Astral 6236 Napisano Jul 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uspela. Sljaka ko leptir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dangubite dzaba oko poluge, nije to, a i kad se pomjeri zakaca malo deklu. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2019. at 9:44, mradomir je napisao: @Eol hoće posle jedno 3000km da razbije ulje, pa malo teže ide. Takođe dovoljno je da se malo tegli sajla i teže će šaltati. Svojevremeno sam imao ideju da malo zakrenem polugicu dole koju sajla povlači, za jedan ili dva zuba, pa bi za manje kretanje sajle dobili veću promenu ugla i bolje odvajanje. Nisam to nikada probao. @mradomirhvala na ideji..jutros san na posao dosao motorom i situacija je bolja posle stelovanja sajle....ti si vozio ovog tdm-a sto sam kupio od Nenadbg88? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM, 1994. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 21000 km, Aleksandrovac. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili sta mislite ljudi agregat i sediste dobijem uz motor a i ne znam koliko se krecu cene agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Jul 12, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma dzaba, eto taj ima 120000 pa je jos odlican, nego uvezen iz Ch na 28kw i prosao pregled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan nije meni ostaje prva registacija ali postoji tdm 850 3vd za ch trziste imaju fabricki 28,2 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, filipfg97 said: nije meni ostaje prva registacija ali postoji tdm 850 3vd za ch trziste imaju fabricki 28,2 kw Bdada hoce da ti kaze kako neces moci da ga registrujes. Postoji taj problem sa CH motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 28kw, uvezen je tako iz svajcarske (4CN model), registrovan je aprila bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bandit je isto sa 25kw i reg i uvezen je bez problema. Zato što je takav izašao iz fabrike. Ako bi naknadno smanjivao neki servis iz CH, FR snagu, nije moguce reg i dobiti ams potvrdu. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 12, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Eol je napisao: ...ti si vozio ovog tdm-a sto sam kupio od Nenadbg88? Nekih 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 14, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao si kroz Banjane,pored moke vikendice.Ako ideš na tu stranu češće, pre centra banjana,ako vidiš stroma sa desne strane ,svrati na kafuПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Suton na klupici !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan santander find a branch 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Prošao si kroz Banjane,pored moke vikendice.Ako ideš na tu stranu češće, pre centra banjana,ako vidiš stroma sa desne strane ,svrati na kafuПослато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаDealSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Jul 16, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 da se ne mesamo coveku u temu/posao, ako si mislio na zastitu repnih plastika nije preporucljivo, cak i nosaci kofera bi trebali imati "oslabljeno mesto" jer lome rep i krive ram u slucaju pada a to je veca steta od slomljene plastike. Ako si mislio na tu vrstu zastite, sta vise TDM-u je rep zasticen jer pada na auspuh i rukohvat suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: @Markone88 da se ne mesamo coveku u temu/posao, ako si mislio na zastitu repnih plastika nije preporucljivo, cak i nosaci kofera bi trebali imati "oslabljeno mesto" jer lome rep i krive ram u slucaju pada a to je veca steta od slomljene plastike. Ako si mislio na tu vrstu zastite, sta vise TDM-u je rep zasticen jer pada na auspuh i rukohvat suvozaca. aha vidis, uopste nisam gledao u tom smeru. a prednji crash bar? da guglam ili neko od nasih ima da bacim okoi, zanima me taj poviseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Jul 16, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Msm da @Dejan Nešković ima povisen sto stiti bocne plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Jul 16, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kako izgleda na policijskim TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan hvala @bdada i hvala @Alekre Video sam neskovicev crash bar, ne svidja mi se, ne bih da se ista naslanja na alu ram. Mislim da cu uraditi ovaj standardni. zanima me da li Seba daje i srafove ili se to kaci na fabricke srafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Jul 16, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim na mom drugom motoru u zivotu a prvi tdm pazario sam ga 1600e iz jagodine kao nova boja i to na a2 samo su mi rekli da bih trebao karburatore da odradim da mi manje trosi pa tako da ako moze pomoc iz bg neko da me uputi da me ne oderu ko budalu posto ne znam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Zaboravio sam kako izgleda Dejanov crash. Ovakav sam ja uzeo kod Sebe pre godinu i po dana. Ja sam extra zadovoljan sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan isti takav je i kod Dejana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Jul 16, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @filipfg97 lep 4cn, za karburatore kontaktiraj bokilica, ne vidim odakle si ali kako god mozes ih skinuti i poslati mu postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...