Zuba87 6721 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако се бојиш, не брини, имам једног комшију који вози ТДМ и не сме по мраку у гаражу да уђе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pipao sijalicu, po tvom savetu, tako da sam to odradio bez greske , a i od tada se ne bojim mraka jer kad vozim, ne postoji Cudno mozda jeste, ali racunam forum, tu smo da komentarisemo, delimo savete, pa izmedju ostalog i da postavljamo cudna pitanja... Poenta mog pitanja je u smislu gde je taj covek koji nas je sve zdruzio ovde, kome dugujemo pice makar, jer ja koji god problem da sam imao, ovde sam dobio odgovor, nisam morao da postavljam nove teme, da trazim, jurim... eto, cisto to sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto vozis pravi motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Upravo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On je tu... Postoji ali ga ne vidiš. Ko proda TDM, biva po legendi dolazi i prebija noću. Biva ćebovan i prebiVen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nikvuksa je napisao: @Astral I dalje sam u potrazi za polovnim, ali razmatram i pripremam opcije za nove fabričke. Čuo sam se sa @Krmco u međuvremenu, razmotriću i tu opciju. I dalje sam u neverici da jos nisi resio namotaje i da ces pljusnuti toliku lovu za iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Alekre said: On je tu... Postoji ali ga ne vidiš. Ko proda TDM, biva po legendi dolazi i prebija noću. Biva ćebovan i prebiVen. Tako da... Jbg Nenade,nije do nas. Mi smo probali ali morali smo mu dati lokaciju tvog tajnog skrovista. Sad ce ti doje i popije svo pivo, padne preko bandita i baci peglu u kisno odelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Satelis je napisao: I dalje sam u neverici da jos nisi resio namotaje i da ces pljusnuti toliku lovu za iste Nisam ni jurio. Jer zbog povrede kolena i oporavka istog neću moći da vozim motor do kraja novembra, tj automatski sledećeg marta/aprila pa se i ne žurim iskreno previše. Jurim polovne a da ovaj premotam i ostavim u rezervi. Malopre mi se javio kolega @ProMaster i mnogo pomogao, pa ću videti možda i preko njega da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E bem ti ti zglobovi, i ja kuburio dok nisam operisao ma da kuburim i dan danas. Ja bi ti samde rekao, onako drugarski da se ne izmotavas sa polovni il jos gore novi, nego da lepo tvoje premotas i prs u uvo (a ti kako os). Rekni Stefanu da dodje po pistolj inace cu pucam i da se mane mora i plaze, dosta se izlezavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: On je tu... Postoji ali ga ne vidiš. Ko proda TDM, biva po legendi dolazi i prebija noću. Biva ćebovan i prebiVen. A ja se pitam ko me batina skoro svake noći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16914 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2019 at 10:11 PM, Nenadbg88 said: Dodji ti da čuješ kako unikatno reži 1200cc u 4 redna. Zaboravićeš V4 zvuk za sva vremena Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Pa daj da cujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: E bem ti ti zglobovi, i ja kuburio dok nisam operisao ma da kuburim i dan danas. Ja bi ti samde rekao, onako drugarski da se ne izmotavas sa polovni il jos gore novi, nego da lepo tvoje premotas i prs u uvo (a ti kako os). Rekni Stefanu da dodje po pistolj inace cu pucam i da se mane mora i plaze, dosta se izlezavao Posledice od prof bavljenja basketom, jbg. Mada sad su mi oba kolena “ko nova”. Valjda će poslužiti za života Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Maj 30, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se malo pre lokalu... Smrzoh se kao da je oktobar a ne JUN. Sa ovom kišom ne razlikuje se od oktobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Maj 31, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lako Komercijalno Vozilo (LKV 900) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Lako Komercijalno Vozilo (LKV 900) HahahahahahahahaPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Lako Komercijalno Vozilo (LKV 900) Teretno Dostavni Motor 900Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Maj 31, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To to, ženjen čovek. Viče neka žena raskrsnici: "BAJKERI, OTVORILA VAM SE KOOORPAA"! Dobro da nije ispao persil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Jun 1, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2019. at 0:22, Alekre je napisao: Provozah se malo pre lokalu... Smrzoh se kao da je oktobar a ne JUN. Sa ovom kišom ne razlikuje se od oktobra. Koju si sijalicu stavio u poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Jun 1, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napred je T10 LED a pozadi isto LED crvena sa blicerom. Napred je bitno da ne bude veća od fabričke jer je baš tesno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran971 0 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zamolio bih nekoga da mi ukratko da instrukcije kako se podešava sat ( vreme na satu) na komandnoj tabli na TDM 900. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Skini Bukvar ( manual)...sve piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Zoran971 je napisao: Pozdrav, zamolio bih nekoga da mi ukratko da instrukcije kako se podešava sat ( vreme na satu) na komandnoj tabli na TDM 900. Hvala unapred Drži stisnuta oba tastera istovremeno, par sekundi.... Ostalo će ti se reći samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran971 0 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolege TDM-ovci Sledece nedelje idem do Ade da ugradim Robertov top. Radicu preradu cevi 2na1. Pa me zanima da li ce neki tehnicki pregled da zagleda to sto nemam 2 nego jedan auspuh? Usput, mozda bih i prodavao oba originalna topa, ne vidim razlog da ih cuvam, ako se moze proci tehnicki. Pa mozda ako nekoga zanima, nek mi se javi u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...