Astral 6236 Napisano April 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hteo sam da stavim Angel GT. Na kraju ne mogu da je nabavim. Da stavim Z8 ili Road Smart 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Z8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 8, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.4.2019. at 11:11, ThePainkiller je napisao: I ta opcija mi je padala na pamet... Gde ima taj set za te pare? Koliko znam, samo kvalitetan korman košta toliko, a gde su još trougao, nosači kormana... Kolega, korman za TDM-a sam kupio nov pre mesec dana u MotoBike, N.Sad, Kisacka. Proizvodjac TRW Lucas model Touring 113 (ili 131 sada sam zaboravio) a cena mislim da je bila oko 3700 za golu cev. Upravo je kupovina bila zbog promene polozaja vozaca, ovaj sto mi je bio na motoru je malo nizak (uzdignuce oko 6 cm). Imas TRW Lucas alu cevi ili celicne (bolje celicne) od 22 mm za 3300-3900 dinara (celicne). Isto i proizvodjac Vicma, cene su par dinara razlike. Jedino ako su ti na Hondi prihvati za cev kormana na stapovima viljuske, onda preturis pa prerovis e-bay i aliekspres pa porucis novi gornji most i selne za prihvat. To sve nije obavezno i velika lova, drugar je pre 2-3 meseca sve to promenio na ZZR-u 1100 upravo zbog ugradnje drukcije cevi kormana i postizanja polozaja u voznji. Imao je gornji most sa prihvatom kormana na krajevima stapova, pa je promenio za cevni prihvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, marshall je napisao: Kolega, korman sam kupio nov pre mesec dana u MotoBike, N.Sad, Kisacka. Proizvodjac TRW Lucas model Touring 113 (ili 131 sada sam zaboravio) a cena mislim da je bila oko 3700 za golu cev. Upravo je kupovina bila zbog promene polozaja vozaca, ovaj sto mi je bio na motoru je malo nizak (uzdignuce oko 6 cm). Imas alu cevi ili celicne (bolje celicne) od 22 mm za 3300-3900 dinara (celicne). Jedino ako su ti na Hondi prihvati za cev kormana na stapovima viljuske, onda preturis pa prerovis e-bay i aliekspres pa porucis novi gornji most i selne za prihvat. Nije obavezno i velika lova, drugar je pre2-3 meseca to promenio na ZZR-u 1100 upravo zbog ugradsnje drukcije cevi kormana i postizanja polozaja u voznji. Imao je gornji most sa prihvatom kormana na krajevima stapova, pa je promenio za cevni prihvat. Hvala, kolega... Poručen je danas korman i nosači, pa ćemo probati nešto da iskombinujemo da to napakujem na VFR... Javljam rezultate kad sve pristigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 8, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2019. at 21:23, shoyyka je napisao: what do you need to become a forensic anthropologist Stvarno, bas lep TDM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 9, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Obe gume su odlicne, mada mala prednost za Z8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan The last piece of puzzle za ovu predsezonu promenjeno ulje u kočionom sistemu, stavljena klešta od yamahe R1 i brembo sinter pločice, probao kočenje u ulici i koči puno bolje nego sa trw pločicama i starim kleštima. Zimus stavljena instalacija sa relejem i osiguračima za gedžete, nove svećice i antifriz. Karburatori bili kod Bokilica, nadam se manjoj potrošnji.. Sezona može da počne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14503 Napisano April 9, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sad treba da prodas te Krausere, suvise su old za takva klesta. Lepo se uklopila boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarav drugari, potrebna je poluga prednje kocnice za tdm 92 godiste za kolegu koji nije clan. Jel znate gde to mozemo naci i kolika je cena od prilike, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14503 Napisano April 9, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je na KP, msm oko 7€ i pase od drugih modela yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisu baš nešto posebno očuvani, možda deluju tako. Iskreno, uzeo bih neke drugačije, video sam da su se prodavali neki slični mojima, ali je vlasnik odustao od prodaje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 9, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, TomyB je napisao: The last piece of puzzle za ovu predsezonu promenjeno ulje u kočionom sistemu, stavljena klešta od yamahe R1 i brembo sinter pločice, probao kočenje u ulici i koči puno bolje nego sa trw pločicama i starim kleštima. Zimus stavljena instalacija sa relejem i osiguračima za gedžete, nove svećice i antifriz. Karburatori bili kod Bokilica, nadam se manjoj potrošnji.. Sezona može da počne Bice to sve jos bolje dok plocice legnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1985 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarav drugari, potrebna je poluga prednje kocnice za tdm 92 godiste za kolegu koji nije clan. Jel znate gde to mozemo naci i kolika je cena od prilike, pozdrav! Imam ja ove. Ne trebaju mi.Skinuo sam ih kada sam kupio kratke.Sa fazera su, ali kapiram da odgovaraju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, m.milivojevic said: Imam ja ove. Ne trebaju mi. Skinuo sam ih kada sam kupio kratke. Sa fazera su, ali kapiram da odgovaraju. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja bih se javio za polugu kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1985 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se javio za polugu kvacila. Dobio siAj videcu nekako da ti sutra dostavimInace, respect za akciju.Pratim sta radis.A mogao si i na sklapanje da zoves :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, m.milivojevic said: Dobio si Aj videcu nekako da ti sutra dostavim Inace, respect za akciju. Pratim sta radis. A mogao si i na sklapanje da zoves :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Na sklapanje se ne zove, na sklapanje se dolazi Hvala za rucku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14503 Napisano April 9, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Astral je napisao: Na sklapanje se ne zove, na sklapanje se dolazi A kada se dolazi bez poziva, zna se, ne ici praznih ruku i punog stomaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ce napravimo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1985 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Na sklapanje se ne zove, na sklapanje se dolazi Hvala za rucku NNČSada cu da je spakujem, pa dostavljam nekako sutra.Cujemo se preko tel-a.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Branko said: Bice to sve jos bolje dok plocice legnu. Bili smo žena i ja da sipamo gorivo, kaže da ili ja nisam normalan sa kočenjem ili kočnice nisu normalne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta sumitomo monoblok klešta su jedna od najboljih koje možeš da imaš. Komparativne sa zlatnim brembo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je to zadovoljstvo?I mene interesuje koliko su i mogu li na 3vd ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano April 9, 2019 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska kljesta valja upariti sa adekvatnim plocicama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Djesi kupija Sumitomo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...