno ću te kontaktirati kasnije kad kupim motor jer mislim da će uskoro trebati servis vila (ne curi ulje ali prašinari loši) i ko zna šta još pa će dobro doći pouzdan majstor. Promenio Februar 27 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1838 Napisano Februar 27 Drug član, 1400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa prilika da potražiš druge motore i da zaboraviš na tu rabatiju... Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Da mislim da je rabatija ne bih bio zainteresovan da ga kupim. Možda i jeste,vrijeme će pokazati. Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka46 9 Napisano Februar 28 U prolazu, 15 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda silver wing 600+ Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari naidjoh na temuu vjerovali ili ne na pumpu za gorivo za 3vd za neke sitne pare.Cisto.rezerve da imam bilo ih je 12 sad vidim samo 3ostale. Ako kome treba neka pozuri i naruci na temuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 422 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Vrijedi li uplatiti 10 eur ovima na www.tdm-yamaha.heliohost.org Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...