Motorcyclist 16840 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj trosi skoro manje od Versysa 650 kolege sa foruma (3.5l). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan imas li neki kontakt od Cire?Nesto mislim na tu stranu sa gospodzom pa malo do Neuma upocetkom avgusta.Taman jedan dan u Sarajevu pa dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veceras bio sa nekim prijateljima iz Sarajeva, cujem da je Neum pun Srba, kaze da su mjestani zaprepasteni, to nikad nije bilo. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Policije ima mnogo, ali zaista mnogo. Nas niko nije zaustavljao, mada nema i zbog čega. Treba biti oprezan jer su putevi loše obeleženi kao i radovi na putu. To je opšta katastrofa. Samo na jedan put se naleti na greban asfalt i mogu misliti šta bi bilo da neko naleti tu motorom sa 90 - 100 na sat. Nisu im ni vozači ništa bolji. Ništa migavci, samo makne volan u stranu, prikoči na sred puta, itd. Da ne dolazim bar jednom mjesecno u Srbiju rekao bih da je kod vas kao u Njemackoj. Sve uredno i obiljezeno, nema policije na svakom koraku a vozaci sve sama gospoda i veliki postovaoci propisa 5 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedini izlaz na more za nas,trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1407 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bigor said: Veceras bio sa nekim prijateljima iz Sarajeva, cujem da je Neum pun Srba, kaze da su mjestani zaprepasteni, to nikad nije bilo. Послато са Redmi Note 8 помоћу Danas sam bas pricao kako moze da se desi da letujem u Neumu. Samu tu mozemo ovog leta. Verujem da mnogi misle kao i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio danas malo veće tegiće na korman. Mesecima tražim da su teški da ublaže vibracije a da su male ove gumice da mogu da uđu unutra. Na kraju nisam uspeo nego sam uzeo ove veće i uz pomoć skalpela doveo ih na pravu dimenziju. Samo nemam sedište pa nisam mogao da probam, moraće da čekaju sledeći vikend. Evo da vidite kako izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podjoh na F. Goru pa ajd da svrnem u Mass... nova. 'tiketa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 27, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj i antifriz odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U planu je, nije hitno... i kočionu tečnost... sutra teram auto, EGR ventil menjam, ulje i filtere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro... odaspeš 100 ml i nema greške, u stvari ima ako hoćeš da sipaš svih 3.9L odjednom... 3L ili malko više, ja bar i upališ 10-15 sec i da ne misliš da l' će da povrati... onaj levi šraf, gornji ne odvijam, mrzi me... Pošto imam 300ml znači još samo 36 puta da promenim ulje i 37 ću džabe... Jupiiiii Prešao 8300 km sa starim... dosta je... windows 10 spacebar not working 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Jul 27, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada kroz Kg prolazis svrati da ti O ring gumice dam!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2020 at 9:13 PM, aspar said: imas li neki kontakt od Cire?Nesto mislim na tu stranu sa gospodzom pa malo do Neuma upocetkom avgusta.Taman jedan dan u Sarajevu pa dalje Imam da ti preporucim smestaj u Sarajevu. Izuzetno ljubazan domacin.Smestaj odlican i cist sa garazom. Nalazi se u brdu i pogled je neverovatan. Preporucujem ti i da posetis Blidinje mesto je neverovatno. Takodje imam preporuku za smestaj u blizini Mostara kod neverovatno ljubazne porodice. Jako cisto,novo,uredno imaju dvoriste ogradjeno. Sve potaman. U blizini je vrelo Bune koje mozete posetiti. Recite da ste dobili preporuku od druzine iz BG-a. Srecan vam put. P.S. Svratite i u Konjic da vidite titov bunker. Prored protice Neretva koja je neverovatno lepa. grill house wilmington north carolina 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace magistrala od Blidinja preko Mostara pa na Gacko i Visegrad je odlicna za voznju. Cak je i Cbr uzivao u deonicama sjajnog asfalta. Tdm jeste komfornija opcija za put ali eto moze i sa R-om ko voli. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Od blidinja do mostara, obratiti pažnje na kamere,mnogo ih ima. Malo lošiji put od jablanice ka blidinju, sa zakrpama po asfaltu, ali ništa što CBR 600 F4i , sa suvozačicom, po kiši, nije uspelo zaustaviti. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 27, 2020 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan hvala na preporukama Isli smo mi i sa R-om na more preko Bosne,jest da ima tome 7-8 godina ali...preziveli,tako da sa TDMom je to igrarija.Sto kazu,neke stvari se bolom nauce.Kad zaboli vrat,ramena,guza onda shvatis da od R-a nema leba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam da ti preporucim smestaj u Sarajevu. Izuzetno ljubazan domacin.Smestaj odlican i cist sa garazom. Nalazi se u brdu i pogled je neverovatan. Preporucujem ti i da posetis Blidinje mesto je neverovatno. Takodje imam preporuku za smestaj u blizini Mostara kod neverovatno ljubazne porodice. Jako cisto,novo,uredno imaju dvoriste ogradjeno. Sve potaman. U blizini je vrelo Bune koje mozete posetiti. Recite da ste dobili preporuku od druzine iz BG-a. Srecan vam put. P.S. Svratite i u Konjic da vidite titov bunker. Prored protice Neretva koja je neverovatno lepa. grill house wilmington north carolinaZa App Benjo,Dobiješ daljinski od garaže, odeš do prodavnice (100metara) i pozovu ti taxi, ako je gazda tu, spusti te do grada svojim kolima, u povratku taxi košta, koliko se sećam, 4KM.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8688 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bože, Bože, kako je lep ovaj beli motor... Čiji je? Prodaje li se možda? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: Bože, Bože, kako je lep ovaj beli motor... Čiji je? Prodaje li se možda? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Toliko je lep da mislim da niko nije lud da ga prodaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mi eto tako malo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 28, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Avgust 1, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2020 at 5:31 PM, Sachmo said: "Vidi mama ja bez ruku" super fotka Vojo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Avgust 1, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine Đunta prestao da diluje Silkolene. Do tada sam imao odličnu cenu za Silkolene PRO 4 i PRO 4 Plus. Rekoh da probam nešto drugo i odlučim se Shell Advance Ultra 4T. Od zamene prošao sam tek nešto oko 2500km i rekoh ajde, koristiću ga i sledeću sezonu pošto nećemo ni ove godine nešto puno da se vozimo. Međutim, nakupi se ove sezone kilometraža i sad sam na 7000 sa tim uljem. Bilo je tu gradske vožnje a i sada je period godine kada su najveća termička opterećenja i mora da mu se sipa sveže ulje. Nešto sam se lomio da kupim Castrol Power 1 Racing u gradaciji 10W50 ali sam se ipak odlučio da se vratim na Silkolene, ovaj put da probam kako će se ponašati Comp4 u 10W40 gradaciji. Njega sam sipao u ER5 i menjač je radio kao DCT. Ceo motorić šuška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da će danas da bude praznik za za moje cenjeno dupe, neki Buljanferday, pošto mi je juče stiglo novo sedište al' ova kiša danas čvrsto rešila da se spktakl odloži. Evo, i vi k'o i ja, samo da gledate. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 4, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @stoka lepo uradjeno. Ko radio sediste i koliko evropskih dukata to zadovoljstvo, ako se moze znati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...