ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom bivsem 3vd-u je bio baš iskrivljen taj poklopac. Nekih 3 mm je zevao sa strane. Mislio sam da nema šanse da ga predihtujem, ali Reinz diht masa je uspela da sanira curenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 21, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da potrazim i nju, koliko se ceka da zalepi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Biker Q je napisao: Ajd da potrazim i nju, koliko se ceka da zalepi? Minimum 24 sata, pa tek onda sipanje antifriza. Bude on i pre stegnut, ali je ipak najsigurnije sačekati 24 sata. Promenio April 21, 2021 član ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 21, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ili samo stavis deblji O-ring. 1mm deblji od fabrickog ce ti zavrsiti posao u slucaju manjeg zakrivljenja. Inace Viktor reinz je zaista dobra masa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blanja 4 Napisano April 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Split Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan On 19.4.2021. at 10:07, DarkoČa je napisao: Pitanje: - Da li je iko menjao staklo migavaca u belo - providno. Ako jeste, od kog modela odgovara.....? Meni lepše izgleda sa belim migavcima, ali oko 4.000 prodaju po komadu tipske za TDM. Bolje LED da stavim onda....?! Evo ovde možeš naručit, 4 komada ukupno koštaju 17.5$ https://a.aliexpress.com/_mK9gKBB Evo ovako izgledaju Imaš 2 opcije: 1. Demontirat stare žmigavce, ugradit ove kompletne ali tribaš zakrimpat nove stopice jer su ove drugačije nego originalne ili 2. Sa ovih novih skinit samo leće i pribacit na tvoje originalne postojeće žmigavce (to sam ja učinio) ali je potrebna mala modifikacija a to je uz pomoć brusilice za modelarstvo malo pobrusit ulaze da se žarulja može montirat... Dalje, pošto nisam našao narančastu žarulju ba15s snage 10w onda sam uzeo tip žarulje bau15s 10w i samo pobrusia jednu od one dvi male "nožice" koje služe za masu, dovoljno je jedna za normalan rad i normalno se zavida i ne stoji žarulja ukoso tako da ne brineš... Promenio April 25, 2021 član Blanja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 27, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав добри људи. Пошто се планира ако Бог да једна тура ван земље, пали су бочни кофери и заштита, за сваки случај а седиште стиже и четвртак од Бобана... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 27, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Немања je napisao: Поздрав добри људи. Пошто се планира ако Бог да једна тура ван земље, пали су бочни кофери и заштита, за сваки случај а седиште стиже и четвртак од Бобана... Aj slikaj motor zguza.... Gde su ti žmigavci? Ja sam na mom nekadašnjem TDM-u morao da ih izmestim gore kad sam stavljao te nosače kofera. Jer spoljna šipka prolazi kroz rupe od žmigavaca u blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano April 27, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih izmestio. Dobiju se nosači i za njih. Imam dva Givija od 40l ali razmišljam i da kupim dva od 22 litra jer ove velike ne volim da kačim ako ne idem daleko a zatreba ponekad pored centralnog još malo mesta za kraće vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 27, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја нисам хтео да их качим горе на реп, као да ми висе и није ми се свидело. Чак сам хтео да прерадим носач ковера па да трећа тачка качења буде испод седишта, где се качи носач од централног кофера, већ сам капарисао глодалицу да прерадим носач који иде кроз таблицу и све смислио. Од тога сам одустао пошто кофери ударају у жмигавце па сам на крају нашао решење да ми буде лепо за око и практично 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako da skinem maticu sto drži prednji lancanik na TDM 850? Oslobodio sam je od one platne sto je drzi da se ne odvije, ali nece pa nece, izgleda da je zapekla, a ne znam sta da joj radim... Promenio April 28, 2021 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Pavke_88 je napisao: Ljudi, kako da skinem maticu sto drži prednji lancanik na TDM 850? Oslobodio sam je od one platne sto je drzi da se ne odviaa, ali nece pa nece, izgleda da je zapekla, a ne znam sta da joa radim... Ubaciš motor u prvu brzinu, neko drugi sedi na motoru i drži zadnju kočnicu. Ti uzmeš dugačku polugu na gedoru (fix terač) i mora da popusti. Ili ako imaš pneumatski pištolj, onda ti niko drugi ne treba... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ThePainkiller je napisao: Ubaciš motor u prvu brzinu, neko drugi sedi na motoru i drži zadnju kočnicu. Ti uzmeš dugačku polugu na gedoru (fix terač) i mora da popusti. Ili ako imaš pneumatski pištolj, onda ti niko drugi ne treba... Nemam pneumatski ali se nadam da cu uspeti bez njega Hvala na savetima, plasio sam se u brzinu da ubacujem da se ne polomi nesto, nego sam samo na kocnicu radio, tako da cu danas tako pokusati kao sto kazes, pa ako ni tako nece, onda jedino do nekog mehanicara da skoknem pa da on pokusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaciš motor u prvu brzinu i gurneš motor napred dok osetiš da ne može više, tada blokiraš zadnju kočnicu (najbolje kad neko sedi na motoru i drži zadnju kočnicu) i onda samo dobar ključ (gedora) i dugačka poluga i mora da popusti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, tako cu pokusati pa se nadam da cu uspeti. Hvala jos jednom i javljam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vrtiš u kontra stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Često ljudi stavljaju plavi lepak na tu maticu (ja ga lično ne koristim tu, jer ima osiguravajuću podlošku) pa onda bude jako teško odvrnuti je na sledećoj zameni lančanika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Da ne vrtiš u kontra stranu? Ne, vrtim u levo, jedino da nije kontra navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pavke_88 je napisao: Ne, vrtim u levo, jedino da nije kontra navoj? Nije sigurno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upokojila se sirena. Gledao šta kako i našao ovu tursku. Imam više poverenja nego neke kineske da stavljam što se prodaju. 25M MOTORCYCLE HORN WWW.SEGER.COM 25M MOTORCYCLE HORN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alekre je napisao: Upokojila se sirena. Gledao šta kako i našao ovu tursku. Imam više poverenja nego neke kineske da stavljam što se prodaju. 25M MOTORCYCLE HORN WWW.SEGER.COM 25M MOTORCYCLE HORN Ja imam isto tu Seger Tursku sirenu. Odlično radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Upokojila se sirena. Gledao šta kako i našao ovu tursku. Imam više poverenja nego neke kineske da stavljam što se prodaju. 25M MOTORCYCLE HORN WWW.SEGER.COM 25M MOTORCYCLE HORN Stavi duplu od Alfe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 28, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас комшији и мени било досадно, испили х кафа, нисмо знали шта ћемо па смо кренули да правимо носач за подмазивач ланца. Можда неком колеги помогне да не купује оригинал носач и безвезе да баца паре. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, lako je vama kad imate strug i ostale metalo-glodačke mašine... Ja da to imam ne bih izlazio iz radionice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 28, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ThePainkiller je napisao: Eh, lako je vama kad imate strug i ostale metalo-glodačke mašine... Ja da to imam ne bih izlazio iz radionice... Да видиш у просторији поред. Буре 30л и точилица. ЦО2 смо позајмили од апарата ца варењеа пиво је кућна радиност једног нашег суграђанина. Да не поверујеш колико је питко и скоро као ПАУЛАНЕР ПИВО... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: Да видиш у просторији поред. Буре 30л и точилица. ЦО2 смо позајмили од апарата ца варењеа пиво је кућна радиност једног нашег суграђанина. Да не поверујеш колико је питко и скоро као ПАУЛАНЕР ПИВО... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...