Stole_018 70 Napisano April 6, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje je za amatere. Ja moje niklujem ponovo. Gde saljes na niklovanje ? Moracu i jaZnas li okvirno cenu ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Stole_018 said: Gde saljes na niklovanje ? Moracu i ja Znas li okvirno cenu ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Saljem prijatelju, ne znam radi li to usluzno. Mogu pitati pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 6, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zocist je napisao: H7 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14503 Napisano April 6, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: Poliranje je za amatere. Ja moje niklujem ponovo. Mislis hromiranje (tvrdo)? Ja sam svojevremeno platio 220€ ali sa novim teflonima, semerinzima (sva cetiri) uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 6, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ce vidimo koliko ce izaci. Ako toliko izadje, nacicete me u garazi isecenih vena. P. S. Isecicu se brusilicom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 7, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj fazon kad pitas majatora koliko ce da kosta popravka a on kaze lako ce mo za placanje ili ma dogovoricemo se E obicno to na kraju bude da te istrese iz gaca pa ti ne bude dobro Imao sam takvih situacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Astral je napisao: Poliranje je za amatere. Ja moje niklujem ponovo. Onda nesto nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Branko said: Onda nesto nije u redu. Iskustvo je na Vasoj strani. Primetio sam riseve na jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jutros se tako naoštrim da odvozam jedno 500km u cugu, probudio se u 5. Isplaniram rutu Smederevo, Požarevac, Golubac, Kladovo, Negotin, i konačno Rajkova Pećina kod Majdanpeka koju toliko dugo želim da posetim, cirke malo vise od 500km sve.Sve proverim na brzaka, tankam gorivo proveravam gume i pun gas.Tako sam se lepo bio razvozao od 7 ujutru, i negde na pola puta između Smedereva i Požarevca nalećem na ležeći koji nisam video.Čujem nešto puca i tandrče zamnom, polako usporavam, a moja Maxia me pretiče sa desne strane i upada u jarak.Bože šta je pretrpeo kofer u životu ga neću promeniti, a jedini trag sa desne strane na koferu i ništa više, jer je klizao po donjoj strani i upao u jarak pun trave.Lakijeva kineska ploca koja je sa sve koferom placena 30e ja mislim, i sa kojom sam bio prezadovoljan puče k'o seljačka peta, šta ću okačim maxiu na desnu stranu i tako se vratim kući.Sreća da sam od@Markone88 kupio ploču pre koji mesec pa sada to sve i izgleda mnogo lepse. Ali propade tura jbg.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan .Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Nenadbg88 said: Jutros se tako naoštrim da odvozam jedno 500km u cugu, probudio se u 5. Isplaniram rutu Smederevo, Požarevac, Golubac, Kladovo, Negotin, i konačno Rajkova Pećina kod Majdanpeka koju toliko dugo želim da posetim, cirke malo vise od 500km sve. Sve proverim na brzaka, tankam gorivo proveravam gume i pun gas. Tako sam se lepo bio razvozao od 7 ujutru, i negde na pola puta između Smedereva i Požarevca nalećem na ležeći koji nisam video. Čujem nešto puca i tandrče zamnom, polako usporavam, a moja Maxia me pretiče sa desne strane i upada u jarak. Bože šta je pretrpeo kofer u životu ga neću promeniti, a jedini trag sa desne strane na koferu i ništa više, jer je klizao po donjoj strani i upao u jarak pun trave. Lakijeva kineska ploca koja je sa sve koferom placena 30e ja mislim, i sa kojom sam bio prezadovoljan puče k'o seljačka peta, šta ću okačim maxiu na desnu stranu i tako se vratim kući. Sreća da sam od@Markone88 kupio ploču pre koji mesec pa sada to sve i izgleda mnogo lepse. Ali propade tura jbg. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Jos veca bi sreca bila da si stavio moju plocu odma ne bi ni otpao kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano April 7, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sve ima svoju cenu. Predpostavljam da si naleteo negde kod Vranova - Ralje? Mogao si da me zvrcneš da rešimo nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tamo sam bio, razmisljao sam da te zvrcnem ali bilo je bas rano, negde oko 8 se to desilo[mention=4872]Alekre[/mention] Biće prilike, šta da radim. Kada se ne da, ne da se, bila je dobra ona lakijeva, ova sada izgleda jos lepse.[mention=1003]Markone88[/mention] Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano April 7, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš imam istu takvu kinesku ploču , gledam je i mislim, šta ako mi pukne. Jasno mi je sada da moram kupiti metalnu. Dobro si prošao. Tura se odlaže za sledeći vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim?US $31.73 31%OFF | Motorcycle Chain Oilers /Chain lubricator For Yamaha XSR/TDM 900/700/850 XSR900/XSR700/ DT 125 XT 600 FJR 1300 YZ 125 XJR 1300 Motorcycle Chain Oilers /Chain lubricator For Yamaha XSR/TDM 900/700/850 XSR900/XSR700/ DT 125 XT 600 FJR 1300 YZ 125 XJR 1300-in Covers & Ornamental Mouldings from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group S.CLICK.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali su o njemu u onoj temi da li za podmazivac ili za scottoiler. Nisam siguran,neka od te dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Da li bi neko od vas, ko vozi 4tx, mogao i hteo da izmeri korman? Treba mi dužina i visina kormana. Hvala unpred...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano April 8, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Korman od Tdm a i drugih yamaha ima tegove i na njima nekih 15 mm sa obe strane nailazi ručka. Tako da kad se korman meri na kraj ručke on je još 30 mm kraći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Onda odbi 30mm od 77cm, ja sam merio skoro.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A visina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Saljem prijatelju, ne znam radi li to usluzno. Mogu pitati pa javljam. Ima li novosti za niklovanje ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto se ubacujem u temu,al sta bi sa obaranjem rekorda u Bugarskoj,jel se neko prijavio za učešće na TDM skup?Sent from my FRD-L19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan 10-12 maja. Ja ako ne prodam motor išao bih, sećam se da se većina složila da napravimo organizovanu vožnju između nas i da prisustvujemo samo zvaničnom brojanju i da nastavimo turu sami, bez plaćanja hotela tamo.U Subotu 11.05. u 16h je zvanično brojanje.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Stole_018 said: Ima li novosti za niklovanje ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Nemam novosti za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, KTibor said: Ja se izvinjavam sto se ubacujem u temu,al sta bi sa obaranjem rekorda u Bugarskoj,jel se neko prijavio za učešće na TDM skup? Sent from my FRD-L19 using Tapatalk Ja na zalost nisam u mogucnosti. Drug mi se zeni 12.Maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...